View Full Version : Ban za speed hack'a - zmiana
Krótko i zwięźle. Kto jest za 2-miesięcznym banem za speed hacka?
~Nastero~
09-07-2010, 19:37
Jestem na tak,mimo iż jest to trochę za długo :) Maksymalnie jeden miesiąc.
denekstbest_
09-07-2010, 19:39
Oczywiście, że tak... W ogóle administracja mogła by chociaż sama banować za to, a nie tylko za filmiki ;0 ponieważ nie każdy ma, bądź używa tibicam
Trochę za długo.. 2 - miesiące. Już lepiej półtora.
Jak dla mnie to noże być i perm, bo nigdy nie używałem.
@Topic
Jestem za.
Jestem za!
Chociaż lepiej by było przedłuzyć ban do 4 miesięcy ,lecz twoja wola to się nie wtrącam.
Decyzje podejme administracja a jak narazie chciałbym aby wprowadzono taką propozycje.
Jak dla mnie powinien być na 1 miesiąc, albo tak jak za wosso. Bot to bot nie ma różnicy jaki.
` Cinasek
09-07-2010, 20:48
Mi to lata. Ale za każdego bota powinien być ban. Ale prędzej za uh, manas itd. było po 7 dni, to tutaj też od 7-14 dni powinno być ale to tylko moja opinia ;d
Jestem za , dobra propozycja 2 miesiace bana za speed hack'a to wystarczajaca kara.
Salik Shoter
09-07-2010, 21:21
jestem za. nie ma zapierd*****a na speed haku. to nie fer.
Ero Senin
09-07-2010, 21:25
Jestem na nie. speedhack to bardzo potrzebna opcja : /
Nie no bo jak to to bedzie? Bede bardzo wolny, i Ty pajacu nie udawaj że nigdy na speed hacku nie jeb*łeś..
#zarex
Ty grobie 'ścichnij buzie' przynajmniej mnie na blackd stać nie to co Ciebie xd.
Marcelllo
09-07-2010, 21:33
Oczywiście jestem ZA!
Mogliby za boty usuwać konta, nie ważne jaki bot - delete.
Domcio666
09-07-2010, 21:43
przez przypadek zaznazylem PRZECIW ale jestem ZA !!!!!!!!!!
ale ten nban powinnien byc na 1 miecha bo dwa miechy to troche za lugo i pewniegracze juz nie powroca xD
Jestem na tak, taki potencjalny 1400 ek który jest nie do ubicia biega na sh to jest masakra.
jak najbardziej ZA. będzie korzyśc dla każdego :) chociaż odpoczniecie od pixeli :)
Jestem za.
Ubicie ek'a ze speed hackiem to bardzo trudna sprawa, nie mówiąc już że ek ma 2k lvl + blackd + bic trainer ;q.
.vimpex.
10-07-2010, 07:36
Jestem za.
Ubicie ek'a ze speed hackiem to bardzo trudna sprawa, nie mówiąc już że ek ma 2k lvl + blackd + bic trainer ;q.
+ Wosso ;d
@Topic
Jestem na Tak, latają na speed haku i kox, jak zmienią bana za speed haka, na 2 miesiące, mniej osób go będzie używać. =]
Skrobas(Brox)
10-07-2010, 07:38
Moje zdanie jest takie powinni usuwac chary za te smierdzace wszystkie boty po co to wam ?? tylko pały biegaja z botami i ciesza ryja... Delte charow za kazdego bota wsso itp!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mystery.
10-07-2010, 10:18
Jestem również za. Ek jak to KaZiK powiedział 2k+ jest nie do zabicia praktycznie, a jeżeli jeszcze ma Speed-Hacka... ? Jestem za ! Oby to zostało wprowadzone do gry :D
Ja bym wprowadził za to "delete", wtedy prawdopodobieństwo korzystania z tego dziwnego bota, byłoby znikome, lub żadne.
Dareluss Banned v2
10-07-2010, 10:54
Bardzo dobra propozycja ! Jestem za , gdyz duzo osob go uzywa :-)
Demolka Knight
10-07-2010, 11:17
Jestem za.
+ scar ;d
@topic
Jestem oczywiscie na TAK.
pixelmax95
10-07-2010, 11:50
Tak. 2 miesiące to dobry czas na przemyślenie swojej decyzji co do używania speedhacka. Używałeś? Masz 2 miesiące na to, aby pomyśleć po co używałeś speedhacka.
Azbestowy
10-07-2010, 12:22
Nie dość, że wszyscy udajecie świętych (pewnie jesteście tak doskonali, że nawet nie macie wosso) to jeszcze się spinacie. To powinno być normalnie jak za np. dźwiegnie w trainie i jest ok*
*Wg. mnie banów za boty w ogóle nie powinno być, no ewntualnie za cave, ale nie odrazu delete...
jestem na tak ale za długo ban może 40dni ;P
Oczywiście na 'nie' głosują tylko Ci którzy na tym jadą. :)
#topic
Jestem za.
diamondback#
10-07-2010, 12:48
Jestem na nie ,bo Administracja bieganie po skosie z esc interpretuje jako speed hacka , hahah żenada;)
Caav nazwał to słabością gry...
Żenada moim zdaniem, w tej grze da się szybko biegać po skosie i tyle...
Jestem przeciw.
#Azielu$
No ja tak czasem robie ppm i ogień.
Nie wiedziałem, że to słabość gry. xD
Jestem na nie ,bo Administracja bieganie po skosie z esc interpretuje jako speed hacka , hahah żenada;)
Dojebałeś równo. Bieganie z esc zablokowali już w chuj czasu temu ogarze. :O
#Stoner
Da sie - Skos + ppm i to jest właśnie wykorzystywanie słabości gry. :)
Zarexoholik?
10-07-2010, 12:58
Oczywiście, że jestem na tak. akuzinka sobie nie pospierdala na blackd czy tam bic trainie. : ) !
Moim zdaniem na 1 miech powinien byc ban za sh. Np wczoraj bije marville a ten jak mi wyjebal to nie wiedzialem co kaman tak samo zuczek przemas oboje maja sh.
yyyy,
ktoś tu jedzie na BC wgl?
ofc. tak
Sub Zero 2
13-07-2010, 09:13
Jestem na tak.Jak tam napisał KaZeK takiego kine by było trudno ubić.Ale 2 miechy to nieco za dużo więc w przeliczeniu na dni to 60~ dni , więc 50 dni też by było dobre.
xD Lukki xD
13-07-2010, 11:03
Zdecydowanie jestem na tak! Bot to bot i trzeba za to odpowiednio karac.
Lord Morgan.
13-07-2010, 11:07
Jestem na TAK.
Tępić botterów :) Tylko może z 2 miechów na 1 miech ? :)
Czarodziej Xardax
13-07-2010, 16:47
NIE.!! Lol na 1k lv jakos fast nie zapierdzielam a nie chce mi sie isc np 10 min na exp. Dzieki temu lece o polowe krócej ; ]
Jestem za ELIMINOWAC BOTY!
Dobry pomysł, ale lepiej by było gdyby dawali bana tak jak za cave bota. Czyli na 30 dni.
Jestem na tak dlugosc 2 miesiace mysle ze tez dobra
!~Paso~!
13-07-2010, 19:17
jestem za , nie przesadziles z tymi 2 miechami , moze jakis 3 tygodnie al enie 2 miechy xd
Drenthe Bro
13-07-2010, 20:28
dokladnie usuwac koonta za boty frekwencja nie spadnie bo bd ludziom zal charow jak cos sprzedadza ale wejda na ich miejsce nowe ryje
Jestem na tak, ofc bo Aziel na to wpadł. Na nie oczywiści wszyscy co na tym jadą :)
Jestem zmuszony odświeżyć propozycję, gdyż spadła ona na drugą stronę, a wiele osób jest za jej wprowadzeniem.
Co do bana za speed hack'a to na pewno nie na 2 miesiące :| Góra 2 tygodnie. Myślę, że tak będzie najsprawiedliwiej :)
Diduus v.0.2
25-07-2010, 18:54
Przeciw 2 miesiącą, Jestem za 1 miesiącem.
Uważam że to itak dużo.
adrianeq :)
25-07-2010, 22:11
Oczywiście, że za. Jak najbardziej powinni być ukarani. Niech sie cieszą, że delete nie dostaną! xD
Jestem na tak :) 2 miesiące nie pograją to może przestana ozywać XD
NO super... Ja dostałem bana "niby za Wh" perma i do tego admin nie zrobił screenów bo w cs_polish nie ma:eek: CO miałbym teraz zrobić żeby mnie odbanowano??
NIck admina nie znam: może się wypowie, albo prosze o priv
@topic
2 tygodnie pierwszy ban 2. 2 miesiące .3.ban PERM
Yyy... ale tu chodzi o tibię. o,o
#topic
Wypowiadać się. :}
Jestem na taK ale może nie 2 miesiące tylko 1 miesiąc :D
Lord Morgan.
26-07-2010, 12:44
Każdy jedzie na Speed hacku wiadomo :) więc 1 miecha bana za takiego speed hacka może by nauczył noobków że lepiej grać bez :)
Jestem jak najbardziej na tak. Jestem zwolennikiem aby za każdy bot dawano po 2-3 miesiące, a za auto train,mlvl dano perma.
Ja jestem na nie, to jest nie mądre. Ban za speed-hacka na 2 miesiące. Oszaleliście ? Powinno się dostawać bany tak samo jak za inne boty itp. tzw. nielegalne oprogramowanie.
Myślę, że ban za speed hacka powinien trwać tyle samo ile za auto manas/vita/uh. Jednakże kary za przewinienia, które wymieniłem powinny zostać zwiększone dwu, a nawet trzykrotnie w celu osiągnięcia zamierzonego efektu - zniszczenia botów na serwerze. Wiem, że narażam się w tej chwili na krytykę, ale na rl tibii, w pewnym momencie, także zwiększono kary za boty.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.