View Full Version : spinanie sie w tematach
.:Edzio:.
13-07-2010, 11:27
Siemka mam pytanie ocb. z tym ze np. sasha ma temat i 90% LUDZI TAM wyzywa , przeklina itd. i go nie zamkna , kiedys pamietam byl temat "Harmonia theard" spinali tam o 3/4 mniej a mimo to go zamkneli . Wiec moze ktos wyjasnic ocb. ze teamten zamkneli a tego nie ruszaja ?
Elite Filutek
13-07-2010, 11:29
Bo Sasha to oszust i Administracja lubi jak się po nim ciśnie . Po takich pałach trzeba jechac :) .
A Tak na serio to nie wiem sądzę , że admini tam nie zaglądają po prostu :)
Bo dla niektórych napinka to chleb powszedni... Po co się spinać w wielu różnych tematach jak można w jednym?
.:Edzio:.
13-07-2010, 11:31
Bo Sasha to oszust i Administracja lubi jak się po nim ciśnie . Po takich pałach trzeba jechac :) .
A Tak na serio to nie wiem sądzę , że admini tam nie zaglądają po prostu :)
no wlasnie sam widzialem dzisiaj na 1 stronie tego zalosnego tematu z 10 przeklenstw ;D
Ja nie mowie zeby po niej/nim nie jechac po prostu dziwi mnie to ze niektore tematy zamykaja a inne nie .
Ziemniak
13-07-2010, 11:34
Bo to jest prawda... oszust i noob :|
Pisz dokładniej, Sasha.Rookslayer, a nie ja :rolleyes:
Swoją drogą ciekawe kiedy doczekam się namelocka, którego mi obiecał :eek:
Azbestowy v.62.0
13-07-2010, 11:42
Bo Sasha to oszust i Administracja lubi jak się po nim ciśnie
Akurat tutejsza administracja działa trochę inaczej. Bardziej... radykalnie
#topic
Żywię się napinką i to jest dla mnie coś co pozwala egzystować. A tak na serio to niech się napinają. W końcu to tylko forum o tibii...
.vimpex.
13-07-2010, 11:43
Signed.
@Topic
Admini pewnie z chęcią, też by po nim pocisnęli, ale nie chcą płaczu mieć na PW ^^
A nie zamkną tematu, bo chcą abyśmy cisnęli mu. =]
Sub Zero 2
13-07-2010, 11:52
Trzeba jechać po nim dlatego nie zamykają.Ale skoro tak to ludziom przeszkadza to trzeba zamknąć.
Lesny Ludek
13-07-2010, 12:08
Każdy sie spina w każdym temacie bo go coś denerwuję u sashy w temacie ciągle cisną po nim bo go 90% społeczeństwa najzwyczajniej nie lubi a administracaja albo tam nie zagląda albo lubi popatrzeć jak go cisną :)
Jak ten Sasha ma jest thiefem i noobem to chyba oczywiste, że będą się spinać.
Niewiem po co dałeś taki głupi temat ;d
Teraz dam wam kazanie dla wszystkich.
#UP Koledzy
A więc nie stoje po jej stronie ,lecz wy sami na pewno macie takie przypadki,że się napinacie i jak powiedział Azbestowy żywicie się tym ^.-.Napinanie to jest 88/100 forum tylko niektórzy są tu porządni i wolą być cicho a nie jak Sasha bawic się wyzywanką.
#TOPIC
Dobrze wiem ,że to oszust i osoba ,która wprost kocha sie napinać i ma każdego gdzieś.Dziwi mnie tylko to ,że ona nie ma dość jak się na nia napinają tak samo jak i ona.
Sasha to oszust i każdy o tym wie. Sam mam jeszcze gdzieś filmik jak mnie oszukał na 5kcc :D Pomyśl tylko, co lepiej zrobić wkurzyć bardziej sashe nie zamykając tematów i patrzeć jak się na niego spinają czy zamknąć i po sprawie?
Prawda jest taka, że administracja wybrała sobie kilka osób, które są non-stop banowane. Do tego dołożyli Cleanerów, którzy jedyne co mogą to zamknąć temat, a moderatorów jest zbyt mało by ten burdel ogarnąć.
Usunąłem ok. 100 postów z tematu Sashy(rookslayera), kolejna choćby jedna napinka z jego/waszej strony to temat zamknę.
btw.
Poleciało by ok. 30 warnów ale cóż, ja nie moderator ;D
Jak tak Ci zależy na usuwaniu 'spinaczy' to pisz mi posty na pw z działów ARMIA oraz ARMIA 7.6 - GRA, ok?
Temat zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.