View Full Version : Muzyka na serwerze
Flamaster
06-07-2010, 18:19
A więc przejde od razu do rzeczy:
Nie wiem czy była już taka propozycja więc napisze. Proponuję wgrać muzykę na serwer APO, aby trochę rozerwać grę bo czasami strasznie nudno jest :D a tak to zawsze można Powyginać się do muzyki:D:D.
Jak pomysł przejdzie to wyśle do Mortiego czy kto tam ma dostęp do ftp serwera i wyśle mu już pocięte kawałki
Oczywiście chodzi o muzykę, która trwa około 15-20 sec na początku rundy. :D
Bo nie wiem krajany czy własnie o to Ci chodziło ? ;)
Zapraszam do głosowania
Server cs to nie dyskoteka. A jak już bardzo chcę słuchać muzyki grając, to puszczam sobie winampa. Jestem na nie i w ankiecie, która mam nadzieję powstanie - również zaznaczę nie
Jestem na nie, jak chcesz "powyginać się do muzyki" to idz na dyskoteke albo pusc sobie w winampie, w csie sie strzela. :(
Zbędne ;D
Więcej ściagania i przysłowiowego 'b*rdelu' :D
Nie potrzebne jest w ogóle wprowadzanie muzyki, kojarzy mi się to odrazu z serwerem dzieciaków, którzy jarają się trackiem "JP JP na 100%" po wygranej rundzie w TT.
Zbędne.
Flamaster
06-07-2010, 19:24
Raczej nie jestem tą osobą, która lubi takie rytmy :D jak Peja. Wole coś z wyższej półki ;)
Ale czasami serwer przeżera nuda jak jest mało osób i nie ma z kim pogadać to zawsze na koniec/początek rundy przyda się coś do orzeźwienia.
Patryk1441
06-07-2010, 19:31
Jestem na tak właśnie podoba mi się to na niektórych serwach xd na koniec rundy jakaś muzyczka i można grac następną.
`diGiel <3
06-07-2010, 19:44
Nie rozumiem was ,ze mówicie ,że cs to nie dyskoteka -owszem ale pod koniec rundy można jakiś kawałek justina timbereka wysłuchać ;D
Nie jest to potrzebne, tylko zniechęci to ludzi żeby wbijali na serwer..
nim większy rozmiar muzy tym dłużej ściąga..
Orson_Pall
06-07-2010, 21:25
jestem na nie, jedynym plusem byloby to, ze dzieciaki przestalyby spiewac : D
Nie jest to potrzebne, tylko zniechęci to ludzi żeby wbijali na serwer..
nim większy rozmiar muzy tym dłużej ściąga..
PL? :(
@Top
Zeczywiscie jest troche nudnawo ale to wszystko jest wina mapcykla.
A co do muzyki to jestem na NIE. Winamp or radio :) Cs to nie miejsce do sluchania muzyki.
Mortalix
07-07-2010, 07:31
Róbta co chceta! : D
Post powered by 'cl_allowdownload 0'.
Flamaster
07-07-2010, 08:52
PL? :(
... Cs to nie miejsce do sluchania muzyki.
Tylko przez winampa muzyka leci Ci cały czas a tak to pod koniec/początek rundy zawsze fajnie jest troche się rozerwać.
A tak wogóle to co wam przeszkadza, że przez te całe 10 sec poleci jakas fajna muzyka (techno, czy co tam chcecie)
Tylko przez winampa muzyka leci Ci cały czas a tak to pod koniec/początek rundy zawsze fajnie jest troche się rozerwać.
A tak wogóle to co wam przeszkadza, że przez te całe 10 sec poleci jakas fajna muzyka (techno, czy co tam chcecie)
Jesteś dziwny, wiesz? Ja co prawda też mam cl_allowdownload 0, ale Ty mnie po prostu rozbrajasz. Nie rozumiesz, że na tym forum każdy słucha czegoś innego? Posłuże sie Twoim przykładem. Ja, wyznający muzyke do której człowiek coś od siebie daje, gdybym miał przez 10 sekund NA RUNDE słuchać UMC UMC UMC UMC UMC UMC SIALALA UMC UMC UMC UMC bym chyba zjadł klawiature i wyjechał na wakacje do zakładu psychiatrycznego. Inny przykład? Taki techno żelik, gdyby miał słuchać takiego SoaD'u, Disturbed'u, lub co gorsza Dope/Rammstein'a/czegokolwiek innego, skończyłby tak samo jak ja. Poza tym, takie servery - bez urazy - ale jebią 4funem, a nie jakimś normalnym ffa. To tyle - żegnam.
Tak, ale... Tylko jeśli dało by się ją wyłączyć w opcjach i tylko jakby były to jakieś normalne kawałki.
I tu pojawia się problem.. Bo tak jak napisał up, każdy słucha czegoś innego. Puszczą metal to połowa będzie płakać, puszczą rap to ja tam nie gram(jestem kluczowym graczem XDDDDD).. Dlatego jestem za Justinem Biberem na początku każdej rundy i przez rozgrzewkę... Go nikt nielubi, więc nie będzie problemu :]
Ero Senin
07-07-2010, 09:41
Jestem na nie ! :C po co komu muzyka
Jestem na nie ! :C po co komu muzyka
zawsze mozna wyciszyc w opcjach ; o mysle ze temat mozna zamknac bo owy gracz juz nie pogra ,przyczyna ? brak ss ktore mu zrobilem ;[
Muzyka na serwerze ? To by była porażka... Roundsound to jeden z gorszych pluginów... Za dużo ściągania. I nie każdy lubi np. Rap, hip-hop itp.
NIE !
Jestem na nie ktos bedzzie szedl strzelal i nie bd slychac :D
Jestem na nie ktos bedzzie szedl strzelal i nie bd slychac :D
ROTFL
Muzyka lecialaby pod koniec zakonczonej rundy i na poczatku jej. Wtedy muzyka by nie przeszkadzala w grze.
@topic
Jestem na tak oczywiscie.
OMGGGG WUTEEF!!!
NIE!!
Głupi pomysł ... Chcesz to odpal sobie winampa i po wygranej rundzie puszczaj muze xD
Kszemien
19-07-2010, 10:26
ja jestem za chociaz mnie kutasy nie chca odbnowac : /
koniec rundy leci muzyczka jest resp i sie muzyczka konczy
Flamaster
19-07-2010, 10:51
Dobra temat do zamkniecia:D
Pa :*
A ja tam lubię, kiedy mi muzyka gra na zakończenie rundy. Jest to takie rozluźnienie atmosfery :) Jeszcze jak wgrane są fajne nutki to już w ogóle bajeczka.
Jestem jak najbardziej ZA!
Ja jestem ZA. Myśle że to dobry pomysł jest. Fajna nutka zagrzewa do walki :D.
niektórzy lubią, niektórzy nie. Ci co nie, polecam zbindowanie komendy ' stopsound ' np pod altem, i za każdym razem jak muzyka się włącza, po prostu jak kliknąc i spokój. Pozatym sposób nr2.
W konsoli wpisać cl_allupdownload 0 i nie ściąga plików z serwa, ot co. O ile nikt na ftp nie powkłada jakiś rzeczy typu mdl to nie musisz nic sciagac oprocz mapki :)
Demolka Knight
20-07-2010, 11:10
Mysle ze poprawilo by to atmosfere na servie.
Jestem na Tak
Tak, dałeś propozycję, a sondy nie ma.
CO do tematu to również jestem na nie.
Po co to komu? Nie gram w Cs'a, by posłuchać muzyki.
Cześć.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.