View Full Version : [Forum] Wygrubione nicki.
Witam, proponuję aby usunięto wszystkim adminom cs wygrubione nicki, a napisać w randze tzn tam gdzie jest "nabijacz postów" itp, że jest adminem cs. Niech wygrubione nicki mają tylko wszyscy zajmujący się forum i gm'owie z poszczególnych klientów tibi. Proponuję aby tak się stało, ponieważ tych adminów cs jest za dużo i jeszcze do tego jak są moderatorzy i gm'owie to w liście online mogą stanowić nawet 1/2 graczy.
_Kuba.Wojewódzki_
16-07-2010, 16:37
Jestem na tak.
Uważam, że pogrubienie jest tylko dla GM'ów, Moderatorów i Cleanerów. Adminem cs moze byc każdy, jak widać xd.
Jest dobrze wszyscy admini/tutorzy czy gm mają sie wyrozniac, wyrozniają sie ? wyrozniają więc zostawić
Adminem cs moze byc każdy, jak widać xd.
Naprawdę? To spróbuj nim zostać ;)
A co my jesteśmy, jacyś trędowaci? Cleanerzy mają swój kolor, Admini, Tutorzy, Moderatorzy, Gamemasterzy też. Admin CS to też odpowiedzialna funkcja, tyle że zamiast pilnować porządku w Tibii, robimy to na Naszym serverze Counter-Strike. Jeśli wszyscy, którzy pracują w Tibii, mam tu na myśli Tutorów, Gamemasterów i GODa, to dlaczego Admini CS mają się nie wyróżniać? Nie czuję się gorszy od Tutora, który odpisuje na raporty na 8.42, czy 7.6.
@Benn
Wiesz, nie za bardzo chciałbym tutaj w tym miejscu wyzywać adminów csa, ale fakt jest taki, że na tych 17(łącznie ze mną) do gry wchodzi tylu, że ja na palcach jednej ręki mogę ich policzyć. Co ja proponuję? Zobaczyć jak jest naprawdę. Bo więcej tutaj nie znaczy lepiej.
Naprawdę? To spróbuj nim zostać ;)
A co my jesteśmy, jacyś trędowaci? Cleanerzy mają swój kolor, Admini, Tutorzy, Moderatorzy, Gamemasterzy też. Admin CS to też odpowiedzialna funkcja, tyle że zamiast pilnować porządku w Tibii, robimy to na Naszym serverze Counter-Strike. Jeśli wszyscy, którzy pracują w Tibii, mam tu na myśli Tutorów, Gamemasterów i GODa, to dlaczego Admini CS mają się nie wyróżniać? Nie czuję się gorszy od Tutora, który odpisuje na raporty na 8.42, czy 7.6.
No dobrze, ale zatem co proponujesz, bo moim zdaniem jest coś nie tak, bo jest 17 adminów cs (nie liczę w to Scoop'a, Santano,Mortiisa,Dexotiego,Zoltan'a i Tygrysa) i oni wszyscy mają pogrubione nicki (nie mówiąc już, że na servie gra po 20 osób i nie możecie tego ogarnąć, a w tibii 200+ i jest w sumie 7 czy 8 osób z możliwością banowania.
Teraz jak wejdzie 1/2 tych adminów z rekrutacji + moderatorzy, gm'owie,tutorzy poszczególnych tibii, to to naprawdę głupio wygląda.
Jestem za. Niech pogrubione nicki mają admini/gmowie/tutorzy/moderatorzy.
Jestem na nie.
Admini CS zajmują się serwerem APO i sama ranga będzie niezauważalna przez większość ludzi a pogrubiony nick widać na 1 rzut oka ;)
Jestem na nie, a dodam jeszcze coś od siebie. Ja bym widział - oprócz pogrubionego nicku - na zielono, tak jak mają tutorzy, napis. No trudno, na pewno nie będzie to [T], lecz mogłoby być [CS]^vETo^.
.vimpex.
16-07-2010, 20:27
Jestem na Nie, każdy kto przyczynia się do 'APO' powinien mieć pogrubiony nick, a właśnie Admini CS'a robią 'coś' dla APO.
A co? Zazdrość dupe ściska? Opanuj sie, mają to niech sobie mają.
Mają to niech sobie mają ale powiedziałeś..... Niczego mi nie ściska, a raczej tobie móżczek, bo masz z nim coś chyba nie tak. Nie masz nic do powiedzenia nie wypowiadaj się. A jak chcesz się ponapinać pisz na pw.
@topic
Ja osobiście jestem za.
@down
Nic mi nie przeszkadza napinaczu. Czytaj trochę co pisze.
Lord Morgan.
16-07-2010, 20:38
Jestem na Nie.
Dobrze jest tak jak jest teraz :) Bo co admin cs'a ma pogrubiony nick to Ci przeszkadza ? Bo mi nie, CZEŚĆ !
Seth Drut
16-07-2010, 21:50
Komu to przeszkadza? Mi nie :p
Ewentualnie można zrobić tak jak ^vETo^ zaproponował
Ja osobiście jestem za.
Dziwne abyś był na nie jak to jest twoja propozycja...
Ja jestem na nie. Dostali jakąś tam pozycję to niech wyróżniają się z tłumu ;]
Czy pogrubionym nickiem, czy specjalną rangą- muszą się wyróżniać.
Wydaje mi sie, że już są wyróżnieni, więc po co to zmieniać.
Mam takie samo zdanie jak większość osób wypowiadających się wyżej - jest mi to obojętne, ale z drugiej strony, faktycznie nowa osoba nie wie, że to jest admin CS'a czy ktokolwiek, bo nigdzie nie jest zapisane, ze pogrubiony nick to admin CS'a...
Nawiązując do wypowiedzi (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=716454&postcount=6) ^Crayona, owszem, wszyscy mają swój kolor, Cleaner, Moderator, Tutor, Game Master, Super Moderator, Administrator, ale każda z owych rang jest podpisana, jedynie Super Moderator ma podpis Gamemaster ze względu na to, że jeszcze ma pozycje na serwerze a ma pod opieką całe forum.
Reasumując - można przemyśleć tą propozycje i zamiast pogrubionego nicku zrobić tylko pogrubioną range - (nie mylić z nickiem) CS - Admin bo serwer Counter Strike nie jest aż tak ważny jak forum czy serwery Tibii i faktycznie kryteria przyjmowania do teamu CS'a są dużo, dużo mniejsze. Propozycje odsyłam do odpowiednich służb.
Jest mi to obojętnie ponieważ nowa osoba może się zapytać dlaczego niektórzy mają pogrubiony nick na Chat-boxie ;)
Jest mi to obojętnie ponieważ nowa osoba może się zapytać dlaczego niektórzy mają pogrubiony nick na Chat-boxie ;)
Właśnie nie, bo nowe osoby nie mają dostępu do chatboxa :p
Krok po kroku i znaleźliśmy "wspólne" rozwiązanie dzięki Scoop'owi. Mam nadzieję, że coś w tym kierunku się uda zrobić :D.
Jestem na nie. Admini CS to też jest drużyna APO i powinni się wyróżniać... Pewnie nie grasz w cs i ci to nie pasuje.
Mam takie samo zdanie jak większość osób wypowiadających się wyżej - jest mi to obojętne, ale z drugiej strony, faktycznie nowa osoba nie wie, że to jest admin CS'a czy ktokolwiek, bo nigdzie nie jest zapisane, ze pogrubiony nick to admin CS'a...
Nawiązując do wypowiedzi (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=716454&postcount=6) ^Crayona, owszem, wszyscy mają swój kolor, Cleaner, Moderator, Tutor, Game Master, Super Moderator, Administrator, ale każda z owych rang jest podpisana, jedynie Super Moderator ma podpis Gamemaster ze względu na to, że jeszcze ma pozycje na serwerze a ma pod opieką całe forum.
Reasumując - można przemyśleć tą propozycje i zamiast pogrubionego nicku zrobić tylko pogrubioną range - (nie mylić z nickiem) CS - Admin bo serwer Counter Strike nie jest aż tak ważny jak forum czy serwery Tibii i faktycznie kryteria przyjmowania do teamu CS'a są dużo, dużo mniejsze. Propozycje odsyłam do odpowiednich służb.
Scoop, ale dlaczego tylko rangę? Gdybyś był dłużej na forum, z pewnością zauważyłbyś, że gracze czasem piszą na cb "jest admin, admin chodź jakiś cziter na servie", gdy widzą pogrubiony nick - wiedzą do kogo pisać - dlatego moim zdaniem - jest to co najmniej, pomocne (nie mówiąc już o estetyce, która się zwiększa).
Ale, tak jak piszesz. Nowi gracze mogą nie wiedzieć, co oznacza pogrubiony nick - więc, tak, jak pisałem wyżej - polecam zrobić coś na styl:
[CS]^Crayon
[CS]^vETo^
[CS]Maatini
itd.
//Scoop
Ten przedrostek CS raczej odpada - moim zdaniem
A jak już to jednak bez tego pogrubionego nicku.
Ja się tylko wypowiedziałem - decydować będzie Santano.
polecam zrobić coś na styl:
[CS]^Crayon
[CS]^vETo^
[CS]Maatini
Osobiście mi się takie coś nie podoba. Nie chciałbym mieć przed moim noobskim ptaszkiem jakiegoś zielonego napisu. Nie dość że już wyglądam jak nerd, to jeszcze Twój pomysł całkowicie by mnie dobił ; dd
Już lepiej by było zrobić specjalną podgrupę Admini CS w 'Pokaż listę moderatorów'(zapewne da się zrobić nam to na tych samych warunkach jakie mamy teraz na forum, czyli nic ;d) i w takim wypadku możemy mieć kolory i rangi takie jak się nam podobają(a nawet w ogóle ich nie mieć)
//Scoop
Moderatorzy - obsługa forum, nie serwera CS - raczej odpada.
sT PeTrO
17-07-2010, 09:01
Jestem na nie jeżeli ktoś zazdrości To jego PROBLEM
Elo
Jestem na nie jeżeli ktoś zazdrości To jego PROBLEM
Elo
Tak masz rację, zazdroszczę adminom cs tego, że nic nie mogą zrobić na forum (ta sprawa dotyczy tylko i wyłącznie forum).
@topic
Myślę, że można zamknąć, bo Scoop powiedział, że podesłał ten link odpowiednim osobom :)
Jestem na tak,wyróżnijcie tylko Modów,GM'ów,Cleanerów
Ewentualnie dla tych z CS'a mozna dodac Admin CS tam gdzie jest np. u 'Crayon'a Mastah !
Jestem na nie. Lepszy pomysl jest ^vETo^
Jestem na nie poniewaz jesli jest sie w adminisracji otsa czy serwa cs zasluguje sie na pogrubiony nick.
~Nastero~
18-07-2010, 04:11
Tak.
Szczerze powiedziawszy, denerwują mnie te pogrubione nicki... Mam nadzieję że to zmienią! :eek:
Patryk1551
18-07-2010, 04:17
Admini cs to tez wazna posada i byle kto jej nie dostaje dlatego zasluguja na pogrubione nicki. Ale pomysl z tym [CS] jest tez spoko xd
Wydaje mi się to ok , ponieważ jest rzeczywiście ich zbyt wielu , mi się mylą z normalnymi graczmi.
Admini w dniu dzisiejszym otrzymali przedrostek [CS].
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.