Zaloguj się

View Full Version : Jarocin Festival 2010

Wujek Margoth
14-07-2010, 09:50
Jedzie ktoś może? Ja jadę na trzy dni, jak ktoś będzie- chętnie na piwko pójdę ;P

Kamor Wielki
14-07-2010, 09:55
Jade tylko zawieść moich kolegów na festiwal i wracam na chate.
30 km mam od jarocina

HpX3
14-07-2010, 12:28
Haha moja siora jedzie

Suabyak
20-07-2010, 10:20
osobiście przeraża mnie jechanie na ten koncert po przerwie ; p
Za to wybieram sie na woodstock ; p

Trikol <3
20-07-2010, 14:53
Ja nie jade , na Woodstock tez nie jade : (((((((((((((

Naab
20-07-2010, 14:56
To jest cos w stylu tych brudasów co sie tarzaja gdy jest 'pogo'?
#
Nie , nie bedzie mnie ...

Emo
20-07-2010, 21:11
To jest cos w stylu tych brudasów co sie tarzaja gdy jest 'pogo'?
Zgadza się. Zapomniałeś dodać, że grają same pedały drące mordy i wyrazić wszechobecną pogardę dla tego typu ludzi.
Nie jadę. Jeśli mam do wyboru Jarocin i Woodstock to wybieram drugie, więcej ludzi, więcej brudasów, chociaż patrząc na zespoły to na Woodzie sam syf w tym roku.

@E

brudasy? i pedały jo.? twoja opinia, aczkolwiek to ubliżanie a na dodatek bezpodstawne. Papa roach, perfect. 2 zespoły dla których warto jechac na ws.

Tej po co ciśniesz:confused::confused[...]
Jestem lekko zażenowany waszym poziomem postrzegania ironii, nie wiem kim trzeba być, żeby nie wychwycić sensu z kontekstu mojego poprzedniego posta. Cóż, gwoli ścisłości i waszych małych napinek, nick to prowokacja i tylko nieliczni już się na to nabierają, niemniej sam jestem brudasem (trochę dystansu panowie...), jak już napisałem sam wybieram się na wooda... Coś jeszcze? Chyba nic. Tyle.

Suabyak
20-07-2010, 22:13
Zgadza się. Zapomniałeś dodać, że grają same pedały drące mordy i wyrazić wszechobecną pogardę dla tego typu ludzi.
Nie jadę. Jeśli mam do wyboru Jarocin i Woodstock to wybieram drugie, więcej ludzi, więcej brudasów, chociaż patrząc na zespoły to na Woodzie sam syf w tym roku.

brudasy? i pedały jo.? twoja opinia, aczkolwiek to ubliżanie a na dodatek bezpodstawne. Papa roach, perfect. 2 zespoły dla których warto jechac na ws.

All Eyez On Me
20-07-2010, 22:25

Tej po co ciśniesz:confused::confused:

Dla mnie raczej na brudasa i pedała pasuje taka postać http://www.drawings.gr/emo-boys-1.jpg

Wyobrażasz sobie EMO FEST ??... czuję że wuchte krwi by się lało :D:D

A co do Jarocina .. chciałbym pojechać.. zawsze chciałem pojechać na Mrągowo Country albo na Jarocin lecz w tym roku przeszkadza mi praca :rolleyes::rolleyes:

Arigori Dziewicze Łono
20-07-2010, 23:44
kolega zaprasza wiec istnieje opcja ze pojade ;]

Szejk Zarex
21-07-2010, 02:00
Nie będzie mnie, bo po pierwsze nie będzie mi się chciało jechać, po drugi raczej nie warto. Nikt ciekawy nie występuje. : [