View Full Version : Delete/Undelete.
Siema, wczoraj siedza na tibi i expiac na slimach rook , napisał do mnie kolega który dawno temu otrzymał bana za cave bota i nagle sie zalogował...
Pisałem do Mortiisa na e-mail czy jest szansa abym i ja dostał owego unbana, napisał mi ze nie. To postanowiłem opisac wam cała prawde co sie dzieje na serverze APO. Tutaj dostał bana za cave bota od Santano:
http://i25.tinypic.com/k9jjtx.png
A teraz Mortiis napisał mi ze w liscie zbanowanych niema takiej osoby, bo poprostu usunoł to zeby nic nie wyszło na jaw.
Tutaj kolejna porcja screenów z rozmowy z Master Pojara:
http://i30.tinypic.com/ogidjp.png
http://i32.tinypic.com/i5wt8x.png
Sadze ze to prawie nie mozliwe ze koles tylko porozmawiał z Mortiisem , aby dostac unbana, pewnie raczej zapłacił 10x pacc i odzyskał postac.
A co wy o tym sadzicie?
Azbestowy v.62.0
16-07-2010, 12:43
Uohohoho kolejny napinacz usuwa posty, brawo! -.-
#topic
Gdybym był na miejscu twojego kumpla to bym się wkurzył. Nie wiem czy wiesz, ale tak naprawdę on musi w tej chwili uważać na każdym kroku a te screeny wcale mu nie pomagają. Myślę, że poprostu ban banowi nie równy i takie rzeczy są możliwe (tak jakby inna klasyfikacja czynu/okoliczności łagodzące)
Za te 'wkręcanie' Mortiisa powinien dostać perma a nie odzyskać postać ;o
Nie wiem czy się chcesz żalić czy co, ale skoro Mortiis uznał że należy mu się unban to go dostał i nie szukaj igły w stogu siana.
Uam Pivo
16-07-2010, 12:56
Może miał silne dowody? : C
Ale jak na ss'ie pisał ,że dał podrobiony filmik etc. to powinien dostać perma i tyle.
#up
Lepiej ci było w kolorze 'brązowym' XD !
No jest to trochę dziwne, że jedna osoba unbana dostanie, a druga nie. My nie mamy na to wpływu, a takie tematy gówno obchodzą administrację.
Może miał silne dowody? : C
Ta chyba ten podrobiony filmik xD
Kiedyś rozmawiając z jednym z Game-Masterów na pytanie: "W jaki sposób podejmowane są decyzje o odbanowaniu?", odpowiedź brzmiała: "Są pewne okoliczności o których Wy, użytkownicy nie wiecie" - także trzymajmy się tej wersji. :)
... Ja tez chce unbana :/ chociaż jeszcze nie dostałem bana ale na przyszłość. Co to ***** ma byc? Unban po cave? I wkrecanie Mortiisa? Kosa prawdziwy kolega podjebał jeszcze kolege...
~Nastero~
16-07-2010, 13:28
Pisać to Ty nie potrafisz, razem z koleszką :)
Ja nie płaciłem i dostałem unbana :o Mortiis nie bierze za to kasy :)
Druid z Armi
16-07-2010, 13:32
Dobrze ci tak!!! Czyli jednym słowem dostałeś PERMA ;] Czekam aż dostaniesz jeszcze na reszte postaci i opuścisz tego otsa, a w szczególności rook apo 7.6 ;p
P.s. Administracjo serwerów Armi Podkarpackiego Ots'a trzymajcie tak dalej.
@edit
Ten master pojara powinien dostać bana za
Oszukiwanie Game Master'a.
07:55 Master Pojara: podrobiony film
Zatem muszę ich rozczarować, bo nigdy sie nic takiego nie zdarzyło, abyśmy kogoś odbanowali itp. dla kasy. To kompletna bzdura. Sporo osób tak myśli, ale są w błędzie... To, ze kogoś odbanujemy, nie oznacza, ze zaraz dla kasy to robimy. Są po prostu pewne okoliczności, których np. gracze nie znają i dlatego wymyślają rożne plotki.
Idealnie pasuję do Waszych tez.
#down
Nie można założyć postaci o takim samym nicku! Zapisuję się w systemie.
Marcelllo
16-07-2010, 14:03
Ja nie wiem dlaczego, ale jakoś czasem dziwnie jest, bo osoby które dostały delete za cave dostają unbana a niektórzy tylko bana na 3 miechy albo i krócej... Pisali, że nie będzie unbanów, a są!
#Chyba, że jak usunął postać i założył nową o tym samym nicku to do Ciebie pisał i Ciebie wkręcał - w tej chwili nie da rady zobaczyć bo stronka APO off :/
Knight Lukas
16-07-2010, 14:11
Hahahahah polska sprawiedliwość :D
To są dwie opcje
-Santano dał niesłusznie bana za cave [niech sie następnym razem zastanowi zanim kogoś zbanuje?]
-Albo odbanowali go za... [tak już jest]
#Chyba, że jak usunął postać i założył nową o tym samym nicku to do Ciebie pisał i Ciebie wkręcał - w tej chwili nie da rady zobaczyć bo stronka APO off :/
Nie wkrecił mnie bo juz to sprawdziłem, a pozatym nieda sie załozyc postaci z takim samym nickiem jak zostanie ona usunieta.... I nie dał by rady w jeden dzien wbic 116 lvl na rook.
Mc Maciek
16-07-2010, 14:19
Kosa, Ty na bank nie dostaniesz unbana, skoro nawet kasacje postaci nie powstrzymują Cię przed stawianiem kolejnych na cave.
Master Pojara dostał unbana, bo tak i już. Jak widać w poście Wolly'ego, Tygrys napisał, że są pewne okoliczności, o których nie musicie wiedzieć. Wkur**a mnie pier****nie, że wszystko jest dla kasy. Dziwicie się, że nie pomagamy odzyskiwać postaci po hackach, nie zwracamy lvli, kcc itp? Po co mamy to robić? Żeby zaraz jakiś 12-latek zmieszał Ekipę z błotem osądzając ją bezpodstawnie o korupcję? Co jeszcze wymyślicie? Że specjalnie sami kradniemy Wam konta, żeby pomóc je odzyskać za kasę? Pier***enie kotka za pomocą młotka ;|
Przestań płakać, postaci nie odzyskasz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.