Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Reputy - zmiana

Brain
06-07-2010, 15:19
Proponuje usunac opcje komentarza przy repucie. Wtedy wiekszosc osob na forum miala by ponizej 500 pkt.

KaZeK
06-07-2010, 15:22
Jestem za :D

Powinni coś takie wprowadzić, co drugi reput jest 'oddaj, liczę na rewanżyk', to już mnie irytuje.

#edit/Metaxa
I co kłamiesz ? Tobie nigdy nie dałem z tzw 'oddaj', tylko prosto 'kazek' lub jakiś PoKe napis.
I te wasze śmieszne 'oddaj', co ja mam k$)(*$@ oddać? Tego waszego reputka za 4 punkty? Ogar ...

#edit2/Metaxa
A, Ty kamil hmm, Tobie raczej też nie dałem z oddaj, chociaż mogło się zdarzyć.

Azbestowy
06-07-2010, 15:33
Powinni coś takie wprowadzić, co drugi reput jest 'oddaj, liczę na rewanżyk', to już mnie irytuje.
No i czemu nie zrobiłem tego screena z rozmową na gadu?

#topic
Co z tego, że ktoś pisze? Ty też zacznij zbierać :O

Metaxa Kamil
06-07-2010, 15:36

No to powiem Ci tak. Irytuje Cię to co kurw.a sam robisz? Dobry jesteś bez kitu.
Co tylko reput od Ciebie to zawsze "KaZeK - oddaj" ...

@top
Ja tam mam w to wyjebane bo nie zbieram tych reputów. Ale można wyłączyć i nie będzie puaczu na CB "eeee [xxxx] wisisz mi reputa..." .

@edit
Wziąłem NIE a miało być TAK xD

Τettmeier
06-07-2010, 15:44
Można usunąć oczywiście komentarz. Jak najbardziej na tak.

Keszuwa
06-07-2010, 15:48
Nie, ponieważ ja lubie expic w reputy, azbest tesz w to gra.

Lesny Ludek
06-07-2010, 15:58
Nie, sam sie tak bawie fajne sa te pixele

Metaxa Kamil
06-07-2010, 15:58
#edit/Metaxa
I co kłamiesz ? Tobie nigdy nie dałem z tzw 'oddaj', tylko prosto 'kazek' lub jakiś PoKe napis.
I te wasze śmieszne 'oddaj', co ja mam k$)(*$@ oddać? Tego waszego reputka za 4 punkty? Ogar ....

Ja się w te reputy nie bawię i nie zależy mi na jakichś jebanych KWADRATACH. Ale z tego co widziałem to Ty i Grzechu non stop napierdalacie na ChatBoxie "KaZeK wisisz mi reputa", "Grzechu oddaj" itp.

Devixx
06-07-2010, 16:02
Tak, jestem na tak ! Można po prostu kliknąć na wagę i tam będzie automatycznie tylko nick nasz pokazany :P

Stoner
06-07-2010, 16:05
Tak, ale pod warunkiem, że przy repucie będzie widać nick osoby dającej.

ViVuSeK
06-07-2010, 16:18
Ta reputacja uzależnia. XD.
Jak wbije 500 postów to pewnie mi się znudzi i ja wyłącze ale narazie nie wyłączam.
Jestem za!

Zarexoholik?
06-07-2010, 16:35
Śmieszna sprawa, bo punkty reputacji powinny być za posty/tematy, a nie za to, że się z kimś znamy. Punkt reputacji na tym forum jest chuja warty.

Habemus Papam
06-07-2010, 16:49
Tak, jestem na tak ! Można po prostu kliknąć na wagę i tam będzie automatycznie tylko nick nasz pokazany :P

aff.. chodzi właśnie o to, żeby nie było nicków.. i nie było wymiany reput za reput.. : |

@ Ja jestem za.

Death
06-07-2010, 16:50
Nawet jak nie będzie komentarza przy dawaniu reputacji, to i tak istnieją takie rzeczy, jak prywatna wiadomość czy chatbox, gdzie też ktoś może napisać, że dał reputa i chce, aby mu owego reputa oddano. Co prawda nie wiele to zmieni, ale jestem na tak, gdyż sam przestałem się bawić w to "dno".

Brain
06-07-2010, 17:18
#topic
Co z tego, że ktoś pisze? Ty też zacznij zbierać :O

Zal czasu na takie pierdoly po za tym wole miec reputacje nie dlatego ze sie bawie w gry dla pokemonow tylko, ze pomagam innym.

Nie, sam sie tak bawie fajne sa te pixele
Nic nie wniosles do tematu

hehe

Nawet jak nie będzie komentarza przy dawaniu reputacji, to i tak istnieją takie rzeczy, jak prywatna wiadomość czy chatbox, gdzie też ktoś może napisać, że dał reputa i chce, aby mu owego reputa oddano. Co prawda nie wiele to zmieni, ale jestem na tak, gdyż sam przestałem się bawić w to "dno".

Przynajmniej beda miec wiecej roboty ; )

jestem na tak, jakos przezyje ale to dla dobra Forum:D:D:D

No gdyby nie to, to bys nie mial ani ulamka reputacji.

/topic

Czekam na dalsze komentarze ; ) Przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze na francuskiej klawiaturze AZERTY

Zark
06-07-2010, 17:32
Jak wbije 500 postów to pewnie mi się znudzi i ja wyłącze ale narazie nie wyłączam.

UPS ! Właśnie ją wyłączyłeś!

#topic
Mi to tam ... niech robią co chcą :P
Ale dałem na nie :D

Axelo .
06-07-2010, 18:36
Jestem na tak, w końcu nie bede musiał oddawać reputów po spamie na GG/PW. :D

#down
No i Ty również. :)

Huskar
06-07-2010, 18:55
Reput powinien być formą nagrody za mądry post , dobry poradnik etc. a nie czymś o co idioci proszą non-stop. Jak by nie było komentarza to i tak zachłanni by spamowali na pm. zeby dac reput za reput więc propozycja jest zbyteczna :cool:

Bronisław Komorowski
06-07-2010, 19:06
I to jest bardzo dobry pomysl, wkoncu ludzie by moze zrozumieli po co jest taki system.... Nie do scigania sie kto ma wiecej. :(!

Azonka
06-07-2010, 22:24
Oczywiscie za.

KaZeK wtedy juz sobie nie nabije 2-iej gwiazdki ;<

denekstbest_
06-07-2010, 22:32
taaa, teraz posty są dawane, tylko po to, żeby ktoś oddał ;o nikt nie daje za "coś", kierują się tylko słowami "oddaj pls" i każdy z was tak robi... spokojnie bym wymienił ponad połowę forum którzy pisali "oddaj / idiota" (idiota to zupełnie przypadkowy użytkownik, nikogo nie obrażam)
jestem na tak

Leonidas Waleczny xD
06-07-2010, 22:35
Dokładnie Np Zrobiłeś jakiegoś posta który pomoże Administracji/Graczą To Wtedy okej należy sie Reput.I tylko reputy powinni dawać cleanerzy.Gm

Twój post, a podpis mówią co innego :)

@topic

Oczywiście jestem na tak ;) Przynajmniej nikt nie zdobędzie srebrnej gwiazdki :D

Demon
06-07-2010, 22:44
co do Kazka , jeszcze jakes watpliwosci? ;|
http://i46.tinypic.com/fc7ln5.jpg

_topic
jestem na nie, zazdrosnicy .i.

Brain
06-07-2010, 22:47
Brian next co chu*a wie a sie udziela... zazdroscissz reputacji innym i dlatego wpadles na ten tani pomysl
@Axelo
ale to oznacza ze ty tez ich nie dostaniesz...

No to jak dostajesz reputy jak ze za Twoje pomocne posty to dlaczego teraz fuczysz ze to glupi pomysl. Nie, nie zazdroszcze Ci teg gowno pod postami

@topic
Czekam na dalsze opinie ; d

Kapitan Alkohol.
06-07-2010, 22:47
Nie, po co to komu ? Jeżeli Ci przeszkadza reputacja, to sobie ją wyłącz. Naprawde, teraz całe forum złapało zajawke na podniecanie się i wymyślanie czego kolwiek o reutach...

P.S Dodam jeszcze że była propozycje, aby przy otrzymanych reputach pojawiał się nick osoby która go dała i za tamtą propozycją było znacznie więcej ludzi na tak niż za Twoja debilną propozycją :)

(Przemas)
06-07-2010, 22:57
tak jezeli usuna dotychczasowe reputy bo jak nie to po co to komu teraz jak nooby maja od huja ttych reputow za free?

Qυiet
07-07-2010, 18:27
Tak w ogóle to ja się dziś śmiałem z głupoty administracji z pewną osobą. Na początku sami twierdzili, że będą warnować/banować za żebranie o reputację, a teraz sami wymyślają gwiazdki, by ludzie jeszcze bardziej o nie żebrali.

Drunkus
09-07-2010, 14:54
Jest mi to obojetne OMG chyba forum jest tylko do pogadanie i do jakis paru innych rzeczy a nie do nabijania reputow ... Zostawcie to w spokoju myslicie ze kytos na to patrzy i co wam to da satysfakcje ...? I tak juz inni sobie ponabijali po 8 kwadracikow -.-

Marcelllo
09-07-2010, 17:07
Jest mi to obojętne. Można usunąć jeśli Ci to bardzo przeszkadza, ale po co? ;) Czasami fajne komentarze są :o

Saylor
09-07-2010, 18:52
Jest mi to obojętne. Przydało by się takie coś, a z drugiej strony to i tak znajdzie się ktoś, komu nie będzie pasować i zacznie się płacz.

Akananto
09-07-2010, 18:56

#edit/Metaxa
I te wasze śmieszne 'oddaj', co ja mam k$)(*$@ oddać? Tego waszego reputka za 4 punkty? Ogar ...

#edit2/Metaxa
A, Ty kamil hmm, Tobie raczej też nie dałem z oddaj, chociaż mogło się zdarzyć.

Wszyscy wiemy Kazek, ze jestes jednym z tych co o reputy prosza, dzięki czemu jesteś zerem, ale no co poradzic skoro to twoje zycie.

~Nastero~
09-07-2010, 19:32
Tak
Ale to i tak nic nie da :D Jak xxx zna xxx to wzajemnie będą sobie dawali reputy.

Splaxor
22-11-2010, 15:32
Jak dla mnie nie ma różnicy. Wiadomo, że przez tyle czasu się oddawało, więc czy będzie komentarz czy go nie będzie to i tak ludzie będą oddawać.
Mnie komentarz bardzo pomaga, ponieważ głównie rozdaję ujemne reputacje tym co mają ciekawe podpisy lub wypisują głupoty na forum. Uwielbiam napisać osobie, której daje ujemną reputacje "oddaj" bo wiem, że i tak nie ma możliwośći oddać mi ujemnej :)