Kapitan Alkohol.
14-07-2010, 23:12
Siemano, dziś oficjalnie kończę grę na tym upadającym OTS. Grałem tutaj ponad 3 lata, teraz troszkę uważam iż był to czas stracony, ze względu na to iż przez sporo czasu nie miałem opamiętania w expieniu, ale jak teraz sobie to przypominam mam ochotę porządnie przyrąbać sobie w łeb. Osiągnąłem wiele, poznałem masę zajebistych ludzi. Odchodzę z kilku powodów : zbyt dużo dzieci allegro, napinaczy oraz 'urozmaiceń' Mortiisa, prowadzących tylko do tego że ten OTS upada coraz bardziej z dnia na dzień. Zarobiłem tutaj ok 1000 zł na sprzedaży postaci i kcc. Sporo handlowałem zarówno itemami jak i postaciami, wiele z nich miałem przez 1-2 lvl'e.
Oto postacie którymi grałem :
Kapitan Alkohol 1-150 (hak, moja pierwsza postać na APO, 2007 r :D)
Mystic Healing 200-763
Bulo 490-510
Moorkal 650-670
Marcinos 1005-1006
Zatex 1115-1116
Untraceable 1229-1230 ; 1258-1260
Elite Sword 700-702
Nobik 955-960
Sey 837-891
Royal Boonek 1049-1060
Plagenzenho 1268-1280
Rowi Pall 920-931
Psycho Sorcerer 880-881
Sinisther 1076-1111
Stasiulek 576-666
Ninja Pall 1311-1315
Crazy Asia 125-127 rook
Rook Style 201-197 rook XD
I postać, na którą poświęciłem najwiecej czasu (teraz po części tego żałuje) czyli Mysticus 1-1540
Ludzie posądzali mnie nawet czasami o cave, ale jedynym moim botem zawsze było wosso (auto manas, auto vita, auto atack), powiem szczerze że nie potrafię obsługiwać takich botów jak BlackD czy Tibia Auto.
Kiedyś grało się tu fajnie, kiedy nie było tyle h lvl'i i tyle kcc na servie, cieszyło się z każdego lvl'a, każdej lootniętej itemki, a teraz 0 przyjemności z gry tutaj.
Administracja ma praktycznie wyjebane na tego serva, czasem dodadzą jakiś bajer i tyle, takim wspaniałym pomysłem były, np hoty. Poznałem tutaj mnóstwo ludzi, myślałem że nie pozdrowię wszystkich, ale jeżeli to ostateczne pożeganie to wypisze wszystkich o których pamiętam, jeżeli zapomnę o kimś - napiszcie na gg to dopieszę. Kolejność nie ma znaczenia
Tak więc, na konieć pragnę pozdrowić :
- Takarji z forum, old Rastaman Immortal - rl ziomek, jeden z tych, który namówił mnie do gry na APO :D
- Old Avek - też rl ziomek
- Old Chudy (do 900~ lvl'a) - również rl
- Mehu - rl, on też mnie namawiał do gry
- Goho - tego to każdy z 8,42 zna :D, rl
- Pibek/Zawi - też noob z rl
- 1st Labelizer
- Aziel
- Sqaua
- Joogi
- Artas
- Serafin
- Amedine
- Sysek
- Pampalini
- Grzesiek - old Rilisek
- Maciek - old Arcon
- 1st Master Shidishi
- 1st Darkorse
- Franeq
- First Blump
- Duży
- Haat
- Danielek
- Diamondback
- Bart
- 1st Mag Magikk
- Karelq
- Krzysiek - old Abard
- Pagon
- Grulix
- Ciastek
- Sargo
- First Lethorn
- Strurnusek
- Old Sasyyk, Kostel
- Romek
- Old Tyriusz
- Old Joker Palladin
- Vivek
- Old Malahada
- Kwas
- Old Metaxa
- Orson
- Wtyka
- Shoter
- Wacek
- Evil Sonic
- Leo
- Zarex
- Ernest
- Dziuła
- Fee Conte
- Kazek
- Axelo
- 1st Belushia
- Keny
- Ero Senin
- 1st Mortalix
- Devixx
- Sciex
- Zark
Oraz wszystkich z którymi byłem w gildiach, z którymi się wymieniałem, tych którzy mnie ojebali, oraz tych którzy kupowali ode mnie postacie i kcc ;)
A, zapomniałbym - za to środkowym palcem pozdrawiam : Kowala, Dominika, Deadsa i jego ekipe, Jeblicze Armie.
Do ludzi, którzy jeszcze grają na tym OTS mam jedną radę - skończcie z tym bo nie ma sensu marnować tu czasu - coś o tym wiem ;)
No nic więcej pisać nie będę.
Kontakt gg - 13969026
Kontakt skype - mc.kozak, aczkolwiek wątpię czy będę tam wbijał tak często jak kiedyś.
Ewentualnie czasem wbija na postać First Mysticus żeby pogadać ze znajomymi ;)
Bardzo chciałbym zobaczyć wasze komentarze, ale niestety nie da rady : (
Koniec, żegnajcie wszyscy :)
Oto postacie którymi grałem :
Kapitan Alkohol 1-150 (hak, moja pierwsza postać na APO, 2007 r :D)
Mystic Healing 200-763
Bulo 490-510
Moorkal 650-670
Marcinos 1005-1006
Zatex 1115-1116
Untraceable 1229-1230 ; 1258-1260
Elite Sword 700-702
Nobik 955-960
Sey 837-891
Royal Boonek 1049-1060
Plagenzenho 1268-1280
Rowi Pall 920-931
Psycho Sorcerer 880-881
Sinisther 1076-1111
Stasiulek 576-666
Ninja Pall 1311-1315
Crazy Asia 125-127 rook
Rook Style 201-197 rook XD
I postać, na którą poświęciłem najwiecej czasu (teraz po części tego żałuje) czyli Mysticus 1-1540
Ludzie posądzali mnie nawet czasami o cave, ale jedynym moim botem zawsze było wosso (auto manas, auto vita, auto atack), powiem szczerze że nie potrafię obsługiwać takich botów jak BlackD czy Tibia Auto.
Kiedyś grało się tu fajnie, kiedy nie było tyle h lvl'i i tyle kcc na servie, cieszyło się z każdego lvl'a, każdej lootniętej itemki, a teraz 0 przyjemności z gry tutaj.
Administracja ma praktycznie wyjebane na tego serva, czasem dodadzą jakiś bajer i tyle, takim wspaniałym pomysłem były, np hoty. Poznałem tutaj mnóstwo ludzi, myślałem że nie pozdrowię wszystkich, ale jeżeli to ostateczne pożeganie to wypisze wszystkich o których pamiętam, jeżeli zapomnę o kimś - napiszcie na gg to dopieszę. Kolejność nie ma znaczenia
Tak więc, na konieć pragnę pozdrowić :
- Takarji z forum, old Rastaman Immortal - rl ziomek, jeden z tych, który namówił mnie do gry na APO :D
- Old Avek - też rl ziomek
- Old Chudy (do 900~ lvl'a) - również rl
- Mehu - rl, on też mnie namawiał do gry
- Goho - tego to każdy z 8,42 zna :D, rl
- Pibek/Zawi - też noob z rl
- 1st Labelizer
- Aziel
- Sqaua
- Joogi
- Artas
- Serafin
- Amedine
- Sysek
- Pampalini
- Grzesiek - old Rilisek
- Maciek - old Arcon
- 1st Master Shidishi
- 1st Darkorse
- Franeq
- First Blump
- Duży
- Haat
- Danielek
- Diamondback
- Bart
- 1st Mag Magikk
- Karelq
- Krzysiek - old Abard
- Pagon
- Grulix
- Ciastek
- Sargo
- First Lethorn
- Strurnusek
- Old Sasyyk, Kostel
- Romek
- Old Tyriusz
- Old Joker Palladin
- Vivek
- Old Malahada
- Kwas
- Old Metaxa
- Orson
- Wtyka
- Shoter
- Wacek
- Evil Sonic
- Leo
- Zarex
- Ernest
- Dziuła
- Fee Conte
- Kazek
- Axelo
- 1st Belushia
- Keny
- Ero Senin
- 1st Mortalix
- Devixx
- Sciex
- Zark
Oraz wszystkich z którymi byłem w gildiach, z którymi się wymieniałem, tych którzy mnie ojebali, oraz tych którzy kupowali ode mnie postacie i kcc ;)
A, zapomniałbym - za to środkowym palcem pozdrawiam : Kowala, Dominika, Deadsa i jego ekipe, Jeblicze Armie.
Do ludzi, którzy jeszcze grają na tym OTS mam jedną radę - skończcie z tym bo nie ma sensu marnować tu czasu - coś o tym wiem ;)
No nic więcej pisać nie będę.
Kontakt gg - 13969026
Kontakt skype - mc.kozak, aczkolwiek wątpię czy będę tam wbijał tak często jak kiedyś.
Ewentualnie czasem wbija na postać First Mysticus żeby pogadać ze znajomymi ;)
Bardzo chciałbym zobaczyć wasze komentarze, ale niestety nie da rady : (
Koniec, żegnajcie wszyscy :)