View Full Version : Guild Master
Witam znalazłem buga otóż chce sobie założyć gildie normalnie hi,found,xxxx,itp
14:10 Guild Master: Jestes liderem w swojej nowej gildii.
Ale tej gildi niema nie wiem czy coś z npc ale nie da się gildi założyć.
Gildie da się założyć. Musiałeś zrobić coś źle, albo wprowadzasz nas w błąd. Ja zakładam tak gildie i jest dobrze.
Gildie da się założyć. Musiałeś zrobić coś źle, albo wprowadzasz nas w błąd. Ja zakładam tak gildie i jest dobrze.
Jak źle pisze przecież ze jestem liderem gildi a jej niema...
Gracz: Hi
Guild Master: Witaj ****** ,w czym moge ci pomóc?
Gracz: Found
Guild Master: Podaj nazwę twojej Guildi.
Gracz: *****
Guild Master: Jaka chcesz mieć rangę?
Gracz: *****
Guild Master: Jestes liderem swojej nowej gildi.
Prosta filozofia ,lecz możesz popełniać jakies błędy albo naprawde cos jest nie tak.
Ja nie moge sprawdzi bo tymczasem nie moge wejść do gry coś z komputerem ,ale na pewno wszystko powinno być ok.
@Bassito
U niektorych guild masterow tak jest. Np ja probowalem zalozyc gildie u guild mastera obok city<< pisalo ze jestem liderem itp. ale gildi nie bylo.
Bo zrobiłeś guild po czym ją usunąłeś i chciałeś zrobić od nowa. Musisz poczekać do Restartu :)
Lesny Ludek
08-07-2010, 12:51
Albo tak ,że zrobisz gildię i pisze jestes liderem nowej gildi ale na stronie tej gildi nie będzie bo musi być tam xxx osób aby się zapisała.
sT PeTrO
08-07-2010, 15:20
Bo zrobiłeś guild po czym ją usunąłeś i chciałeś zrobić od nowa. Musisz poczekać do Restartu :)
Wystarczy że w guild nie będzie pięciu osób.I po restarcie nie ma już guild :o
Hmm.. Jest jeszcze jedna opcja ..
Spróbuj wpisać u Guild Mastera słowo: "join", możliwe że ktoś Cię dodał do gildi, tak też czasami jest... Jeśli nie jesteś w żadnej gildi nawet po "join", poczekaj do restartu, lub zgłoś to administracji ..
Wystarczy że w guild nie będzie pięciu osób.I po restarcie nie ma już guild :o
5 vice liderow :)
Po restarcie wszystko powinno byc ok. Po prostu usunales gildie i chciales zalozyc od nowa. ;)
5 vice liderow :)
Po restarcie wszystko powinno byc ok. Po prostu usunales gildie i chciales zalozyc od nowa. ;)
5 osób (niekoniecznie vice leaderów)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.