View Full Version : Arena Rook
Dareluss Banned v2
10-07-2010, 13:11
Witam !
Mam propozycje o dodaniu areny na rook , grupowej.
Czemu ? Gdyz ostatnio dodali new monstera i moznaby zobaczyc z ekipa czy sie ubije etc . Glosujcie , wyrazajcie swoje opinie !
@edit/Yangvie
Dark Princess , Demon Rooker, Mutated Mummy , duzo tych potworow jest (boss) :D
mi to w niczym by nieprzeszkadzało ale niewiem jak dla reszty graczy
jestem na TAK
Marcelllo
10-07-2010, 14:07
Jestem na tak, ale nie wszystko naraz! Dajcie Tygrysowi dokończyć update :D Póki co łatwiej dodać potwora do istniejącej areny, żeby Fsza mógł sobie zobaczyć czy wytrzyma 3 sekundy bez uhnięcia się <ofc solo> :)
W sumie przydałaby się taka arena :) Można dodać na niej mutated mummy itp :)
Azbestowy
10-07-2010, 14:09
Na tak bo to co up + oderwanie od monotonii + brak tematów o zmniejszeniu bramki (ludki zobaczą dokładnie po ile to to bije i się zniechęcą)
tak ale jest tylko 1 potwor ktorego bije sie grupa i dziwnie by to wygladalo xd:)
#up
No wiesz, jakieś low lvle też mogą sobie iść we 2 pobić coś. :)
#topic
Jestem na tak, będzie można łatwiej ocenić liczbę osób potrzebnych do ubicia bossa.
jestem na tak przyda się coś takiego ... a do tego Dracula.. M mumy nie wiem on tylko na najazdach jest..przyda się coś takiego napewno dobry pomysł zabija na arenie wybierą się na monstera :) max 10x osób i morze być ..
Marcelllo
10-07-2010, 15:37
jestem na tak przyda się coś takiego ... a do tego Dracula.. M mumy nie wiem on tylko na najazdach jest..przyda się coś takiego napewno dobry pomysł zabija na arenie wybierą się na monstera :) max 10x osób i morze być ..
Dracula bodajże jest już na normalnej arenie a ubicie jej nie sprawia problemów 2 osobom z 300 lvl'em... Mutated Mummy natomiast jest na najazdach i posiada dużo hp więc bije się ją w kilka(naście) osób ;)
PS. Popraw ortografię PLAX bo razi to morze szerokie i głębokie :/ I przydałoby się max 12-14 osób na tą arenę ;)
Każdy powinien mieć szansę spróbowania swoich sił na każdym z potworków występujących na tej wyspie ;d
Jestem za dodaniem areny coś jak na CoD.
Lepiej by było gdyby dodali potwora na arene,i na arenie zrobili dodatkowe miejsca na przykład 11 miejsc.Mozna by było zobaczyć czy da sie ubić danego nam potwora w tym przypadku nowego Dark Princess który jest bossem na rooku tak jak Omen na mainie.
Seth Drut
13-07-2010, 12:34
Dobra propozycja ;)
Na mainie jest taka arena do wali z np. omenem.
Na rooku też się to przyda.
Jestem na tak przydało by się coś takiego na rook i max 8 osób ... i więcej potworków na tą arene bo tylko na tego bossa nie opłaca się dodawać ..:)
Sub Zero 2
14-07-2010, 13:38
Jestem na tak.Brakuje takiej areny.Potworów można wrypać , nawet z tych słabszych.Niech będzie to na wzór areny w CoD.
.:Edzio:.
14-07-2010, 14:37
"morze" ehh
Top $
tak
Lesny Ludek
14-07-2010, 14:41
Na Tak bo to bardzo fajnie urozmaici Rookgard ;)
Zarexoholik?
14-07-2010, 16:12
Jestem na TAK. Lepiej najpierw sprawdzić na arenie jak wam z nim pójdzie niż zaliczyć matę na respie. Chociaż z drugiej strony arena nie odzwierciedla zachowania moba na respie...
Knight Lukas
14-07-2010, 16:14
Nie bo na arenie i tak monstery są słabsze niż na respie.
Boisz się że padniesz to nie idź, lubisz ryzyko to idziesz..
Bardzo dobra propozycja wtedy łatwiej było by zebrac ogarnieta ekipe na dark princess, jestem na tak.
.vimpex.
14-07-2010, 21:12
Jestem na Tak, przyda się zobaczyć w ile ogarnęliby tego nowego potwora =>
Przydałaby się taka arena na rooku. Mogliby sprawdzić czy dadzą radę księżniczce. :D No i oczywiście innym potworom, których na rooku jest dużo :)
Devil murder v3
15-07-2010, 15:29
Może być, do tego Hero, jako 'rar' i gitara.
Przyznam ze chociaz mało poradników jest mądrych ten jest całkiem;D na mainie mają to i my też no ale : nie róbmy tez z rooka maina bo to wyspa dla początkujących jak wiemy.
Domcio666
19-08-2010, 20:50
oczywscie ze tak i by mogli dodac jeszce arene gdzie moga ludzie sie pizgac :)
Old Capitan Rook
19-08-2010, 21:53
Jestem rownież za wprowadzeniem takiej areny :) Polubiłem wspolne hunty a arena umożliwi nam trenowanie wspolnego huntingu :) TAK :)
Jestem na tak, ponieważ na mainie mamy szanse na spróbowanie zabicia potwora w grupie, to rook'owi też to się należy.
3rd Dimension
20-08-2010, 00:22
Jestem na TAK. Na mainie taka jest, to czemu na rooku ekipy by nie mogły spróbować :p
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Na rooku jak coś wprowadzają to chodzi o to, aby jakiś śmiałek się na tym wyjebał xD.
Jestem na nie.
Ekipa się przygotuje, sprawdzi siłę potwora a także swoją i nie będzie zabawy.
GooHooNe
22-08-2010, 23:43
Pewnie że jestem na tak. Jeżeli na Main Dodali każdego Boss'a To czemu i nie może być to na rooku
Jestem na TAK ! Na main jest coś takiego więc dlaczego na rooku miałoby nie być ?
Mastered
23-08-2010, 07:58
Także jestem na Tak... Każdy mógłby spróbować swoich sił na danym potworze...
KatsuPall
25-08-2010, 17:00
Jestem na Tak tylko nie wiem czy Maperowi bedzie sie chciało to robić :D
jestem za bo niektorzy nie wiedza czy dadza rade i tak by mogli swoje sily zmiezyc z danym potworem
Darkstar
25-08-2010, 18:29
Na TAK. Rookstayerom też się coś zabawy od życia należy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.