View Full Version : [CS] Co to ma? ma by??!
Metaxa Kamil
17-07-2010, 14:20
Witam.
Przed chwilą grałem sobie w Counter Strike na Waszym serwerze.
Od 3 map na serwerze biegają cziterzy, lagerzy i żaden admin się tym nie zainteresował. Skoro mapa trwa 20min+ to wychodzi, że wołam admina od godziny i zero reakcji. Adminów jest 15 ale kurw.a jak są potrzebni to ich nie ma albo 'nie mam czasu' 'nie chce mi się' 'niech ktoś inny wejdzie'. Co to ma być ?!
[NS] Stachu ( aim + wh )
C++ ( wh )
logitech ( wh )
Bulka ( non stop laguje ping powyżej 130 )
Mckiller ( to samo co up )
Majn3r0.pro ( wh)
Wawcio[RS] ( wh )
Tu macie listę osób do zbanowania. Co najlepsze, żaden z nich nie posiada steama.
Tak więc 'grzecznie' proszę : Ogarnijcie tych pierdolonych czitów albo niech ktoś zrobi porządek z adminami bo to co się teraz dzieje to śmiech na sali.
Zróbcie dział OPINIE & KRYTYKA do CS'a...
Pozdrawiam,
paucz?.
Metaxa Grzesiek
17-07-2010, 14:22
Brat masz racje.
Tatki zasrany Mattinii siedzi se na cb od chuj wie kiedy pisze i pisze i nic.
Proponuje zabrać mu adma na cs nie zasługuje na niego...
New [17-07, 13:06] Maatinii Tylko nie bij oki ?
New [17-07, 13:06] Maatinii Wiadomo
New [17-07, 13:05] Metaxa Kamil Kozak w necie pizda w świecie..
New [17-07, 13:05] Metaxa Kamil Przed tego admina taki kozak w chuj się zrobiłeś..
New [17-07, 13:05] Metaxa Kamil Maatini ***** mać weź ogarnij co ?
New [17-07, 13:05] Maatinii I nie tylko.
New [17-07, 13:05] Maatinii Bana Ci dam na cs
Za to, że go na cb wyzywam dobry jest? XD
Anusiak Wielki
17-07-2010, 14:23
A co Ty myslisz, ze ktos zajmie sie serwerem cs-apo... sie nie zdziwie jak go usuna
Metaxa Kamil
17-07-2010, 14:28
New 17-07, 12:57 ~Lesiu~
wbij i pobanuj za pingi i cheaty
New 17-07, 12:57 Maatinii
NIe mam jeszcze cs zainstalowanego
Bo 2 dni temu robiłem formata
Czy tam 3
New 17-07, 12:57 Metaxa Grzesiek
Maatini rusz ta swoja pierdolona dupe i banuj tam ich
I dzisiaj bede all instalował
New 17-07, 12:57 Slash
a ja mam dragstera o
bo brzydka pogoda jest
New 17-07, 12:58 Kamor Wielki
a ja mam dacie sandero !
New 17-07, 12:58 Maatinii
Zaraz jak chcesz to Ciebie moge zbanowac
Macie urywek. Poczytajcie sobie archiwum. 17 lipca 2010r godz. 12:57 do 13:20.
Prawie pół godziny, trzech adminów na CB, żadnego na cs'ie. Ogar proszę.
New [17-07, 13:05] Maatinii Bana Ci dam na cs
Za to, że go na cb wyzywam dobry jest? XD
TABELA KAR
* Obraza Administratora - od kicka po ban permanentny(zależnie od humoru)
Widząc jakiegoś czitera, nakręć mu demko i wrzuć je na forum.
Jeżeli faktycznie ma czity, dostanie bana na 100%.
TABELA KAR
* Obraza Administratora - od kicka po ban permanentny(zależnie od humoru)
wrong ;[ jak mu na neo/netie/ dasz? ; / no chyba ten regulamin obowiazuje na servie a nie na cb ale ok : < doczytalem ze on bez csa to nie mial jak wejsc ;] stroche spokoju i bedzie gites
@@
mogles napisac na skype do locka bo mnie nie bylo :d
Czemu tam pisze wawcio [rs] skoro ja mam bana od 2 dni??????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????? pozatym, jeblo ci na glowe z nieba to slonce, bo nigdy nie czitowalem, moze ktos lata z moim nickiem, jebie mnie to, ale ty jestes troche zjebany mowiac, ze mam wh, crayon nie raz widzi jak gram, kiedy go wolam, bo czity sa na serwie, tak samo inni. :e
fakt , wh bylo bardzo duzo , bo wbilem na nuke.
napisalem po Veta , wbil Kristo i On zaczeli banowac lecz mysle, ze jakbym napisal po Ernolda tez by wbil i nam pomogl :-)
Wczesniej zero reakcji , Maatini olal konkretnie :O
[I]lovehh
Metaxa Kamil
17-07-2010, 15:31
Do niektórych adminów to ja nic nie mam bo jeśli się do nich napiszę czy coś to od razu działają.
Ale ta akcja na CB to była boska...
wrong ;[ jak mu na neo/netie/ dasz? ; / no chyba ten regulamin obowiazuje na servie a nie na cb ale ok : < doczytalem ze on bez csa to nie mial jak wejsc ;] stroche spokoju i bedzie gites
@@
mogles napisac na skype do locka bo mnie nie bylo :d
Aaa! Że na cb :D Myślałem, że to w csie było ;p
`diGiel <3
17-07-2010, 16:09
Dokładnie ,ten serwer to porażka naprawdę. Dziwie się ,zę tu grają jeszcze jacyś steamowcy. Wchodzę z kumplem na serwer i dwóch czitów z wh, pytamy się czy jest tu wogle jakiś admin a gracz na to ;tu adminów nie ma kolego.
pozostało mi tylko wyjść z serwera i pożegnać się z nim.
Gówno prawda
@topic
paucz ma rację, grałem pewnie z mape przed nim i te same osoby napieprzały na cheatach. Do tego zjebany mapcycle, w którym 4x leci inferno ? śmiech
Ten serwer jak dla mnie nie posiada adminów, no jedynie Crayon'a widzę, ale to też rzadko.
@up
Jak nie podoba Ci się mapcycle czy cokolwiek na serverze, krzyżaku, to zasugeruj coś lepszego niż jest teraz. Wystarczy trochę chęci i głosów(~50) graczy. To server dla graczy od graczy, jeśli ludziom będzie się grało lepiej po Twojej propozycji i będzie ona podobać się innym graczom, chętnie ją wprowadzę po konsultacji z Santano. Ale zamiast narzekać, zacznij coś działać.
@top
Morał tej bajki jest krótki i niektórym znany - nie ma admina? Jest
say /Ban
lub
record nazwadema + stop + amx_ip + snapshot
Dzięki za uwagę.
Piszę takie krótkie posty, żeby Scoop mógł je przeczytać, bo zasugerował, że eseje w moim wykonaniu mu się nie podobają
All Eyez On Me
17-07-2010, 16:36
Do tego zjebany mapcycle, w którym 4x leci inferno ? śmiech
Wiesz, wole inferno niż np miałbym grać na prodigy gdzie 3/4 graczy wychodzi..
Nie gram na tym serwie ale sie wypowiedziałem :D
Demolka Knight
17-07-2010, 16:45
Tak jest od dluzszego czasu. Ze ma admina i moze co chce. A tak wogole to chuja robia. Zrobic nowa rekrutacje adminow a nie dajecie takich cepow...
* [NS] Stachu ( aim + wh ) - banowałem 2x
* C++ ( wh ) - Ban
* logitech ( wh ) - on wh? hah xD dobre kolego^^
* Bulka ( non stop laguje ping powyżej 130 ) - nie widziałem go, albo był i nie "ladżył"
* Mckiller ( to samo co up ) - nie widziałem
* Majn3r0.pro ( wh) - widziałem chwile??
* Wawcio[RS] ( wh ) - wczoraj widziałem dostał bana dzisiaj nie
To są nasi super pro Administratorzy.
Scoop powiedział, że jest 20 adminów, sory, ale na razie nie widać żadnego.
Chcecie by serwer spadł na psy jak w tibi, proszę bardzo. Aktualnie gra 15 osób w południe jak dobrze pójdzie, a jeszcze jakiś miesiąc temu trudno było się dostać na serwer. Taka prawda. Cześć.
Admini wchodzą, tylko jak się do nich napiszę.
Demolka Knight - masz rację.
^Crayon - pomysł mówisz?
Hmm, może dodać nowe mapy.
Metaxa Kamil
17-07-2010, 19:32
Morał tej bajki jest krótki i niektórym znany - nie ma admina? Jest
say /Ban
lub
record nazwadema + stop + amx_ip + snapshot
Dzięki za uwagę.
say /Ban = banuje na 15min i do tego można użyć raz na 10min?
demko ? myślisz, że chce mi się kręcić jakiegoś frajera co jedzie na czitach? szkoda mi na to czasu... wole wyjść z cs'a ; )
btw. co mi po tym, że nagram demko jak i tak nie będę mógł sobie normalnie pograć bo ta pizda dalej będzie? A Wy zanim sobie obejrzycie demko i złapiecie go na cs'ie to miną wieki...
@kristo
Stacha banowałeś 2x ale dalej wchodzi :)
logitech ma wh ; ) Wcześniej może nie miał ale pamiętam jak na grał i zero ogaru a później po reconnect'cie na każdej następnej czołowy otwieracz więc hmm... nagły pokaz skilla? Nie sądzę. Z resztą wejdź któregoś razu i sam zobacz ; )
Bulka - gra codziennie i zawsze z pingiem 100+ i do tego strasznie klatkuje.
say /Ban = banuje na 15min i do tego można użyć raz na 10min?
demko ? myślisz, że chce mi się kręcić jakiegoś frajera co jedzie na czitach? szkoda mi na to czasu... wole wyjść z cs'a ; )
ej, to zamiast zakładać durne tematy o tym, że admini nic nie robią wyjdziesz z domu? Wakacje są!
peace.
#down
nieee, ziom.
Metaxa Kamil
17-07-2010, 19:41
ej, to zamiast zakładać durne tematy o tym, że admini nic nie robią wyjdziesz z domu? Wakacje są!
peace.
Może tak grzecznie zamkniesz japke oki ?
Sprawdź sobie jaka pogoda w Gdańsku to po 1.
Po 2. chuj Cie to obchodzi co robię w wakacje.
Po 3. skoro nie masz nic do powiedzenia na temat adminów to serdecznie WYPIERDALAJ stąd plz.
Ten mózg jako avek jakoś nie pasuje do Twojej osoby :>
^Crayon - pomysł mówisz?
Hmm, może dodać nowe mapy.
Aha, czyli ty rzucaj hasłami, a my będziemy robić resztę. Sam opracuj projekt. Nie podoba się aktualny mapcycle? Zaproponuj swój, lepszy, przedyskutuj o tym z graczami, jeśli im się spodoba, mogę go podmienić.
Brak fajnych pluginów? Zarzuć kilkoma, daj linki do downloadu, zaargumentuj dlaczego są fajne i dlaczego warto, żeby były u nas na serverze, przedyskutuj z graczami, jak im się spodoba to dodamy.
Grałem akurat wtedy na serverze , to był dust. Na serverze nie było administratora to uzyłem /ban na C++ , został zbanowany na 15 minut ale co z tego jak ma neostrade i za moment znow cheetował ... Napisałem na steamie do Kristo i Mistrza - zero reakcji i zainteresowania ;s Jedyny admin który kiedyś wszedł na server jak mu napisałem to empire. Odrazu zbanował tych cziterów i się good grało ;) Uważam ,ze server powinien być only steam , wtedy znacznie lepiej by się grąło bo to co się teraz dzieje to poprostu ... rozumiem ze admini są na wakacjach ale mogli liczyć się z tym ze jak przyjmują 'pracę' na takim stanowisku to trzeba sporo czasu poświecac serverowi...
Flamaster
17-07-2010, 22:56
Metaxa prosze weź sie ogarnij i pomyśl co ty tu teraz odwalasz.... Nie wiem jak Ci przeszkadzają cziterzy to wyjdz z serwera i do New GAme idz ;F.
Placzesz, ryczysz na każdego bo Cie wyśmieją za to co odawalasz.
Sprawdź sobie jaka pogoda w Gdańsku to po 1.
Rozbij sobie obóz na dworze z nieprzemakalnym namiotem to może Ci przejdzie:D
A jak nie to powtarzaj Sobie cały czas
Słońce jest żółte, trawa zielona. Słońce jest żółte, trawa zielona. Słońce jest żółte, trawa zielona. Słońce jest żółte, trawa zielona.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
@Edit
NIe rozumiem was ludzie. Jak widzicie czita to wyjdzie z serwera wszyscy to odrazu pójdzie a tak to wszyscy piszą "wyłącz to kurwo", "szmata" jak by to coś dawało ;0 a tak to pójdzie sobie na jakiś inny serwer a wy bedziecie mieli spokój. Po co się denerwować :d
LUSSSS chłopaki LUSSS
Metaxa Kamil
17-07-2010, 23:15
@up
Ale może akurat naszła mnie ochota, żeby ponabijać sobie staty na Apo i kurw.a chcę grać. Nie będę wychodził przez jakiegoś zjeba tylko po to żeby on wyszedł po 10min... Od tego są admini i kurw.a oczekuje od nich pomocy czyli banów...
Metaxa, ostatnio widziałem rzecz niesamowitą. Grało na serverze chyba 12 osób, z czego dwóch na aimie. Co zrobili gracze? Zawołali mnie(Wawa napisał na gg), ja wchodzę ucieszony, że kogoś zbanuję, patrzę - cały server siedzi na Spectractorze, a w grze są tylko cheaterzy. Szybki ban jegomościów, gracze ze speca wchodzą do gry i zabawa trwa dalej. Wy tak nie potraficie? Musicie każdego cheatera od razu wyzywać 'wyloncz to pizdo', albo co lepiej 'admin jest ***** a nic nie robi zal', ewentualnie 'admin xxx zbanuj tego pajaca yyy a nie siedzisz na specu i nic nie robisz'?
@down
Nie spinaj dupy, Wawa mi napisał że cheat. Tak wyglądało to z mojej strony
Metaxa Grzesiek
18-07-2010, 12:37
@up Ty głąbie...
All byli na specu i pisali na cb żeby łaskawy Maatinii wbił i ich banował więc nie pierdol mi tu oke?
Paucz mnie wyreczyl w zalozeniu tego tematu. No po prostu zal sie robi tego serwa. Adminow jest ***** 20 a i tak nic nie robia. Jezeli po prostu nie maja czasu na moderowanie serwera to niech odejda z pozycji i moze warto wybrac kogos innego? Najbardziej wkurwia mnie to ze robia sabie jakies pojebane nicki i nie da sie wyznac co to za admin i nie mozna zlozyc na niego skargi. I jak czlowiek ma grac w spokoju? Za glupie "*****" dostalem bana na 2h bo admin "mje nje lubi". W sumie to w chuju to mam ale tak byc nie moze.
zapisuj sobie SID i składaj skarge na admina z w.w Sid'em : )
zapisuj sobie SID i składaj skarge na admina z w.w Sid'em : )
Podbijam. Jak dostajesz bana, to skopiuj sobie steam id i jak piszesz skargę, to podaj je, żebyśmy lepiej się mogli rozpoznać. Albo najlepiej wejdź wtedy w http://steamidfinder.com/ tamże wpisz to STEAM_ID i możesz z nim pogadać monitor to monitor(jeżeli masz jaja :cool::cool::cool:)
A jeśli jakiś admin 'nic nie robi', to najpierw amx_who, potem status, na końcu zakładasz skargę podając nick, na którym admin grał PLUS jego Steam_id. Tak bardzo ułatwiłoby to nam robotę, tak bardzo...
@down
Mistrz patrzy -.-, a Pusiu to nie wiem skąd się urwał
Metaxa Kamil
19-07-2010, 15:00
Ostatnio na aztecu biegał sobie koleś o nicku RST, WH tak widoczne, że aż oczy bolały. Jednym strzałem przez ścianę walił banie z awp i wgl.
Na specie admin [Mistrz] i [Pusiu], wszyscy pisali, żeby go sprawdził i zbanował a admini co? Mistrz sobie wyszedł a Pusiu nic nie robił. Koleś dostał bana dopiero po 15minutach? Żałosne..
polecam zobaczyc co oznacza skrót afk i do czego najczesciej jest wykorzystywany spec
@Up
Chodzi Ci pewnie o to ze Pusiu siedzial na afku ta? Otoz nie. Bo jak napisalem " ***** zrob cos idioto" dostalem bana na 2h :(
nie będę dochodził wieku administracji serwera, ale proponuje zrobić nabór od 16/18 roku życia. Ok to forum tibii, ale i tutaj znajdą się osoby dojrzałe i odpowiedzialne. kropka tyldo w0w n1n1 ;|
[ ps ] Te całe pusie nie pusie, steamki 2010 albo 2009. Jak Ci tu osoba co ledwo raczkuje oceni czy ktos ma wspomagacz czy nie :|? Jedyne co sie rzuca w oczy to AB. ;f
Metaxa Grzesiek
20-07-2010, 16:42
Mistrz patrzy -.-, a Pusiu to nie wiem skąd się urwał
To nie wiem jak on patrzy... Jak mu napisałem, że jest cheat i żeby go oblukał i zbanował to ten sobie kurw.a wyszedł...
@Up
Chodzi Ci pewnie o to ze Pusiu siedzial na afku ta? Otoz nie. Bo jak napisalem " ***** zrob cos idioto" dostalem bana na 2h :(
Ban Information
Name: Romek
SteamID: STEAM_0:0:3354****
Reason: co Ty nie powiesz
Ban Length: 15 minutes
Unban Time: 18:28:21 7/18
http://i32.tinypic.com/16pblv.jpg
"***** zrob cos idioto" Jakbyś tak to sformułował to byś bana nie dostał i nie na 2 godziny tylko na 15 minut za ogólną obrazę adminów.
@Up
Nie chodzi mi o tego bana :OOOOO A jezeli juz poruszyles ten temat to moze zle powiedzialem? Lata po mapie 4 cziterow a ci siedza na spekcie i nic nie robia :( Zbanowali 1 po czym wyszli :O Ten ban na 2h byl bodajże na Italy albo aztecu i powiedzialem cos podobnego do tego "wy to admini jestescie pojebani". Wielki plus dla Maatiniego. Moze w grze nie widzialem go juz z miesiac ale jak juz wbil to zrobil tyle roboty co taki Pusiu od poczatku swej kariery na pozycji admina : )
@Up
Nie chodzi mi o tego bana :OOOOO A jezeli juz poruszyles ten temat to moze zle powiedzialem? Lata po mapie 4 cziterow a ci siedza na spekcie i nic nie robia :( Zbanowali 1 po czym wyszli :O Twn ban na 2h byl bodajze na Italy i powiedzialem cos podobnego do tego wy to admini jestescie pojebani.
Słuchaj Romek ;d
Nieraz admini zmieniają nicki i czają cziterów. Jeśli admin np. siedzi na spektcie i wszyscy mówią, że ktoś ma czity, to wcale nie znaczy, że on ignoruje te zgłoszenia. Wielu adminów(w tym ja) kręci demko. Siedzę sobie na spektcie nagrywam. W tym czasie jest multum zgłoszeń 'admin kur*a rusz dupe i zbanuj' lub 'ja pierdole admini się opierdalają'.
Nie trzeba się spinać tylko wystarczy być cierpliwym.
@Up
Kolezko....Powiedz mi po co ci demko na typa ktory jebie banie jednym strzalem przez sciane? Ja rozumiem ze trzeba nakrecic demko ale nie kosztem graczy. Najpierw zbanowac tych 100% cheaterow a pozniej krecic demo. Ty empire ogarniasz admina wiec do Ciebie nic nie mam.
@Do wszystkich adminow.
Robcie ludziom wiecej ssow. Przeciez to zaden problem wstawic ssa na forum a sprawa bedzie w 100% jasna. W ostatnim czasie zauważyłem ze najwieksze hajty nie maja steama a ssow i tak im nikt nie robi.
@Up
Kolezko....Powiedz mi po co ci demko na typa ktory jebie banie jednym strzalem przez sciane? Ja rozumiem ze trzeba nakrecic demko ale nie kosztem graczy. Najpierw zbanowac tych 100% cheaterow a pozniej krecic demo. Ty empire ogarniasz admina wiec do Ciebie nic nie mam.
@Do wszystkich adminow.
Robcie ludziom wiecej ssow. Przeciez to zaden problem wstawic ssa na forum a sprawa bedzie w 100% jasna. W ostatnim czasie zauważyłem ze najwieksze hajty nie maja steama a ssow i tak im nikt nie robi.
Demko kręcę po to, że gdyby ktoś się odwołał do bana, to ja mam niepodważalny dowód na to, że grał na czitach. Jeśli ktoś używa aima, to potem trudno mu udowodnić, że coś miał robiąc jedynie ssy.
Demko kręcę po to, że gdyby ktoś się odwołał do bana, to ja mam niepodważalny dowód na to, że grał na czitach. Jeśli ktoś używa aima, to potem trudno mu udowodnić, że coś miał robiąc jedynie ssy.
I tu racja. poza tym z doświadczenia admina wiem, że skriny to gówno. Siedzenie na spekcie + własna ocena + niepodważalny dowód ( demo ). Fuck yea. I tutaj + dla tego pana.
A nasze boskie amx_ss jest do wyjebania ; ) przepraszam za kolokwializm i wulgaryzm, ale taka prawda
A ja powiem tak:
1. Jeżeli komuś nie podoba sie że admin nic nie robi czy coś tam innego to piszcie "donos" do H@ i wtedy każdy sobie odpowiednio załatwi już sprawe. Jeżeli chcecie marnować czas H@, szarpać nerwy i przerywać wakacje to prosze bardzo droga wolna.
2. Po przeczytaniu wszystkich postów doszedlem do wniosku że admin powinien siedzieć na servie 24h/d i nie może nawet załatwić potrzeb fizjologicznych nie mówiąc o innych mało ważnych rzeczach typu praca, interesy, znajomi no ale po co to jak przyjdzie taki jeden z trzecim i pisze po kolei jak leci ten wh tamten aim i za chwile znowu że kolejny wh a później zaczyna sie wiązanka typu "wyłącz to ch***" "admin ty taki czy owaki" no i pytam się po co to?? Dobrze zrobie mu ss a potem czytam na forum wypowiedzi typu "Proszę ogarnąć tych adminów, bo grac nie umieją to lepszemu graczowi od razu bana musza dac" albo inny "I mam pomysl apropo nie slusznych banów, jeśli admin nie potrafi zinterpretowac czy ktos ma Cheaty to admin tez powinien byc karany, np. 10 pomylek rowna sie degradacja z funkcji admina."
3. To co ja jestem za przeproszeniem pies?? Mam słuchać jak ktos mi co chwila mówi banuj tego banuj tamtego. NIE MA. Robie swoje i bede robił dalej i nie mam zamiaru patrzeć na to że jakiś gracz mnie kontroluje jak robie, co robie i ile robie. Amen
@Up
Jest was do kurwy nedzy 20. Wiec jaki chuj?
Wlasnie nie rozumiem dlaczego tacy ludzie jak ty Pusiu dostaja adma.
Pieprzenie bez sensu moim zdaniem.
Admin to nie maszyna tylko człowiek... Jeśli piszesz adminowi na "u@" zgłoszenie o czitach to na 100% sprawdzi tą osobę. Przyjechałem 26.07 i zauważyłem że 7 adminów straciło swoją posadę, więc prawdopodobnie Scoop zrobi jakąś rekrutację.
Zamknij ktoś ten temat...
Pozdrawiam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.