PDA

View Full Version : Po co komu to ograniczenie postowe na cb?

Azbestowy v.62.0
11-07-2010, 18:08
Nie wiedziałem gdzie zrobić temat (miałem do wyboru propozycje oraz opinie i krytyka) ale w końcu wybrałem ten dział. Kompletnie nie rozumiem zasadności tej blokady. Na tym forum nikt nie spamuje w taki sposób, by przeszkadzać w rozmowie. Więc jeśli mi ktoś z ekipy forum to wytłumaczy (korona z głowy nie spadnie) to będę szczęśliwy.

PS. w chwili pisania tego tematu mam 11 postów i czuję się porzucony i nagi psychicznie bez możliwości wejścia do mojego domu zwanego czatboksem

denekstbest_
11-07-2010, 18:24
Ja też mam takie odczucia. Gdy zostałem bezczelnie poniżony i wygoniony z domu (czyt. chatbox'a), zapragnąłem wrócić, lecz posty ograniczyły moje możliwości! Przecież to debilne, bo wtedy każdy nabija te 15 postów, pisząc bezsensowne posty.
Wszyscy murem za azbestem!

@kryon
.i.

Crayon
11-07-2010, 18:26
Wszyscy murem za azbestem!
No chyba nie.

To ograniczenie jest dobre, jakby komuś się nagle zachciało spamować Chat-Box. Wyobraź sobie - delikwent dostaje bana na cb, biegnie szybko założyć nowe konto, dup, dup i już jest na cb, dalej prowadzi swoją zabawę w spamowanie. Dostaje kolejnego bana i robi to samo. Tak w koło Macieju.

xD Lukki xD
11-07-2010, 18:43
Dokładni Crayonie, a tak to koleś musi popisac coś mądrego, żeby w końcu mógł rozmawiac w swoim jak to niektórzy mówią domu, bo jak wiemy głupie posty są raportowane i usuwane.

Janq19
11-07-2010, 22:24
Dobrze imbecylu, że cię zbanowali ;) Pozdrów Bronka pierdoło

Saylor
11-07-2010, 23:19
Również zgadzam się z tym, co napisał ^Crayon!

Dzieci, zawsze robią nowe konta i spamują/bluzgają na CB. Teraz jest dobrze.

Marcelllo
12-07-2010, 09:40
Uważam, że większe zamieszanie powstaje poprzez nabijanie tych 15 postów niż przez to, że ktoś spamuje na CB xd

Senshi
12-07-2010, 10:47
do Azbesta nic nie mam, ale dzieciaki robia XX kont i pozniej spamuja

Zarexoholik?
14-07-2010, 01:39
Uważam, że jest to przywilej tylko dla wybrańców i wolę, żeby była ta blokada, ponieważ dzieciaki by zakładały konta i spamowały swoimi marnymi tekstami.

Axelo .
14-07-2010, 08:56
Imo 15 postów to za mało, niech ktoś wbije 50 postów i dopiero używa CB.
Limit jest po to żeby dzieci nie spamowały jacy to są super i komu wczoraj złamali nos paznokciem.

Xofer
14-07-2010, 09:52
Limit jest po to żeby dzieci nie spamowały jacy to są super i komu wczoraj złamali nos paznokciem.
Dobrze piszesz, popieram Cię. :)

@Top
Co do blokady, jest dobra, mogłaby być nawet większa, tak 30-50 postów ...
PS. Sam mam mało postów. ;]

_Kisi3lek_
14-07-2010, 10:59
Chodzi, wam o to, że jak się pisze ile postów i wkońcu jak się pisze posty to nie lecą posty: ? Jezeli tak to jest zrabane.

Romuś
15-07-2010, 01:35

Prosze Cie...14latek wyzywa innych 14latkow od dzieciakow..

@Top
No i gitara :) Zreszta abescie przeciez Ty lubisz nabijac posty :)

Azielu$
15-07-2010, 12:19
No chyba nie [2]

@Azbest(Noob)
Bardzo dobrze ze dostałes bana, poniewaz robisz z siebie najwiekszego idiote na tym forum....

No co ty... ciebie nikt nie przebije.

Nie gratuluje, ale fajny masz loot. wyjdz z tad naabie !

Ja pływam tylko na syrenke inaczej nie umjem !

Jestem na tak , poniewaz siła knighta jest zdecydowanie zadóża, a siła maga i druida zamała....

Nie gratuluje, trapne Cie jeszcze na bk, albo na drakach...

Gdyby poprzeglądać posty ze starych kont to by wyszła z tego 'księga głupoty'. ;x I ty niby nie jesteś największym debilem na forum? XD

@topic
Moim zdaniem to ograniczenie jest bezsensowne. ;s

KaZeK
17-07-2010, 06:54
Ograniczenie ma swoje plus oraz minusy, jednym z plusów jest to że 'ktoś' nie robi nowego konta po zbanowaniu i od razu nie spamuje, a minus jest taki że nabija bezsensowne posty co prowadzi do kolejnego bana i tak w kółko może się to ciągnąć :)

Ogólnie zrobił bym nie ograniczenia postowe, tylko ograniczenie czasowe np. 24/48h.