View Full Version : Jarocin Festival 2010
Wujek Margoth
14-07-2010, 09:50
Jedzie ktoś może? Ja jadę na trzy dni, jak ktoś będzie- chętnie na piwko pójdę ;P
Kamor Wielki
14-07-2010, 09:55
Jade tylko zawieść moich kolegów na festiwal i wracam na chate.
30 km mam od jarocina
osobiście przeraża mnie jechanie na ten koncert po przerwie ; p
Za to wybieram sie na woodstock ; p
Trikol <3
20-07-2010, 14:53
Ja nie jade , na Woodstock tez nie jade : (((((((((((((
To jest cos w stylu tych brudasów co sie tarzaja gdy jest 'pogo'?
#
Nie , nie bedzie mnie ...
To jest cos w stylu tych brudasów co sie tarzaja gdy jest 'pogo'?
Zgadza się. Zapomniałeś dodać, że grają same pedały drące mordy i wyrazić wszechobecną pogardę dla tego typu ludzi.
Nie jadę. Jeśli mam do wyboru Jarocin i Woodstock to wybieram drugie, więcej ludzi, więcej brudasów, chociaż patrząc na zespoły to na Woodzie sam syf w tym roku.
@E
brudasy? i pedały jo.? twoja opinia, aczkolwiek to ubliżanie a na dodatek bezpodstawne. Papa roach, perfect. 2 zespoły dla których warto jechac na ws.
Tej po co ciśniesz:confused::confused[...]
Jestem lekko zażenowany waszym poziomem postrzegania ironii, nie wiem kim trzeba być, żeby nie wychwycić sensu z kontekstu mojego poprzedniego posta. Cóż, gwoli ścisłości i waszych małych napinek, nick to prowokacja i tylko nieliczni już się na to nabierają, niemniej sam jestem brudasem (trochę dystansu panowie...), jak już napisałem sam wybieram się na wooda... Coś jeszcze? Chyba nic. Tyle.
Zgadza się. Zapomniałeś dodać, że grają same pedały drące mordy i wyrazić wszechobecną pogardę dla tego typu ludzi.
Nie jadę. Jeśli mam do wyboru Jarocin i Woodstock to wybieram drugie, więcej ludzi, więcej brudasów, chociaż patrząc na zespoły to na Woodzie sam syf w tym roku.
brudasy? i pedały jo.? twoja opinia, aczkolwiek to ubliżanie a na dodatek bezpodstawne. Papa roach, perfect. 2 zespoły dla których warto jechac na ws.
All Eyez On Me
20-07-2010, 22:25
Tej po co ciśniesz:confused::confused:
Dla mnie raczej na brudasa i pedała pasuje taka postać http://www.drawings.gr/emo-boys-1.jpg
Wyobrażasz sobie EMO FEST ??... czuję że wuchte krwi by się lało :D:D
A co do Jarocina .. chciałbym pojechać.. zawsze chciałem pojechać na Mrągowo Country albo na Jarocin lecz w tym roku przeszkadza mi praca :rolleyes::rolleyes:
Arigori Dziewicze Łono
20-07-2010, 23:44
kolega zaprasza wiec istnieje opcja ze pojade ;]
Szejk Zarex
21-07-2010, 02:00
Nie będzie mnie, bo po pierwsze nie będzie mi się chciało jechać, po drugi raczej nie warto. Nikt ciekawy nie występuje. : [
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.