View Full Version : Caav
Chciałbym żebyście w tym temacie, wyrażali swoją opinię na temat Caav.
Moim zdaniem to zły Senior Tutor, czy juz gm.
*Dlaczego go tak uważam?
-Pomaga swoim kolegą.
-Jest niesprawiedliwy.
-Nagina regulamin, do swoich potrzeb.
-Prześladuję graczy którzy mają inne zdanie niż on.
*Teraz sytuację:
-Expiąc na APO wbił mi pewny gracz na resp, przyszedł Caav stwierdził że to łamię regulamin, po czym dawał mi kicki, aby jego kolega miał mnie łatwiej zabić
-Dostałem bana za kłótnię, na game chat, chociaż ja nie używałem wulgaryzmów tylko dyskutowałem (z kulturą) z pewnym graczem, on dostał 2 upomnienia ja po pierwszym bana.
-W konwersacji z Caav w której udowodniłem mu że nie złamałem regulaminu, tzn( nie obraziłem gracza) stwierdził ze spamowałem, pisząc trzy razy to samo zdanie w ciągu 20 min.
- Gdy powiedziałem że będę domagał się sprawiedliwości, jestem ciągle sprawdzany, nie mogę praktycznie udzielać się na game-chat, muszę odpisywać natychmiast na def, ponieważ Caav chce mi dać bana za cave bota.
Moim zdaniem to skandal, czy wy też macie problemy z tym osobnikiem?
Niestety nie moglem dołączyć screen'ów ponieważ po każdej nieodpowiedniej wypowiedzi Caav dostawałem kicka :/ lub udaję że nie wie o co chodzi!!!
Pomocy ! :mad::(
Dareluss Banned v2
15-07-2010, 09:07
Mi jakos nie podpadl.Moglem normalnie z nim pogadac , posmiac sie . Nawet mi pogratulowal jak zrobilem temple quest :o! Wydaje mi sie porzadnym st , nie wiem jak Ty ale ja mam dobra o nim opinie. Pomagal graczom etc.
Mi tez niczym nie podpadł, ale sadze ze tutaj popełnił błąd.
[14/07/2010 22:15] Caav -> Kamil Giant Spider was banished because of Nick utrudnia identyfikacje postaci.
[14/07/2010 20:37] Caav -> Pirat ziom pall was banished because of Bledny format nazwy postaci.
[14/07/2010 20:36] Caav -> Fan Azbesta was banished because of Nick nie opisuje postaci.
sqlterpa
15-07-2010, 09:47
@Up
To jak ten drugi nick jest błędny (bo z małej litery) to także bana powinno dostać kilka innych osób m.in gomez (http://www.armia.toproste.pl/player-Gomez.html), ponieważ też ma nick z małej litery. A takich osób jest jeszcze kilka.
@top
Ja nie miałem jeszcze z nim większej styczności/nieporozumień, bardziej upierdliwy niż on jest James, który potrafi spamować 'Wyłącz bota itd' co mnie bardzo wkurza ;p.
Co do Twoich dowodów to tak na prawdę one są niczym, ponieważ ja też teoretycznie mogę napisać kilka powodów dlaczego on jest złym s tutem.
Jak masz jakiś problem to przy najbliższej go po prostu nagraj
@down
Jak pisze na czerwono to się tego nie da wyłączyć - . -.
Kto powiedział, że bez rekrutacji ?
@Up
To jak ten drugi nick jest błędny (bo z małej litery) to także bana powinno dostać kilka innych osób m.in gomez (http://www.armia.toproste.pl/player-Gomez.html), ponieważ też ma nick z małej litery. A takich osób jest jeszcze kilka.
@top
Ja nie miałem jeszcze z nim większej styczności/nieporozumień, bardziej upierdliwy niż on jest James, który potrafi spamować 'Wyłącz bota itd' co mnie bardzo wkurza ;p.
Co do Twoich dowodów to tak na prawdę one są niczym, ponieważ ja też teoretycznie mogę napisać kilka powodów dlaczego on jest złym s tutem.
Jak masz jakiś problem to przy najbliższej go po prostu nagraj.
To wyłącz i nie będzie ci nikt spamował takie trudne??
@topic
Popełnia dosyć sporo błedów jak chyba każdy na początku, ale dziwi mnie dlaczego dostał tutora bez rekrutacji.
@down
O ile pamiętam to wcześniej jak jakiś gm zaczynał prace to też odpisywał na reporty i było wszystko ok, ale potem się to wszystko nudzi, i tylko banują, a Humoru nie mają za grosz.
Pijany Alkoholik
15-07-2010, 09:56
Wgl. Mnie Caav jest dobrym Turtorem. Często odpisuje na roporty, można z nim " normalnie " pogadać a nie jest z niektórymi na tym Serwie ;x Qwere Tu Cię muszę pozdrowić !
.Xienus.
15-07-2010, 10:04
tez tak miałem... pocisnelem mu cs na 4um... a on mi dawał kicki jak sie pkowalem z kims...
i jak expilem to wpadal z kumplem i pisał ze wbiłem mu na respa -.-
`diGiel <3
15-07-2010, 10:11
tez tak miałem... pocisnelem mu cs na 4um... a on mi dawał kicki jak sie pkowalem z kims...
i jak expilem to wpadal z kumplem i pisał ze wbiłem mu na respa -.-
fajne bajki opowiadasz,akurat ! hehehe _/
@Top
Mi nie podpadł ,gdyz nie gram na armii ,to ,ze podpadliście kolesiowi to wasza wina. Napewno nic by wam nie robil gdybyscie regulaminu przestrzegali
Oczywiscie zgadzam sie z twoja wypowiedzią dlaczego jedni dostaja ostrzezenie zanim dostana bana a inni dostaja bana bez jakiegokolwiek ostrzezenia albo bedzie sprawiedliwosc albo go wywalcie bo ludzie traca checi gry przez takich.
Mystery.
15-07-2010, 10:14
Mi Caav osobiście nie podpadł... Jeżeli został wybrany jak to mówiłeś Senior Tuta/Gm'a, to zaufaj mi, że był dobrze sprawdzany i zapewne jakby się źle sprawował to by nie został wybrany . Jeżeli masz na niego jakieś skargi, lub coś co tobie przeszkadza, napisz w dziale Skargi&Odwołania najlepiej do Santano / Mortiisa/ Tygrysa lub kogoś oprócz Caava. Ja osobiście nic nie mam do tej osoby ;)
.:Edzio:.
15-07-2010, 10:39
Wgl. Mnie Caav jest dobrym Turtorem. Często odpisuje na roporty, można z nim " normalnie " pogadać a nie jest z niektórymi na tym Serwie ;x Qwere Tu Cię muszę pozdrowić !
wgl. to nie skrot od "wedlug mnie" tylko "w ogole"
Top$
Wkurzyl mnie raz , teraz juz nic BO dostalem bana ;/
To po co się tu wypowiadasz?? Chcesz ponabijać posty idź do creenów :)
@topic
Daje sobie rade :)
"creenow" ? chyba "screenow" a po 2 tam jest wylaczony licznik postow
wgl. to nie skrot od "wedlug mnie" tylko "w ogole"
Top$
Wkurzyl mnie raz , teraz juz nic BO dostalem bana ;/
"creenow" ? chyba "screenow" a po 2 tam jest wylaczony licznik postow
Wiesz co to cudzysłów?? A tak w ogóle to gz dla ciebie za bystrość xdd
@topic
Jak już mówiłem, Caav daje sobie radę.
Ziemniak
15-07-2010, 10:48
a Humoru nie mają za grosz.
Czy ja wiem. Można z nim pogadać tak jak z każdym gamemasterem, który zaczynał prace.
http://i30.tinypic.com/119a51l.jpg
@topic
Tak jak każdy nowy gm, odpisuje i rozmawia na rrv. Daje mu czas do końca roku. Potem mu się znudzi banowanie więc będzie pewnie nowa rekrutacja i każdy z was będzie mógł być tutorem. Cieszcie się, że macie takiego gamemastera. Daje 30 sekund na odpisanie, gdy ktoś używa cave!
-Pomaga swoim kolegą.
Jakieś konkrety?
-Jest niesprawiedliwy.
Bo dostałeś bana za obrażanie gracza?
Nie muszę naginać regulaminu, aby móc go egzekwować u graczy.
Prześladowaniem nazywasz zwracanie uwagi/banowanie za złamanie regulaminu? Nikogo nie prześladuje, bynajmniej nie z powodu odmiennych poglądów, bo każdy ma prawo mieć swoje.
-Expiąc na APO wbił mi pewny gracz na resp, przyszedł Caav stwierdził że to łamię regulamin, po czym dawał mi kicki, aby jego kolega miał mnie łatwiej zabić
Domyślam się, że chodzi Ci o sytuację kiedy blokowałeś respawn Apocalypto, to nie jest łamanie regulaminu?
-Dostałem bana za kłótnię, na game chat, chociaż ja nie używałem wulgaryzmów tylko dyskutowałem (z kulturą) z pewnym graczem, on dostał 2 upomnienia ja po pierwszym bana.
Co do kłótni na game-chat już mówiłem, że wulgaryzmy to nie jedyna droga do obrażenia kogoś. Z resztą oboje się prowokowaliście bo zostaliście upomniani i każdy z was chciał doprowadzić do zbanowania swego rozmówcy.
-W konwersacji z Caav w której udowodniłem mu że nie złamałem regulaminu, tzn( nie obraziłem gracza) stwierdził ze spamowałem, pisząc trzy razy to samo zdanie w ciągu 20 min.
Bana dostałeś za obrażanie innego gracza, nie za spam chociaż z tego co pamiętam wysyłałeś ciągle ten sam cytat na game-chat.
- Gdy powiedziałem że będę domagał się sprawiedliwości, jestem ciągle sprawdzany, nie mogę praktycznie udzielać się na game-chat, muszę odpisywać natychmiast na def, ponieważ Caav chce mi dać bana za cave bota.
Gdy powiedziałeś, że będziesz domagał się sprawiedliwości zasugerowałem Ci tylko odpowiedni dział na forum. Nie zauważyłem zmniejszenia Twojej aktywności na game-chat po tym zdarzeniu, wręcz odwrotnie. Skoro boisz się bana za cave bota to go nie używaj?
Niestety nie moglem dołączyć screen'ów ponieważ po każdej nieodpowiedniej wypowiedzi Caav dostawałem kicka :/ lub udaję że nie wie o co chodzi!!!
Nie przypominam sobie, żebym Cię wyrzucał z gry podczas naszej rozmowy.
` Cinasek
15-07-2010, 11:18
Chciałbym żebyście w tym temacie, wyrażali swoją opinię na temat Caav.
Moim zdaniem to zły Senior Tutor, czy juz gm.
*Dlaczego go tak uważam?
-Pomaga swoim kolegą.
-Jest niesprawiedliwy.
*Teraz sytuację:
Moim zdaniem to skandal, czy wy też macie problemy z tym osobnikiem?
Pomocy ! :mad::(
Jeśli chcesz to wszystko udowodnić wklej screeny/filmik. Na pewno gdyby ci coś takiego zdażyło zrobiłbyś screeny lub filmik. Jeżeli nie nie możesz tego w inny sposób udowodnić. Chyba że Caav się do czegoś przyzna.
Mc Maciek
15-07-2010, 11:18
Proszę wysłać mi na PW dokładną datę i godzinę zajścia na Game-Chat.
Jeśli blokowałeś respa, Caav miał prawo dać Ci kicka. Poza tym, nikt nie zabroni mu sprawdzić Cię, czy nie jedziesz na cave, takie jest jego zadanie i nie możesz mieć o to pretensji.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.