View Full Version : Recovery key.
Witam.
Moja propozycja jest taka, żeby wprowadzić nową formę płatności za rk - przelew na konto bankowe.
Kosztowało by to 20zł, czyli mniej więcej tyle ile dostanie się za tego sms'a, nawet więcej więc by sie wam opłacało, a dla nie których zawsze te 10zł będzie jeszcze :P
Jestem na tak, nie zawsze mam kase na komórce i nie chce wydawac tych 30zł wole 20 przelewem bankowym.
Mortiis nie dostanie (chyba) 20zł z sms'a 25zl -.^
Nową formę płatności można wprowadzić tak samo jak za pacc, tylko w tytule 'rkey: numer konta'.
Jestem za.
sT PeTrO
08-07-2010, 19:15
No też dobry pomysł mogli by to wprowadzić,wkońcu mądry post
Knight Lukas
08-07-2010, 20:25
Rozmawiałem na ten temat z Mortiis'em to nie jest takie proste jak się wydaje ;/
W przypadku hacka ktoś zrobi przelew i co po koncie?
Po dokonaniu wpłaty gdzie miałby przychodzić kod? Na e-majl? Nie, bo majla też mogą haknąć.
No też dobry pomysł mogli by to wprowadzić,wkońcu mądry post
Gdzie ty tutaj z taką ortografią?
#topic
Jestem za
Ero Senin
08-07-2010, 20:48
Jestem za ! sms 30 zl to troche duzo xd
Jestem za!
Płatność bankowa to nie jest wcale taki zły pomysł albowiem ciekawy.
Podoba mi się propozycja jestem za i chciałbym aby wprowadzono te propozycje ;)
Ziemniak
08-07-2010, 21:12
Jestem na tak.. Mortiis z smsa 25zł+vat dostaje 12,50zł tylko :P
#up
Zależy gdzie ma konto bo jak na dotpayu to połowe kasy
#top
Jestem na TAK ! Bardzo fajna propozycja ale żeby 15zł a nie 20 ^^
Marcelllo
08-07-2010, 21:37
Jestem na nie. Pilnuj rk i będzie wszystko w porządku. I do tego to co wyżej pisali - jak już zgubiłeś to gdzie dojdzie rk? Na konto w banku? Chyba nie...
Jestem na tak. Dla Mortiisa to czysta kasa, bo dostaje całość z przelewu, a nie musi części oddawać tak jak jest to przy płatności Sms'em
[Tygrys] Podatek również trzeba odprowadzić za przelew... Nie zapominaj o tym.
Domcio666
08-07-2010, 22:58
nom mortiis by wiecej zarabial i server postoi dluzej ;p
diamondback#
08-07-2010, 23:32
Oczywiście jestem na tak :) Przynajmniej administracja mogła by zarobić by utrzymać serwer , ale zaraz by się znalazł ktoś i krytykował ,że za wszystko kasę chcą i tylko na wszystkim by chcieli zarobić ,a to akurat dobra propozycja :).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.