Zaloguj się

View Full Version : [FORUM]Co si? dzieje na tym forum matko kochana!!!

Taki se pazdzioszek v1.01
06-07-2010, 13:42
Narodzie polski spójrz co na forum się wprawia sodoma i gomora to jest nie do pomyslenia żeby tak upadać i prosić o jakieś durne reputy na forum to hańba forum tibijskiego później wejdzie taki noobek na forrum , a gość z dużą ilościa reputków da mu linka do jakiegos pliku, okaże sie, że to wirus ale marne nooby pościągają pliki bo uwierzą, że to wiarygodne osoby. Nie zgadzam się z taka polityką, proszę coś z tym zrobić.

http://i47.tinypic.com/whe4xd.jpg

Jedyny Mortalix się wyłamał i nie posłuchał noobów!

Kinderek
06-07-2010, 13:45
hahahaha dobre :D:D wymiana reputami mała :) :D

KaZeK
06-07-2010, 13:48
Obojętnie jaka wzmianka o reputacji (tzn. o proszenie o o nią), powinna być karana warnem bądź ostrzeżeniem. (według Regulaminu)

Następnym razem opanuj emocje i nie pisz z CAPS LOCKIEM (mogę usunąć wtedy :<)

Romuś
06-07-2010, 13:48
Wg mnie powinni tak zrobic ze jak daje sie reputa to nie powinno sie nic pisac. Mysle ze w jakims stopniu wyeliminowalo by to sępów :D

Uam Pivo
06-07-2010, 14:23
To normalne na tym forum.
Moim zdaniem reputy powinno się przyznawać tylko za pomoc.
A nie 'gramy w zielone' : /

Azielu$
06-07-2010, 14:33
Bo Kacper jest twardy i nie daje się noobom. :}! Hehs.
Przy wprowadzani reputacji było wiadome, że będzie ona fałszywa. xd

Max'iu
06-07-2010, 14:37
#up Kazek
Masz z tym racje ;)

aha

@topic
Nie wiem w ogóle po co ta reputacja... Moderatorzy mają tylko więcej roboty z pilnowaniem, by nikt nie prosił o reputy.
Co do sytuacji z CB- co jakiś czas ci "wyżsi" powinni przeglądać archiwum.

Azbestowy
06-07-2010, 14:42
Jest na to punkt w regulaminie, są modki, więc gud najt

Lagga
06-07-2010, 14:54
bylem zmuszony oddac jej reputa . dzialalem pod ogromna presja :/

Powinny leciec warny za takie publiczne wymiany reputami

ViVuSeK
06-07-2010, 14:57
Nie zapomniałeś ,że mnie nienawidzisz i nie pokazałeś wypowiedzi innych ;)
To ,że nalegałem by mi wreszcie oddał to nie grzech.(chyba XD)
#UP
Miasto: Oddaje reputy
Za to też leca warny lagga xd.
Stoner
Racja trzeba ja wyłączyć!Jak wbije 500 postów wyłącze XD(SERIO).

Τettmeier
06-07-2010, 16:06
Zmuszają do płacenia reputami po prostu! Mam już tego wyrazu po dziurki w nosie szczerze mówiąc. Musicie się z tym uspokoić. -.-
Zgodzę się od święta ze masz racje ale prezydentem to nigdy nie zostaniesz! Bo jesteś za cienki

skandal

Stoner
06-07-2010, 16:12
Ja to już mam w dupie, wyłączyłem reputację.
Mam nadzieję, że inni pójdą za mną.

1st R. Boonek
06-07-2010, 17:05
Nie zapomniałeś ,że mnie nienawidzisz i nie pokazałeś wypowiedzi innych ;)
To ,że nalegałem by mi wreszcie oddał to nie grzech.(chyba XD)
).

To nie jest grzech ale ty jestes psem i prosisz sie kazdego prawie... Do tego nabijasz posty w kazdym temacie a znasz sie tylko na lizaniu przyrodzenia

#topic bo demolka to noob i trans.. proste.. ten kretyn caly vivu~ to samo... idioci po 15 lat zobaczyli jaka fajna kazek ma gwiazdke to dalej probuja nabijac xD

Devixx
06-07-2010, 18:14
Czasami zdarzało mi się o reputach gadać i o nie się ubiegać ale to i tak powinno być karalne ;p

Axelo .
06-07-2010, 18:18
Dziś dostałem 5 pw o treści : Daj reputa, oddaj reputa.
Chyba zaczne raportować te pw. ;o
Na cb to za 1 prośbe powinien być ban na cb i warn.

Death
06-07-2010, 19:52
Według regulaminu forum wymuszanie reputacji w jakikolwiek sposób (czy poprzez prośbę na pw, czy oddaj //nick w komentarzu reputacji) jest zabronione, więc jeśli od tej chwili zauważycie takie zjawisko, to możecie bez problemowo raportować. Co prawda tego typu klimat na forum istnieje od dłuższego czasu i jakoś nikt nie ma zamiaru reagować na tego typu sytuacje, ale nigdy nie jest za późno.

Pozdrawiam.

Adasik
06-07-2010, 20:06
Nie wiem o chooy wam chodzi. Ja z pewnymi osobami też wymieniam się reputami, a czy kogoś o to proszę, czy też nie, to indywidualna sprawa.
Aczkolwiek oficjalne proszenie o reputy np. na chatboxie lub na game chacie w grze powinno być karane.

Keszuwa
06-07-2010, 20:54
No elos usuneliście mi posta. Pazdzioszek na premiera. Napisz mi swoje gg fredku na pw.

I teraz topic. Nie wiem o co wam chodzi z tymi reputami mi akurat to w niczym nie przeszkadza.

Domcio666
06-07-2010, 22:26
moim zdaniem jak ktos chce niech daje te reputy a jak ktos iiny chce to niech mu nie oddaje. nie oddanie reputa nie jest zakazane a wszysyc sie o to prosza to jest wedlug mnie zalosne

Ivo
06-07-2010, 23:17
moim zdaniem jak ktos chce niech daje te reputy a jak ktos iiny chce to niech mu nie oddaje. nie oddanie reputa nie jest zakazane a wszysyc sie o to prosza to jest wedlug mnie zalosne

wypierdalaj

temat
po cholere te reputy ... "niech sie dzieci dowartosciowują"? żalosne. powinniscie je usuanc

xD Lukki xD
07-07-2010, 00:30
Jedni zbierają znaczki, inni kapsle od piw, a jeszcze inni reputy na forum APO.
Dla mnie to nie przeszkadza, a że inni mają jakieś kompleksy bo mniej reputacji to sorry.