Zaloguj się

View Full Version : problem z fps cs

Savater
12-07-2010, 23:06
Witam. mam problem z cs. mam fps po 10-30 uzywalem poradnikow i nic :<

Laluś
12-07-2010, 23:16
Może byś napisał jaki masz sprzęt...

Crayon
12-07-2010, 23:18
Jak wszystkie poradniki na temat fpsów Ci nie pomogły, to zostaje jedyna, chyba najlepsza rada jaka jest. Nawet najstarsi indianie o tym nie pomyśleli, bo im tylko format c: w głowie.

Ja kiedyś też miałem taki problem, fpsy po 30, na mostku na aztecu 15. To już były legendy i wszyscy się smiali ze mnie("krajon idź na mostek, tam za free awp"), ale nie dałem za wygraną. Rozebrałem kompa, wziąłem odkurzacz i wyczyściłem wszystkie podzespoły z kurzu, wszystkie kable, złączki, dysk twardy, ram. Odpaliłem CSa - 80fpsów!
Nie dość że ciszej chodzi, to i wydajniej. Polecam.

Saylor
12-07-2010, 23:46
Jak wszystkie poradniki na temat fpsów Ci nie pomogły, to zostaje jedyna, chyba najlepsza rada jaka jest. Nawet najstarsi indianie o tym nie pomyśleli, bo im tylko format c: w głowie.

Ja kiedyś też miałem taki problem, fpsy po 30, na mostku na aztecu 15. To już były legendy i wszyscy się smiali ze mnie("krajon idź na mostek, tam za free awp"), ale nie dałem za wygraną. Rozebrałem kompa, wziąłem odkurzacz i wyczyściłem wszystkie podzespoły z kurzu, wszystkie kable, złączki, dysk twardy, ram. Odpaliłem CSa - 80fpsów!
Nie dość że ciszej chodzi, to i wydajniej. Polecam.

Jak jesteś zbyt niedoświadczony, to nie radze używać odkurzacza, a jakoś inaczej wyczyścić, ponieważ możesz uszkodzić jakieś małe elementy w środku.

ps. próbowałeś po prostu przeinstalować sterowniki?? Jak robiłeś to co na poradnikach z tymi kartami grafiki to chyba przez to. Sam to miałem.
Spróbuj przeinstalować sterowniki.