View Full Version : Batista w MMA.
Sub Zero 2
14-07-2010, 07:40
Dave Batista , dawny zawodnik wrestlingowy zamienił swoją dyscyplinę sportową na MMA.Batista nie był jakimś słabiakiem we wrestlingu , miał min.2 pasy WWE Championship.Przeszdł do MMA po tym jak przegrał walke "I quit Match".Ja osobiście licze , że Batista spotka się w ringu z Pudzianem.
Ta a może z Gołotą ? Weź przestań.
Wole już sobie obejrzeć Dave Batista vs. Brock Lesnar. To by był wykurwisty pojedynek o pas UFC.
Dark Devorious
14-07-2010, 09:08
Po 1 to ze w wrestlingu mial 2 pasy mistrzowskie to o niczym nie swiadczy.Znam sie na wrestlingu<moderator forum wrestlfans.pl> i batista byl jednym z najwiekszych DREWIEN w wwe. Narazie nie podpisal zadnego kontraktu z federacja.Rozmowy toczyly sie z strikeforce jednak jego wymagania finansowe byly za duze.Z kolei federacja UFC nie przyjmie go bo poprostu nie beda "walic" w ciemno. Walka Batisty vs Pudzian jest nie mozliwa poniewaz w nastepnej walce pudziana z kimbo slicem ten drugi zakonczy kariere tego 1.<pudzian bedzie sobie mogl na ksw powalczyc z przemkiem saleta>
All Eyez On Me
16-07-2010, 00:42
No może idzie do MMA, ale weź pod uwage że wrestling to jest TEATR. Gdzie 2/3 ciosów w ogóle nie zadają obrażeń (NAPISAŁEM CIOSÓW nie chodzi mi o te rzuty speary itp)
W dodatku
w związku z kontuzją pleców, złamaniem nogi i ręki oraz kości ogonowej, jego odejście nastąpiło na RAW. Batista powróci w okolicach WrestleManii 28.Dotychczas jeździ on na wózku inwalidzkim.
Piszecie że chcielibyście zobaczyć walke Brocka Lesnara z Batistą o pas UFC.. troszke mnie to bawi bo jak jakiś typ co łamał krzesła na głowie jest TYLKO napakowany może walczyć o PAS UFC o który tak ciężko pracują najlepsi zawodnicy... Tak samo było z pudzianem i sylvia. Wszyscy napaleni na pudziana ze zdejmie go na strzała jednego a tu lipa pudzian odklepał, jak dziecko nad nim skakal silva elegancko mógł breDgensa zatańczyc a on nie miał siły wstać.. tak samo będzie z Batistą, jest jeden typ we wrestlingu którego chciałym zobaczyć w MMA ..
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/30/Este_es_Sheamus.jpg
Myślę że jest na tyle dobry że po paru latach treningów dałby radę..
@DOWN
Wiesz, myślę że Undertaker ma tylko fejm nic poza tym, nie wiem czy 45 latek, kontuzjowany aktualnie dałby radę na ringu w MMA.
Ostatnio oglądałem jego walkę, nie pamiętam, którą i kiedy ale jak śledzisz to to będziesz wiedzieć o co mi chodzi. Mianowicie walka trwała ponad 15 minut na przemian się rzucali żeby przeciwnik odklepał aż w końcu przeciwnik poddał się żeby nie zakończyć kariery Undertakera... jakoś tak... nie widzę tego dziadka w MMA:D
Dokładnie, Batista do MMA ? - żenada.
Chciałbym też zobaczyć Undertakera w UFC ;P
Dark Devorious
16-07-2010, 07:48
Up
Undertaker ma 45 lat.....
Batista rowniez jest juz za stary do tego sportu.Ma on juz przeciez 41lat!!!
Bedzie z niego cos ala pudzian ze sile do podnoszenia ciezarow ma ale zeby uderzyc trzeba ta sile umiec wykorzystac. Wrestling to wrestling to teatr w ktorym akcje w powietrzu wykonywane sa naprawde ale juz uderzenia piesciami nie wiec tak naprawde oni nie wiedza co to bol po dostaniu piescia w morde
Elite Filutek
16-07-2010, 10:28
Batiste pokonał Cena a teraz on leży połamany na wózku jak chcecie go w MMA . Po za tym nie widziałbym go w MMA
Lord Morgan.
16-07-2010, 10:58
Wrestling jest to dla mnie bajka :)) tyle oglądałem tego a krwi nigdy nie zobaczyłem. I tak pewnie on nic nie zdziała w MMA tak jak Pan "Pudzian"
Dark Devorious
17-07-2010, 13:03
Elite filutek.To jest wyrezyserowane batista nie mial polamanej nogi ani nic.Byla to czesc Story po ktorym batista mogl odejsc<dla kibicow powodem bylo ze niby polamal sobie noge>
Wrestling jest to dla mnie bajka :)) tyle oglądałem tego a krwi nigdy nie zobaczyłem. I tak pewnie on nic nie zdziała w MMA tak jak Pan "Pudzian"
Wpisz sobie na YT np. "Cena blood"
Co do Wrestlingu i batisty to dla mnie to jest śmieszne... Jeśli on przez całą swoją "karierę" walczył w WWE gdzie każdy cios jest reżyserowany to w MMA sobie nie da na 100% rady :)
Jedynym zawodnikiem którego bym chciał zobaczyć w MMA jest Rey Mysterio... Jest on zwinny i chciałbym zobaczyć nieudaną próbę założenie mu dźwigni :P
#down
Ha ha ha... "dziecko 619" ? Dobre sobie... twierdzisz że jestem fanem Reya tylko dlatego bo doceniam jego zwinność ? dobre, dobre nie ma co... Gdy jeszcze oglądałem WWE byłem fanem Johna Ceny. Ale nie jestem jak większość osób z tego forum i nie będę się przejmował opinią kogoś takiego jak ty.
Wpisz sobie na YT np. "Cena blood"
Co do Wrestlingu i batisty to dla mnie to jest śmieszne... Jeśli on przez całą swoją "karierę" walczył w WWE gdzie każdy cios jest reżyserowany to w MMA sobie nie da na 100% rady :)
Jedynym zawodnikiem którego bym chciał zobaczyć w MMA jest Rey Mysterio... Jest on zwinny i chciałbym zobaczyć nieudaną próbę założenie mu dźwigni :P
Typowe dziecko 619... Taki konus w MMA to by w pierwszych minutach padał... Został wypromowany przez WWE że jest taki uber zajebisty, umie skakać itp. tak to słaby jest.
#edit.
jak się nie przejmujesz to po uj odpowiadasz ? widać fanik dżonaa siny pr0 miensniak a ryj jak pies XDD
Thor Razar
21-07-2010, 12:48
A ja bardzo bym chciał zobaczyc Randego Ortona w MMA = )
A ja bardzo bym chciał zobaczyc Randego Ortona w MMA = )
Jego tym bardziej by roznieśli. Gdyby spotkał się z Bobby Lasheyem, Brockiem Lesnarem albo kimś innym, 1 runda i nokaut. :c
Old Shidishi
21-07-2010, 13:31
A moze Big Show ? :D Ma koles mase i sile moze dalby rade powalczyc.
Bydgoszczanin
22-07-2010, 09:12
@up
Jedyny który mógł by dać radę ale wątpie.
@topic
Reszta to banda komediantów.
Batista, bedzie wszystkich rozwałał w WWE był koxem to co dopiero z niego bedzie w MMA, chciałbym zbaczyc walke Pudziana i Batisty : o
Batista, bedzie wszystkich rozwałał w WWE był koxem to co dopiero z niego bedzie w MMA, chciałbym zbaczyc walke Pudziana i Batisty : o
Tak tak tylko pamiętaj, że w WWE wszystko jest wyreżyserowane. Tam mogą zrobić koxa z byle kogo. Patrz na tego Sheamusa (Shemust, Shemale - tak go nazywam). Przyszedł do WWE a po kilku tygodniach miał tam pas WWE. Szkoda mi WWE, i ich polityki. Wdg mnie mają za mało pasów. Kiedyś to były 2 rodzaje pasów TT, wagi ciężkiej, średniej i tych innych o.o A teraz to tylko 5 pasów (z czego 2 są dla tych uber pr0, 2 to US Champ i Intercon~ i 1 TT) + 2 pasy Div.
Kapitan Alkohol.
22-07-2010, 09:52
Po co udajesz że na wszystkim się z nasz, skoro ten Twój post nie ma najmniejszego sensu. Batista rozwalał wszystkich w WWE ? Pff, to był pozer, tak się srał o feud z Johnem Ceną, to w końcu Cena zakończył jego karierę na Over The Limit 2010.
#top
Osobiście nie widzę Batisty w MMA, zupełnie inne chwyty, tam kiedy jest się zblokowanym nie wstaniesz i nie odbijesz od lin jak w WWE. Ale zobaczy się co będzie, póki co Batista leczy plecy po walce z Ceną : )
Dark Devorious
22-07-2010, 10:18
NIE ROZUMIECIE ZE batista nie ma kontuzji? JEST To poprostu storyline wyprodukowany przez wwe by mogl odejsc "z jakiegos powodu"
->Chemical<-
22-07-2010, 12:46
Tak tak tylko pamiętaj, że w WWE wszystko jest wyreżyserowane. Tam mogą zrobić koxa z byle kogo. Patrz na tego Sheamusa (Shemust, Shemale - tak go nazywam). Przyszedł do WWE a po kilku tygodniach miał tam pas WWE. Szkoda mi WWE, i ich polityki. Wdg mnie mają za mało pasów. Kiedyś to były 2 rodzaje pasów TT, wagi ciężkiej, średniej i tych innych o.o A teraz to tylko 5 pasów (z czego 2 są dla tych uber pr0, 2 to US Champ i Intercon~ i 1 TT) + 2 pasy Div.
Każdy ma swoje zdanie, to nie wiem po co podbijasz? :O
Rozmawiamy tutaj o Batista go mma, a nie big show czy ktoś tam -.*
Nie wiem czy dałby rade tam, nie widziałem tego, poczekamy zobaczymy.
~Nastero~
22-07-2010, 13:59
Pudzian jest nowicjuszem w MMA, mam nadzieję że zrezygnuje z tej kariery. :o
O walce, Brock Lesnar vs Pudzian mozecie sobie pomarzyć.
Jak na razie kolejnym przeciwnikiem Pudziana jest Eric Esch "Butterbean
(fot.)
http://www.pridefc.com/pride2005/images/fighter/354_l.jpg
Co do Batisty w MMA, hmm... mysle, ze jezeli zacznie sie jak najszybciej rozwijac to za kilka lat moze powalczyc o pas UFC.
Jeżeli chcielibyscie prawdziwej wojny w klatce, proponuje walke : Brock Lesnar vs Kimbo Slice. ;)
Malahadus
28-08-2010, 16:06
Nom co do Batisty to jezeli potrenuje kilka lat to mysle ze cos osiagnie.
Sensimila <3
05-09-2010, 15:50
No mogła by być taka walka, ciekawe który by z nich wygrał. Wiadomo stawiałbym na rodaka Pudziana.
Woder (: !
09-09-2010, 15:10
Batisty nie widze w UFC , poniewaz po tylu latach aktorstwa nie dalby sobie rady.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.