PDA

View Full Version : Pudzian znowu walczy!

All Eyez On Me
13-07-2010, 22:13
Witam dziś czytając rubrykę sport na onecie, natknąłem się na wzmianke o Mariuszu Pudzianowskim że znamy kolejnego przeciwnika 'dominatora' a mianowicie będzie nim
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/24503/ferguson.jpeg
Kimbo Slice

Amerykanin ma 36 lat, waży ponad 105kg. Dla tych co nie znają Kimbo, polecam odwiedzić portal YT i sprawdzić jego uliczne walki (http://www.yorkblog.com/mma/kimboslicevideo.jpg), nie te MMA. Uliczne są o wiele lepsze chociaż mowa tutaj o MMA także wracając do formuły MMA co sądzicie o przeciwniku naszego rodaka? Da rade nie da rady?...

Ja osobiście uważam że kimbo dojedzie Pudzianowskiego..
Dlaczego?.. Myślę że Pudzian powinien wrócić do dźwigania ciężarów ponieważ w jego wieku, nie da się nadrobić braków technicznych które on posiada, a przez jego masę mięśniową jest to raczej niemożliwe.. znowu rzucili go na głęboką wodę i dali mu przeciwnika z średniej półki ponieważ nie można nazwać Kimbo przeciwnikiem z górnej półki bo z takimi tyranami jak Brock Lesnar, Emelianenko nie wytrzyma więcej niż 3 minuty. Osobiście widziałbym pudziana w czasach walk Gladiatorów on mógłby tam występować jako pajacyk do rozbawiania publiczności.. JESTEM ZA KIMBO..

Jeżeli wypowiadacie się to podajcie argument za kim jesteś i dlaczego bo nie chce czytać wiadomości JESTEM ZA PUDZIANEM BO JEST ZAJEBISTY. Chce po prostu podyskutować o człowieku który TSNS i jego poczynaniach w formule MMA.

Dla napinających od razu wkleję.

Pudzian jest niedaleko finalizacji, ale pracujemy ciągle nad tym, aby doszła do skutku

Ziemniak
13-07-2010, 22:17
Jestem za Kimbo Slice, bo ma fajny pępek ! :O
Pudzian walczy dla kasy. Jest popularny i dostaje więcej kasy za przegraną, niż jego przeciwnik za wygraną

Old Shidishi
13-07-2010, 23:21
Po obejrzeniu kilku filmikow na yt z tym Slice'm doszedlem do wniosku - Pudzian nie ma praktycznie zadnych szans na zwyciestwo. Ten Kimbo widac niezle boksuje, zniszczy tym Mariusza.

Merol
13-07-2010, 23:47
Kiedy ta walka, bo już nie mogę się doczekać ; )

Elite Filutek
13-07-2010, 23:53
Kiedy walka ?? Mam nadzieje , że Pudzian wygra, ale marne szanse na wygrane ;/

All Eyez On Me
14-07-2010, 00:02
Łapcie walkę Kimbo, która zakończyła pasmo jego sukcesów w ulicznych walkach. Walkę (http://www.youtube.com/watch?v=GWv1dgFptIo) stoczył o ile pamiętam z oficerem policji :)

Na wasze pytania do góry jest odpowiedź w moim poście na samym dole. Widać czytanie ze zrozumieniem jest trudne :)

Zarexoholik?
14-07-2010, 00:27
Obstawiam, że wygra Kimbo. Pudzian powinien wrócić do tych ciężarów. Wszystkiego można spróbować, ale z umiarem. On się nie nadaje do MMA. : S

Drunkus
18-07-2010, 01:17
Obstawiam ze Kimbo wygra bo jak narazie Mariuszek wygrywal ledwo ledwo a naprawde nie umie sie bic ...

Kinderek
18-07-2010, 01:57
Jestem za Pudzianem bo to nasz rodak :):) Ale wątpię aby wygrał z Kimbo Slice :):)

~Nastero~
18-07-2010, 05:19
Pewnie że Pudzian wygra :D
Fajny ma pępek ten "Kimbo Slice" :D

Τettmeier
18-07-2010, 08:05
Jak zawsze za Mariuszem, który wpieprzył Marcinowi N. jak dzieciakowi w piaskownicy. Z resztą gdziekolwiek bym nie był, zawsze za Polakami. Pod względem sportowym ma szanse. Wystarczy dobra strategia.. :)

KaZeK
18-07-2010, 08:10
Mimo iż jestem za Mariuszem to chciałbym aby przegrał tą walkę i skończył z MMA ;s

MMA nie jest dla niego.

Naab
18-07-2010, 08:33
Pudzian tym razem raczej nie wygra, widac na zdjeciu jaki to bydlak z jego przeciwnika.

_Kuba.Wojewódzki_
18-07-2010, 12:29
Widziałem filmiki na YT z jego udziałem i musze przyznać, że marne ma szanse ten nasz Mariuszek ;S

Dark Devorious
18-07-2010, 12:54
Po 1 pudzian nie bedzie z nim walczyl.Bo jaki bylby w tym sens ze odrzucil propozycje walki z najmanem bo powiedzial ze jest jeszcze nie gotowy a przyjal propozycje z kimbo slicem? Po 2 zadna strona nie opowiedziala sie jeszcze na ten temat

Saylor
18-07-2010, 17:05
Wygląda jakby miał ponad 40.

Co do wygranej to raczej wygra, lecz nic nie jest pewne.

Pudzian dalej nie ma doświadczenia w walkach.

ps. Widziałem Jego uliczne walki i jestem pod wrażeniem.

ps2.Jak można walczyć z przepuchliną;/

ps3. 900 post;)

Joogi
18-07-2010, 17:11
A niech sobie walczy, moim zdaniem nie wygra, to nie jest jego mocna strona te cale MMA ;d. Niech sprobuje czegos innego ;c

Mr Fsza
18-07-2010, 17:14
Mam nadzieje że pudzian wygra chodź ma marne szanse na wygraną .. wątpię że wygra z kimbo

SedaN*
18-07-2010, 17:23
Jestem ciekaw tego pojedynku. Może Mariusz wyciągnął jakieś wnioski po poprzedniej walce? Zobaczymy. Oczywiście będę trzymał kciuki za Pudzianowskiego, jednak obawiam się, że może przegrać. Ten jego przeciwnik jakoś dziwnie wygląda. ;d

Cronvet
18-07-2010, 17:35
ogólnie jestem za pudzianem, ale kimbo wygra na 90% poniewaz kimbo jest doświadczony a pudzian... troszke mniej ; /

Benn
18-07-2010, 17:38
Pudzian tym razem raczej nie wygra, widac na zdjeciu jaki to bydlak z jego przeciwnika.

Na pierwszy rzut oka to chyba ten cały Amerykanin zbudowany z Amerykańskich kurczaków pomyślał co to za bydlak. Sercem jestem za Polakiem, ale wiem, że doświadczenie jest najważniejsze.

Bydgoszczanin
18-07-2010, 22:26
Jeżeli ta walka dojdzie do skutku to pudzian szybciej zejdzie z ringu niż do niego weszedł.

All Eyez On Me
18-07-2010, 23:32
Na pierwszy rzut oka to chyba ten cały Amerykanin zbudowany z Amerykańskich kurczaków pomyślał co to za bydlak. Sercem jestem za Polakiem, ale wiem, że doświadczenie jest najważniejsze.

Może i jest zbudowany ale umiejętności ma o niebo większe niż pudzianowski, który nie ma tkanki tłuszczowej :D

_Kuba.Wojewódzki_
18-07-2010, 23:40
Jeżeli ta walka dojdzie do skutku to pudzian szybciej zejdzie z ringu niż do niego weszedł.

Przejrzyj czasami słownik, to nie boli :D

.Zaxer.
19-07-2010, 00:17
pępek ma wyjebany w chuj :D ale i tak stawiam na pudziana

Azonka
19-07-2010, 03:22
Nie znam sie na tym zupelnie, ale wierze w Pudziana.

Przekliniak
19-07-2010, 09:49
klimbo wygra. Ten Klimbo całkiem nieźle boksuje a no i fajny pępek xd