Zaloguj się

View Full Version : Tutorzy

Deads
07-07-2010, 11:23
Wcześniej tutorzy nagrywali tylko filmiki na boty, a teraz banują ,
jak oni mogą rozróżnić prawdziwego bota a nie ;>? wyjaśni mi może ktoś?

1st R. Boonek
07-07-2010, 11:26
Nie wiem... ale w takiej sytuacji jak ta z linku\/ kolo juz by dostal od tutora bana za nic... Taki magik tez bedzie naginal teraz tylko, ze bedzie banowal a nie nekal czerwonym spamem za zabijanie mu knightka :)

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=72708

Ivo
07-07-2010, 11:29
[07/07/2010 11:19] Caav -> Discover was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

: OOOOOOO Zaskoczonko. ^^

Dobrze ze wkoncu to zrobil, nie placz i nie boć juz >:

Wyzej:
Ostatnie logowanie: 27/06/2010 10:11:01
Ostatnie wylogowanie: 27/06/2010 11:11:19

Nom, na pewno bedzie banowal za free.

Naab
07-07-2010, 11:30
Bardzo dobrze ze Tutor moze banowac, a u Ciebie Deads bardzo łatwo to oblukac bo zawsze masz bota.

Deads
07-07-2010, 11:31
[07/07/2010 11:19] Caav -> Discover was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

: OOOOOOO Zaskoczonko. ^^

Dobrze ze wkoncu to zrobil, nie placz i nie boć juz >:

Wyzej:
Ostatnie logowanie: 27/06/2010 10:11:01
Ostatnie wylogowanie: 27/06/2010 11:11:19

Nom, na pewno bedzie banowal za free.

no dostał bana za bota , ale powiedz mi w jaki sposób oni rozróżniają ci bota ;>? , zawszę dawali filmiki dla Gm'ów typu Santano albo ktoś :| więc
ktoś dostanie bana za free w końcu

@up
Zwłaszcza synek że mam hoty no nie ;>? po co mi Auto manas ;>?^^

Ivo
07-07-2010, 11:36
no dostał bana za bota , ale powiedz mi w jaki sposób oni rozróżniają ci bota ;>? , zawszę dawali filmiki dla Gm'ów typu Santano albo ktoś :| więc

No chyba oczywiste ze wskazówki od Santusiów i innych dostali =/ Gmom tez zdarza sie dawac za free. Bedzie tylko wiecej placzu, ze sie nie znaja itp.

Ziemniak
07-07-2010, 12:18

A skąd wiesz, że nadal nie dają ?! Może zgłaszają boty tak jak dotychczas a Santano odpisuje im, żeby zbanował albo nie ;)

Ryuta
07-07-2010, 12:19

@up
Zwłaszcza synek że mam hoty no nie ;>? po co mi Auto manas ;>?^^;

Oj Deads ci napewno bana za free nie dadza;] o to sie nie martw bo ty zawsze na bocie biegasz;]

a poza tym bardzo dobrze ze dostali mozliwosc banowania!KARAC BOTOW

ViVuSeK
07-07-2010, 12:23
ci co nagrywali filmiki nie awansowali az tak, zeby mogli banowac, chyba ze jedynym wyjatkiem jest Caav, ale widze ze on narazie tylko cos robi...
a to czy umieja rozpoznac to pewnie maja jakis sposob:o

Szczególnie zgadzam się Caav wszystkim pomaga i za każdym razem mi odpisał na raporcie.Jedynie chyba on mógł banować jak chcesz to wyjaśnić.
Ale moglibyście wyluzować troche już setki tematów sa zakładane co nic nie daje i za każdym razem jest ta sama odpowiedz.
#Senshi
To nie jest aż tak trudno rozpoznać przecież jak ktos używa bota od razu widać jakby kto się hotami bawił .Prosta strategia ,chociaz zdarzają się niewłaściwe bany bo ktos jest "Mistrzem Hotkeyów".

N-series
07-07-2010, 13:20
Ja discovera sprzedałem wjebał mi na respa i padł 2 razy , miał auto atak i sam widziałem że go miał napewno , dobrze że tak teraz jest

Domcio666
07-07-2010, 13:33
z tego co mi wiadomo caav to gm a nie tutor a i z tego co wiem tutorzy nie moga banowac ludzi tylko ich raport sa odrazu odczytywane po zalogwaniu jakiegos gm

Zarexoholik?
07-07-2010, 14:49
Aha, no i? Chyba lepiej że banują niż mieliby tego nie robić? Tylko nie płacz jak bana dostaniesz.

diamondback#
07-07-2010, 17:05
Tylko caav ma możliwość banowania chyba z tego co widziałem w zakładce , jak dla mnie nie powinien mieć takich możliwości i powinien on tylko nagrywać filmik dla administracji ,a administracja powinna te filmiki i dział zgłoszenia częściej odwiedzać ;)

17.06 wysłałem filmik gdzie Baczeq ewidentnie używa blackd (opcja rozrzucania itemów po city) do tej pory bana i odpowiedzi w temacie nie dostałem pozdrawiam.

sT PeTrO
07-07-2010, 17:31
I wkońcu coś Administracja robi z Tutorami,nareszcie mogą banować itp Dla mnie jest to dobry pomysł żeby tutor mógł banować

Adasik
07-07-2010, 17:39
I o co ten płacz? Każdy wie, że
zawszę

grasz na wosso więc na Ciebie też przyjdzie pora. Czujesz się zagrożony, że zakładasz takie tematy?

Knight Lukas
14-07-2010, 16:12
Ja discovera sprzedałem wjebał mi na respa i padł 2 razy , miał auto atak i sam widziałem że go miał napewno , dobrze że tak teraz jest
a sam na pointach ciskałeś na queen :D
Caav: chyba mu sie cave zaciol
Jak już, to napisałem 'zaciął' xd //Caav

@top
na pewno mają jakieś wskazówki od santano itp ale czasami zdarzają się pomyłki

Keszuwa
14-07-2010, 18:35
Ja pierdole a co im z tych wskazówek? Myślicie ze co Sananto chodzi sobie po city i ma nad twoim nickiem napisane bot? Dla mnie kazdy GM/Tutor powinnien pobiegać na bocie i sam by zobaczył jak to działa. Febris i Caav maja mozliwosc banowania.

Takarji
14-07-2010, 19:12
Nie martw się tutorzy dobrze wiedzą kiedy używa ktoś boota więc za darmo napewno nie dostaniesz :)

Pokémon
14-07-2010, 19:27
Co za problem rozróżnić ciebie? Przecież ty zawsze masz bota.

Benn
18-07-2010, 10:42
Co za problem rozróżnić ciebie? Przecież ty zawsze masz bota.

Skończ.

@topic
Od rekrutacji trochę minęło, a każdy miał swój początek. Myślisz, że Mortiis jak założył server i był amatorem rozróżniał i nie miał pomyłek?

Romuś
18-07-2010, 13:28

@up
Zwłaszcza synek że mam hoty no nie ;>? po co mi Auto manas ;>?^^

Tobie potrzebny jest auto manas i auto attack na wajdach bo jestes nie ogajem i bez bota jestes zejem :( Tobie od razu po dostaniu tutora dalbym bana nawet bez sprawdzania ;) Elos cwelos zgłedos pedalos.

Wolly
18-07-2010, 14:21
Jak się dostanie bana, to szuka się każdej opcji by udowodnić swoją niewinność - najlepiej to zmieszać kogoś z błotem, nie?

Napisał Ci James już - masz zastrzeżenia, pisz na Skargi&Odwołania.

UraBura
20-07-2010, 13:58

Ja Ci mogę wyjaśnić, a więc Ty powinieneś dostawać bana odrazu po zalogowaniu. Dlaczego? To, że jesteś jedną z głupszych osób które poznałem w swoim życiu to jest jedno. Drugie to to, że bez bota się nie ruszasz nigdzie ;S
Więc przestań płakać. W czym Ci to przeszkadza, że banują?

rozróżniają ci bota ;>? , zawszę

@up
no nie ;>? po

ooooooo /\ Tutaj przecinka zapomniałeś, po pytajniku z reguły daje się przecinki.
Chciałem pokazać, że jednak jesteś idiotą :(

Mixiz
20-07-2010, 15:18
Przed wykryciem bota Tutor sprawdza wszystko i upewnie się czy jego przeczucia są faktycznie realne ! Nie masz czego się martwić, bez powodu bana nie dostaniesz ;)

Demolka Knight
20-07-2010, 16:01
Napewno przed banem James upewnij sie czy masz bota. I mysle ze sie nie mylil. I tak polowa apo expi na botach.
I bardzo dobrze :)

Azbestowy v.62.0
21-07-2010, 19:16
Rozumiesz fakt iż autor chce publicznie skrytykować tutorów?

#topic
Na samym początku nagrywali, bo robili wszystko aby się utrzymać na stanowisku. Teraz gdy czują spokój, robią wszystko na wyczucie bo najgorsze co może ich spotkać to temat na forum/jakaś tam rozmowa z Santano

Atrakcyjny Kazimierz.
21-07-2010, 20:07
Dokładnie jak pan up. Każdemu może zdarzyć wpadka.

` Cinasek
22-07-2010, 10:44

Tutorzy dostali możliwość banowania. I bardzo dobrze. Mniej botów, więcej respów. : )

Saylor
22-07-2010, 18:18
A coś ty myślał, że tutorzy zawsze będą TYLKO nagrywać filmiki?

Wczesniej nie mieli możliwości banowania, bo był to okres próbny. Teraz jak się nie mylę, czołówka tutorów ma prawo do banowania, co jest bardzo dobrą sprawą.

Widocznie zyskali zaufanie Mortiis'a i dostali takie prawo.

Cześć.

@up

Zmień podpis, albo wysyłam wiadomość do Scoop'a, że prosisz o reputy;<

Sciex
22-07-2010, 19:35
Najwyzszy czas zeby Tutorzy zaczeli banowac. Mysle ,ze juz sa dosyc dlugo na stanowisku Tutora i nie sa debilami zeby nie rozpoznac osobe ktora uzywa bota.

Zalin
23-07-2010, 00:49
to dziala tak :
Widza ze ktoś expi mówią odp. na default i masz pól sekundy na odp. inaczej ban ; ] wiec musiałeś bocic ; /

Faraon
23-07-2010, 11:14
Jak się dostanie bana, to szuka się każdej opcji by udowodnić swoją niewinność - najlepiej to zmieszać kogoś z błotem, nie?

A chuja tam odpowiadają w tych skargach i odwołaniach . Na odpowiedź czekam już od 3 dni i do teraz się nie mogę jej doczekać a zrobiłem nawet 2 tematy .. n/c

Jared
23-07-2010, 17:55
Wiesz, że oni mają bardzo dużo pracy i nie mogą każdemu odpisywać? Nie gorączkuj się tak :) Pomyśl sobie jak ty byś sobie dał radę na ich miejscu :)

adrianeq :)
24-07-2010, 00:19
Wystarczy, że Mortiis napisał program do sprawdzania co ile milisekund sie manasujesz lub uhasz. Bardzo proste.

Azielu$
24-07-2010, 00:31
Od tutorów można się dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy. : O Np. że za wysyłanie aukcji allegro, na których kupuje się pacc, jest zabronione. :OOO Pozdro James p.s. poczytaj regulamin :)

.vimpex.
24-07-2010, 07:42
Najwyzszy czas zeby Tutorzy zaczeli banowac. Mysle ,ze juz sa dosyc dlugo na stanowisku Tutora i nie sa debilami zeby nie rozpoznac osobe ktora uzywa bota.

Caav już banuje od hoho, Magik już tydzień?
Mniej botów będzie i bez płaczu.

@topic

A co do wpadki, to może trafić się każdemu.

.Xienus.
24-07-2010, 10:13
Wystarczy, że Mortiis napisał program do sprawdzania co ile milisekund sie manasujesz lub uhasz. Bardzo proste.

czy masz wosso czy !mm to i tak manasujesz się tak sama szybkością -.-

Wszyscy Tutorzy banują tych co wbijają na resp ich znajomym...

ale nie ma co się dziwić bo jak np znają kogoś z gry od 3-5 lat i nagle sa tutorami to proste ze będą im pomaga nie??

Fristo
24-07-2010, 13:21
Jakby tutorzy przyznawali bany niesłusznie, mogliby się pożegnać z posadą. Więc jestem przekonany że swoją pracę wykonują jak należy. Co prawda mogą być od czasu do czasu pomyłki, ale to nawet zdarza się Mortiis'owi.

Kotixes
01-08-2010, 05:58
I dobrze że tutor może banować, przcież od tego ma ową możliwość, a bota można odróżnić, wystarczy że się do niego teleportujesz i widać że posiada dymki, nie odpisuje na pytania = cave bot. :)

Kiteek
01-08-2010, 14:41
pamiętam jak ja skillowałem na 7.6 poproszono mnie zebym się odezwał i jak to uczyniłem dostałem bana :) tutorzy nie odrózniaja bota on gracza bo np. siedze na kingach cały dzień to juz po 2h biegam i zabijam non stop a jak ktos mi pisze to nie odpisuje zeby z rytmu nie wypasc i dla nich to jest bot <hahaha>

leo master
01-08-2010, 14:41
Zal mi tutaj jednego tutora Caav banuje za free i bez podstaw oskarza o uzywanie bota zal mi tego chlopa

Morfeuxsz 703...-?
Leo master 1...-?

Stoner
01-08-2010, 14:43
pamiętam jak ja skillowałem na 7.6 poproszono mnie zebym się odezwał i jak to uczyniłem dostałem bana :) tutorzy nie odrózniaja bota on gracza bo np. siedze na kingach cały dzień to juz po 2h biegam i zabijam non stop a jak ktos mi pisze to nie odpisuje zeby z rytmu nie wypasc i dla nich to jest bot <hahaha>

No wiem, jak to jest zamulić pałe na respie.

@Top
Moim zdaniem słomiany zapał tutorów już zgasł...
Dziękuję dobranoc.