Zaloguj się

View Full Version : Tutorzy?

denekstbest_
07-07-2010, 01:53
Jaki jest sens, żeby oni sprawowali jakieś fukcje, kiedy po raporcie napisał 3x aby baczeq wyłączył bota, po czym dostałem odpowiedź "Nie mogę nic więcej zrobić". Nasuwa się pytanie - po co są tutorzy, skoro nic oprócz popłakania na czerwono, nie mogą zrobić?

Pamiętajcie, chodzi tu o pytanie "Jest sens, aby tutorzy pełnili swoje funkcje, skoro nic nie mogą zrobić?"

*
miała być sonda, ale miałem tylko 5 minut i się nie wyrobiłem _/

_
deads-
teraz może banować tylko za obraźliwe etc. żadne boty czy poważniejsze łamanie regulaminu

_

Przeczytaj tego posta, to wszystiego sie dowiesz.
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=709537&postcount=3

Jakbyś przeczytał to co napisałem, byś edytował posta, weź się ogarnij ;o

_
kujet
tak miało działać, ale nie działa i w tym rzecz!
_
senshi
nie chodzi tu o o cave, tylko najzwyklejszego speed hacka ;0 reason tego bana to "świadome wykorzystywanie słabości gry"

Deads
07-07-2010, 02:02
nie tylko ty jeden piszesz raporta na 200osób na serwerze,tutor teraz może banować,a wcześniej filmiki nagrywać.

Zarexoholik?
07-07-2010, 02:05
Po co ich w ogóle wprowadzili? Nie mam zielonego pojęcia. Zamiast wprowadzić na serwer jednego dobrego GM'a to dodali tutorów...

Naab
07-07-2010, 07:50
Przeczytaj tego posta, to wszystiego sie dowiesz.
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=709537&postcount=3

Qυiet
07-07-2010, 08:31
Może na razie są tutorami, ale potem pewnie dostaną normalną pozycję gma. Albo możliwość dawania banana.

Widocznie do czegoś się tam przydają, a nawet jeśli zrobią te 3x czerwony napis, to potem zgłaszają komuś z adminów i leci ban. Przynajmniej tak to miało działać.

ViVuSeK
07-07-2010, 10:41
Tutorzy staraja się jak mogą.
Jeżeli ktoś z was sugeruje mi że praca tutora jest łatwą zabawą to się mylicie.
Oprócz odpisywania na Game Chacie,trzeba jeszcze odpowiadać na Raporcie,a także patrolować teren tzw. boty.
To nie jest takie proste jak sugerujecie.
Możliwe jest także że stworzą rekkrutacje od nowa ,lecz to nic wam nie da.

denekstbest_
07-07-2010, 11:19
Tutorzy staraja się jak mogą.
Jeżeli ktoś z was sugeruje mi że praca tutora jest łatwą zabawą to się mylicie.
Oprócz odpisywania na Game Chacie,trzeba jeszcze odpowiadać na Raporcie,a także patrolować teren tzw. boty.
To nie jest takie proste jak sugerujecie.
Możliwe jest także że stworzą rekkrutacje od nowa ,lecz to nic wam nie da.

Skomentowałem ich pracę? Napisałem, że nic nie robią? Czytaj posty i pisz na temat - nie nabijaj trolu

Adasik
07-07-2010, 17:43
Ja sens wprowadzenia tutorów widzę tylko taki, że Mortiis wprowadza ich tylko po to, aby sam miał mniej roboty. A Ci tutorzy ofc. choooya robią.

~Mari
07-07-2010, 18:26
Nakrecilem filmik na Baczeq`a jak ładnie jezdzi na speed hacku. Xantar powiedzial ze sie tym zajmie ;)

Mc Maciek
07-07-2010, 18:49
Maciek 9:28:38
Tutorzy maja jakies ograniczone banowanie, czy normalne?
Mortiis 10:34:25
maja normalne

Tutorzy robią więcej niż się Wam zdaje. Jak to już ktoś wcześniej wspomniał, do tej pory dawali tylko upomnienia, robili screeny i nagrywali filmiki. Od teraz mają również możliwość banowania.

Jeśli brakuje Wam GM'a - od niedzieli powinienem już normalnie "funkcjonować".

Ziemniak
07-07-2010, 18:51
Jeśli brakuje Wam GM'a - od niedzieli powinienem już normalnie "funkcjonować".

Dzięki, że powiedziałeś :) Będę wiedział, kiedy skończyć stawiać cave :D

@topic
Caav dobrze się sprawuje :)

Keszuwa
07-07-2010, 22:00
@up
aha ja też.
@topic
Tutorzy dobrze pracują, ale nie widze zeby GMowie sie starali, Caav nagrał z miesiąc Wladce Luku na auto atacku, wysłał Sananto, a jak się go dzisiaj pytałem czy Luku ma bana to powiedział, że niestety nie.

Artis
07-07-2010, 22:48
Wiele zawsze macie jakieś problemy. Odkąd nie było nikogo, żeby Wam ktoś odpisał na RV to teraz wielce znów narzekacie. Zastanówta się raz, czemu oni zostali wybrani?
Po to, żeby karać za wasze przewinienia.

@Keszuwa
GMowie też mają swoję życie. Pamiętaj o tym.

Pozdrawiam,
Była 14-stka.

sT PeTrO
08-07-2010, 00:11
Ehh Tutorzy mają dużo roboty już.A wgl słyszałem dzisiaj że otrzymali funkcje Banowania :]

Zarexoholik?
08-07-2010, 00:21
Ehh Tutorzy mają dużo roboty już.A wgl słyszałem dzisiaj że otrzymali funkcje Banowania :]

Jakbyś czytał posty, które są nad twoim pewnie byś więcej wiedział.

*Proszenie o reputację - żałosne.

#Topic

Skoro dostali możliwość banowania to wreszcie będą mogli na coś się przydać. Jeszcze żeby byli sprawiedliwi i będzie zajebiście.

sT PeTrO
08-07-2010, 00:29
#Topic

Skoro dostali możliwość banowania to wreszcie będą mogli na coś się przydać. Jeszcze żeby byli sprawiedliwi i będzie zajebiście.

Nom Jeżeli będą sprawiedliwi to będzie git.I może będzie mniej boterów ;O

diamondback#
08-07-2010, 11:21
Zauważyłem ,że przestali się starać odkąd dostali posadę jak byli 'testerem' to się sprawowali całkiem dobrze : ]. Później początek kilka filmików i teraz już lipa . Najbardziej to mnie wkurza ,że nic nie mogą zrobić ,gdy ktoś wbija na respa ,bo da mu 3 ostrzeżenia, a typ i tak nie wychodzi.

Heaven
08-07-2010, 19:33
Tutorzy nie mogli banować, bo Ekipa chciała sprawdzić jak się spiszą, jak zareagują gracze na brak banicji ze strony tutorów.

Tutorzy którzy "nie zdali testu" zostali wydaleni z Ekipy. Gdy wszyscy zobaczyli, jak gracze zachowują się wobec bezradnych tutorów (czyt. wobec tutorów bez opcji banowania) Ekipa postanowiła oddać im do dyspozycji system banów.

Knight Lukas
08-07-2010, 20:34
Moim Zdaniem Tutorzy Dają baany słusznie Chyba najlepiej daje Caav :D :rolleyes:

Heh jakoś nie widziałem żeby jakiś tutor dawał bany ;)
Caav banuje bo ma senior tutka ;p bo jako jedyny chyba jeszcze coś robi :D

Xofer
08-07-2010, 21:07
Co do Tutorów, nie mam nic przeciwko nim, banują słusznie, po to została im dana opcja banowania...
Wszyscy spisują się perfekcyjnie, najwięcej z nich robi nowy Tutor (no prawie nowy ;P) Caav... Podczas rekrutacji Tutorów, nie mogliśmy nic zrobić.. Jedynie pisanie na pomarańczowo, lecz gracze mieli nas gdzieś, teraz, gdy Tutor może zrobić coś więcej niż "nagrać film", gracze zmienili wizerunek co do nich...

Farrah
09-07-2010, 11:44
Heh jakoś nie widziałem żeby jakiś tutor dawał bany ;)
Caav banuje bo ma senior tutka ;p bo jako jedyny chyba jeszcze coś robi :D

ta mnie tez sprawdzal 2x ; o a innych nie widzialem no moze teog na f ~~;s

Mystery.
09-07-2010, 13:21
Po co ich w ogóle wprowadzili? Nie mam zielonego pojęcia. Zamiast wprowadzić na serwer jednego dobrego GM'a to dodali tutorów...

Przemyślałeś to co napisałeś? Czy myślisz, że jeżeliby wprowdzili "Jednego dobrego GM'a" to on by siedział 24/h i pilnował serwera? Owszem tutorzy też nie siedzą non-stop, ale nie nam już oceniać czy rekrutacja była potrzebna czy nie... Ale wg. mnie tutorzy również poiwnni mieć np. taką opcję:
Ktoś jedzie na CAVe np. , tutor ma uprawnienia zbanować kogoś takiego na 24/h , a przed tym nagrywa filmik i pokazuje go dla GM, a ten jeżeli uważa, że ban jest słuszny to przedłuża go ;) Ale to już jest tylko propozycja. Pozdrawiam

Azbestowy v.62.0
11-07-2010, 17:41
Ta... z niego była beka podczas rekrutacji tutorów. Trzymał się pare dni, wydawało się że mu się uda a tutaj ktoś go wydał. Potem sam na siebie (z innych kont) robił tematy żeby go przywrócić i dać jeszcze jedną szansę bo to jego "cel życia"

#topic
Mam to gdzieś, ale wydaje mi się, że za jakiś czas 2-3 odpadnie ze względu na rzadkie logowania (no nie mówcie mi, że przeciętny gracz zna ich nicki poza Caavem i Jamesem)