View Full Version : New York Red Bulls vs Tottenham Hotspur. 22 lipca
Elo jak wiecie T.Henry przeszedl NY Red Bulls z Barcelony .
22 lipca bedzie debiutowal w ich barwach przeciwko Tottenham Hotspur.. Wie ktos moze czy mecz bedzie transmitowany w polskiej TV albo na jakiejs stronie internetowej?
All Eyez On Me
17-07-2010, 00:38
Stream w internecie na pewno będzie. Zapomniałem tylko jak się program nazywa.. ale ktoś na forum Ci poda...
A co myślę o debiucie ?... Będzie jak z Beckhamem że będzie strzelać gole z 70m. xD
Amerykański SOCCER jest na średnim poziomie..
Ale z roku na rok staje się coraz to lepszy i silniejszy. Sprowadzanie takich 'ciach' jak Beckham, Ronaldinho, ostatnio chcieli nawet Henry'ego, jest normalnym chwytem marketingowym. Gracze przychodza, grają, ludzie wpadają na stadion żeby popatrzeć na "gwiazdę z Europy" i sport staje się coraz bardziej popularny. Ale fakt jest jeden - Amerykańce to głupi naród, oni wolą jak się leją po mordach w tej swojej jajopiłce, albo jak walą kijem o piłkę golfową i ganiają za nią po całym boisku.
Atmosfera na stadionie piłkarskim w USA jest iście piknikowa, prawie jak w Wodzisławiu : D
No nie wiem czy Henry zadebiutuje po tym beznadziejnym sezonie w Barsie Tottenham powinien spokojnie dac im rade...
Jesli chodzi o Henry'ego to dla mnie jest to juz dziadek ;<
Wiele nie zawojuje juz w kadrze ani w tym klubie.
Moim zdaniem Tottenham nie bedzie mial wiekszych problemow z odniesieniem zwyciestwa.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.