View Full Version : Apo tv
Witam. Mam propozycję, aby dodać na APO coś ala TibiaCast.
Zostało takie coś wprowadzone wczoraj na ronie, więc jak widać możliwe jest zrobienie takiego czegoś pod OTSa.
Osobiście chętnie bym popatrzył jak expią hlvl i myślę, że zmotywowało by to innych do grania.
Z drugiej strony patrząc na ilość botów to chyba mało osób zechciałoby transmitować expienie.
Co o tym myślicie? Piszcie wszystkie za i przeciw. :)
Czemu nie, jestem na tak. Chetnie popatrzył bym jak expi taki Bart :D
Ziemniak
13-07-2010, 16:38
Jestem na tak! Jakby każdy miał możliwość podglądać każdego gracza ( bez prywatnych kanałów! ) to nikt by nie bocil... ale odstawmy marzenia. Mortiis "nie ma czasu" na propozycje które 100x łatwiej zrobić, a miałby na ApoTV ?
.vimpex.
13-07-2010, 16:43
Jestem na Tak, o wiele łatwiej byłoby wyszukać botów =D
A przy okazji popatrzałoby się jak expią hlvl'e.
` Cinasek
13-07-2010, 16:59
Czyli polega to na tym, że będzie można oglądać postać która w danym momencie expi lub robi coś innego? :D
Jeżeli tak, to jestem ZA.
Uam Pivo
13-07-2010, 17:06
Oczywiście ,że 'TAK'
O wiele mniej by było botów, bo by wiedzieli ,że ktoś ich podgląda.
Fajnie by było tak popatrzyć jak jakiś hlvl'owiec sobie expi.
Jestem na Tak, o wiele łatwiej byłoby wyszukać botów =D
A przy okazji popatrzałoby się jak expią hlvl'e.
Jak niby wyszukać botów ? Jak ktoś włączy możliwość oglądania jego postaci to nie będzie używał botów -.^
Czyli polega to na tym, że będzie można oglądać postać która w danym momencie expi lub robi coś innego? :D
Dokładnie tak ;p Of course jeżeli dana osoba udostępni swoją postać do wglądu ;D
#top
Jestem za, czasami fajnie by było pooglądać PvP w wykonaniu Erniego (LOL) lub Marvilla i Akuzina (pff).
Tylko czy Mortiisowi by się chciało coś takiego zrobić?
czardan61
13-07-2010, 17:11
@up Kazek ciekawo czy potrafił by to zrobić jak ta to jestem zaaa
Pomysł ogólnie zajebisty, low lvl mogłyby patrzec co leci z np Devil Atom czy Apocalypto.
Jestem na tak.
Megereess Onwed
13-07-2010, 17:17
ooo kurde super propozycja zdecydowanie na tak mam nadzieje ze rozpaczą to propozycje :)
Taaak, świetny pomysł, sam kiedyś o tym myślałem, ale wkoncu nie napisałem. Fajnie popatrzeć jak expia hlvl'e ;]
Znakomity pomysł. Oczywiscie ze jestem za. Cos takiego jest w pokemon online X D
Dark Devorious
13-07-2010, 18:00
Ofc. że tego raczej nie wprowadzą bo będzie z tym za dużo kłopotów , ale propozycja jest zajebista. Chętnie popatrzałbym na kogoś jak expi , lub wykonuje questa :D TAK
Jestem za. Moze byc to ciekawe dla low lvl ;)
Azbestowy v.62.0
13-07-2010, 18:17
transmitować expienie.
BUEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHE HEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHE
Przez pięć lat czegoś takiego nie ma i jest dobrze. A ty, wybawiciel serva, bawisz się w jakiegoś Piłsudzkiego. Na nie, bo to musi pochłaniać sporo łącza, skoro obraz expa (BUWAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA) ma być dostępny od każdego.
Wystarczy by było zrobić nowy pkt w regulaminie mówiący o tym, że grając zgadzasz się z automatu na pokazywanie swojej postaci podczas gry czyli każdy każdego może oglądać bez pytania. Jak się nie podoba - masz zamiar bocić to nie graj ;s
pomozplz
13-07-2010, 18:23
z jedna poprawka jak ten gracz ktory expi musi za pomoca ctrl+o wlaczyc taki kanal zeby ludzie mogli go ogladac dopiero wtedy ;x
TibiaCast jest fajniusie na 8.6. Na 7.6 chciałbym to zobaczyć ;) Ale nie będzie tego for sure.
Marcelllo
13-07-2010, 18:44
Oczywiście jestem na tak. Bardzo ciekawa propozycja i myślę, że ograniczyłaby ona botterów ;)
Ja jestem na tak. Nie było by na tym serwerze tak nudno. Bo expienie niektórym się nudzi. A tak to mogli by zobaczyć jak expią poszczególne postacie.
Taka telewizja mogłaby posłużyć jako taki poradnik "jak expić" xDD
Flamaster
13-07-2010, 18:54
Oczywiście jestem na tak. Bardzo ciekawa propozycja i myślę, że ograniczyłaby ona botterów ;)
Przecież jak ktoś będzie bocił to chyba nie będzie udostępniał postaci, aby go oglądano:eek:
@topic
Tak. Rozluźni to troszkę atfosmerę panującą na serwerze bo cos ostatnio wyczuwam, że jest troszkę napięta:D
!~Paso~!
13-07-2010, 18:59
oczywiscie ze tak przydalo by sie cos takiego i zachecalo by innych do grania na naszym serwie
Jestem na tak fajnie sie oglada jak expia high levele ale to sie nie spodoba tym co expia bo kazdy pozna ich expowiska ;d. Mnie naszczescie to nie dotyczy ale przynzam ze fajny pomysl jestem na TAK
pixelmax95
13-07-2010, 19:00
Jestem oczywiście na tak. Zajebis** pomysł. Aż dam Ci reputa Xd
Zajebisty pomysł, ale watpie zeby został wprowadzony.
Nom, jeszcze zatrudnijcie Szaranowicza jako komentatora xddd
Tak jak KaZeK napisał, możliwe to będzie jak dany gracz udostępni ogladanie swojej postaci "od kuchni" to jestem na tak ;]
xD Lukki xD
13-07-2010, 21:24
O proszę jedna z lepszych propozycji w ostatnich czasach. Oczywiście jestem zdecydowanie na tak! Jest takie coś też na Tibia Pokemon i fajnie sie sprawdza.
Seth Drut
13-07-2010, 21:30
Oczywiście, że tak ;d
Chętnie bym pooglądał jak się biją pod depo :p
sT PeTrO
13-07-2010, 21:41
:] Dobry pomysł Np APo TV jakaś osoba kręci film z Wara "Guild" itp Jakieś najazdy
Jestem Na Tak
Salik Shoter
13-07-2010, 21:55
100% poparcia :) jestme na tak. sam wlasnie pogrywam an ronie i mozna mnie ogladac i ja czasem tez ogladam ludzi :DD
Lesny Ludek
13-07-2010, 22:02
TAK !!! Chciałbym popatrzyć jak expi np Szymek czy Edzio ;P
Assassin Mateusz
13-07-2010, 22:04
Jestem na tak! Z checia bym zobaczyl jak expicie.. XD!
Czemu nie, jestem na tak. Chetnie popatrzył bym jak expi taki Bart :D
Masz filmik jak expi na wałdach z 1 paskiem manasów : }
:] Dobry pomysł Np APo TV jakaś osoba kręci film z Wara "Guild" itp Jakieś najazdy
Jestem Na Tak
Wary gildii na APO? Może kiedyś w tej chwili gildia jest bardziej zdradliwa niż "kolega" w tibii.
@topic
Jestem na NIE, ponieważ uważam, że APO i jego administracja sama wymyśli coś lepszego i nie musimy patrzeć na inne ots'y.
Zarexoholik?
14-07-2010, 00:29
Właściwie to jestem na NIE. Po co wprowadzać takie głupoty? To tylko gra. Jeśli ktoś w nią gra to niech to robi sam i nie interesuje się poczynaniami innych graczy... Najważniejsze by czerpać z gry radość, a nie płakać z powodu gry. Więc APO TV to tylko kolejna zbędna rzecz...
Bartolomeziom
14-07-2010, 00:36
Chętnie bym pooglądał jak expi taki Biberek i podejrzewam że Mortiis też by był ciekawy :>
Jestem na TAK.
@up
Jak na maturzyste nie jesteś zbyt bystry ;d
A nie pomyślałeś że to mogłoby być śmieszne?
I dodało by radości z gry jakby nie chciało się komuś expić może sobie pooglądać albo możesz looknąć czy resp wolny/zajety...
Jestem na NIE, jezeli ma byc to publiczne. A jak ktos ma rs'a i nie chce stracic eq, to ? -.- Ktos krzyknie na trade/gc, malina rs!!!!! i polowa apo wbija popatrzec -.- Jestem jak najbardziej na tak, jak to bylo by prywatnie, tak jak na rl, a nie kazdego gracza ogladac.
Jestem na NIE, jezeli ma byc to publiczne. A jak ktos ma rs'a i nie chce stracic eq, to ? -.- Ktos krzyknie na trade/gc, malina rs!!!!! i polowa apo wbija popatrzec -.- Jestem jak najbardziej na tak, jak to bylo by prywatnie, tak jak na rl, a nie kazdego gracza ogladac.
Moim zdaniem powinno być tak żeby można oglądać gracza,gracz musi kupić sobie kamerę powiedzmy za 1kcc i np kiedy chce włącza nagrywanie i już ;)
Jestem na NIE, ponieważ uważam, że APO i jego administracja sama wymyśli coś lepszego i nie musimy patrzeć na inne ots'y.
Ron tez zgapił od RL więc nie widzę problemu.
Właściwie to jestem na NIE. Po co wprowadzać takie głupoty? To tylko gra. Jeśli ktoś w nią gra to niech to robi sam i nie interesuje się poczynaniami innych graczy... Najważniejsze by czerpać z gry radość, a nie płakać z powodu gry. Więc APO TV to tylko kolejna zbędna rzecz...
Tak 4 fun. Filmików nikt nie nagrywa z expa więc czemu nie?
Miałem nadzieję, ze większość wie jak działa TibiaCast. Otóż daną postać możemy oglądać w przypadku gdy ona włączymy program (w przypadku rona - wpisze komendę).
Diway Knight
14-07-2010, 10:43
Jestem na tak ale czy wgl to da sie zrobic na tibie 7.6 no ale pozyjemy zobaczymy moze mortis wkoncu zrobi cos dla "nas" xD
.Xienus.
14-07-2010, 10:45
Jestem na tak!!!
po I zarobek dla ekipy!!! (jeżeli ktoś się zna na TC to wie o co chodzi)
po II mógł bym każdemu pokazać jak napierdalam bez bota :D
Najlepsza propozycja jaką czytałem.
Jasne że jestem za chociaż juz tu nie gram ; O!
Wiceps jak bylbys w stanie napisac gotowca[?] to moze mu cos podeslij Xd.
_topic
bardzo fajna sprawa, lecz dobra opcja byla by, jesli kazda postac byla udostepniona do wgladu :O!
Bardzo interesująca sugestia.
Chętnie sprawdze jakby to sie spodobało graczom ,a nawet chce aby takie coś powstało ,gdyż ciekawie by było popatrzec jak wysokie poziomy radzą sobie z niektórymi potworami ;)
A szczególnie na Szymka,Barta.
~Nastero~
15-07-2010, 19:39
Tak
Dość ciekawa propozycja :) Jestem jak najbardziej na TAK! Na pewno bym skorzystał z tej funkcji :)
Demolka Knight
15-07-2010, 19:43
No nareszczie 1 przemyslana propozycja. Jestem oczywiscie na tak bo to bardzo dobry pomysl. Teraz tylko pozostalo ci napisac o tym do Mortiisa :D
Salik Shoter
15-07-2010, 19:56
Moim zdaniem powinno być tak żeby można oglądać gracza,gracz musi kupić sobie kamerę powiedzmy za 1kcc i np kiedy chce włącza nagrywanie i już ;)
hmm jak dla mnie zamiast kamery mozna to zastapic biletem z uzyciamy cos ala perfekt. ze na bilet jest quest. od powiedzmy 500-700 levela. dostajemy po ukonczeniu bilet o jakiejs na zwie i po uzyciu go na siebie tak jak runke znika jedno uzycie i mozna ans ogladac. jak padniemy to trzeba znowuz uzyc na siebie. doladowywanie np za itemy z hota? przykladowo
podzielic te itemy na 3 rozne dzialy. slabe. czyli za jedne item 2 uzycia srednie czyli za 1 item 4 uzycia i dobre za jedne item 6 8 uzyc. (mocne to tylko piece z warda ofc i ostatecznie z bally ;D) : ) moze troszke wiecej zabay no ale mozna tez pozbyc sie tych smieci z dp ;dD
jestem na tak tylko aby nie pisało co ktoś do nas pisze i my do kogoś ;d :D
Fajna sprawa coś takiego, ale czy to możliwe i czy komuś będzie chciało się to zrobić? ;)
@Top
Tak
Lord Morgan.
16-07-2010, 00:21
jestem Za.
Z miłą chęcią popatrzyłbym ja expi jakiś "pro hajter" iż nie gram już w tibie ale bym sobie popatrzył :)
Mi tez to pasi w hooy. Przyda sie takie urozmaicenie, a zrobienie takiego czekos chyba nie jest takie trudne, jak inne OTS'y to maja xd
pixelmax95
19-07-2010, 16:08
No tak muszę zrobić DOUBLE POSTA. ADMINISTRACJO, czy wprowadzicie w końcu APO TV? Już ten temat długo się kisi, a głosów na "Tak" jest dużo. Zamknijcie ten temat, weźcie ogarnijcie to. Przy okazji zrobiłem REFRESHA xD :):)
Oczywiście jestem za, fajnie będzie oglądać ludzi jak będą robili questy :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.