Zaloguj się

View Full Version : Usuni?cie cs.

Benn
18-07-2010, 10:26
Witam, mój stary problem już rozwiązałem, który polegał na tym, że zmieniłem rozdzielczość na zbyt niską. Niestety nikt mi nie zdołał pomóc tylko sam kliknąłem w steamie na cs-parametry startowe- i wpisałem tą komendę game cstrike -nomaster -gl -w 800 -h 600 -16bpp -freq 85 -heapsize 6400
Teraz problem jest taki, że włącza się cs wszystko ok prócz pierdzielonej ikonki "input not supported" , która lata mi po cały ekranie. Nie wiem dlaczego ona jest, ale zdaje mi się, że jedynym rozwiązaniem jest usunięcie cs. Tylko właśnie nie wiem jak mam to zrobić, może mi ktoś pomóc?? :)
@down
Myślisz, że jestem taki tempy, że tego nie próbowałem?? Właśnie nie pokazuje mi się w panelu sterowania.

Old Shidishi
18-07-2010, 10:44
Are you fucking kidding me ???????????????????????????

Start ->Panel Sterowania->Dodaj lub usuń programy i tam wyswietli Ci sie lista programow w tym CS'a.

Benn
18-07-2010, 10:52
Are you fucking kidding me ???????????????????????????

Start ->Panel Sterowania->Dodaj lub usuń programy i tam wyswietli Ci sie lista programow w tym CS'a.

Już wiem dlaczego mi nie pokazywało to w panelu sterowania :D. Odinstalowałem cs i nadal jest ta ikonka która lata mi po cały ekranie "input not supported". Co mam zrobić?? :(

Laluś
18-07-2010, 13:23
Zainstaluj CS'a w innej lokalizacji (np. na innej partycji). Mi to pomogło kiedyś. ;)

@down
On nabija w każdym temacie.

Romuś
18-07-2010, 23:51
Zainstaluj CS'a w innej lokalizacji (np. na innej partycji). Mi to pomogło kiedyś. ;)

@down
On nabija w każdym temacie.

Jakby nabijal w kazdym temacie to by mial troszke wiecej jak 13 postow :(

@Top
Po prostu usunales csa zamiast go odinstalowac. Wg mnie problem pozostanie dopuki nie zrobisz formata.

Kristo.
19-07-2010, 09:21
OMG ;OOOO
Wy serio myślicie, że to mu lata przez cs'a?
Hahha :D Dobre ^^ "tak czymać hopaki"
To nie ma prawa mieć związku z cs'em. Niby jak gra miała by ingerować w to co dzieje się na ekranie gdy nie jest uruchomiona ? Ten błąd wyskakuje jak masz odświeżanie za duże. Jak zmienisz na mniejsze powinno być OKI

PS. Masz tutaj jeszcze jak zmienić jeżeli nie wiesz :P
WIN XP
ppm na pulpicie -> właściwości -> zaawansowane -> monitor
WIN 7
ppm pulpit -> rozdz. ekranu -> ustawienia zaawansowane -> monitor

Benn
19-07-2010, 16:54
OMG ;OOOO
Wy serio myślicie, że to mu lata przez cs'a?
Hahha :D Dobre ^^ "tak czymać hopaki"
To nie ma prawa mieć związku z cs'em. Niby jak gra miała by ingerować w to co dzieje się na ekranie gdy nie jest uruchomiona ? Ten błąd wyskakuje jak masz odświeżanie za duże. Jak zmienisz na mniejsze powinno być OKI

PS. Masz tutaj jeszcze jak zmienić jeżeli nie wiesz :P
WIN XP
ppm na pulpicie -> właściwości -> zaawansowane -> monitor
WIN 7
ppm pulpit -> rozdz. ekranu -> ustawienia zaawansowane -> monitor

To lata przez cs, bo to się dzieje tylko i wyłącznie jak mam włączonego cs. Stało się tak, bo zmieniłem nie dawno rozdzielczość nie pamiętam już na jaką i od tamtej pory w ogóle mi nie chciał działać, pokazywał się czarny ekran i ta ikonka input blabla. Wpisałem tą komende i było ok ale ikonka nadal jest.

Kristo.
19-07-2010, 17:11
Jaką masz kartę graficzną?
Odświeżanie może na cs'a masz za duże

Benn
19-07-2010, 17:24
@up
Monitor Plug and Play na NVIDIA GeForce 8300GS

Goxenul
24-07-2010, 15:15
game cstrike -nomaster -gl -w 800 -h 600 -16bpp -freq 85 -heapsize 6400

Miałem identyczną sytuację :)
Musisz po prostu wpisać te parametry w następujący sposób:
prawym na ikonke steam z paska -> społeczność -> gry - wyświetl bibliotekę gier -> po lewej stronie na counter strike właściwości -> ogólne -> parametry startowe. Po wpisaniu i włączeniu cs'a powinno wszystko śmigać (u mnie zadziałało) :D
Jeżeli dalej tak będzie sie dziać to wpisz zamiast "w 800 -h 600" jakąs inną rozdzielczość :)

#edit
Tutaj masz dokładny opis komend, które można tam wpisać.
http://pgc-cs.eu/poradniki-cs/48910-jak-ustawic-parametry-startowe.html

Benn
29-07-2010, 10:13
Z twoimi umiejętnościami daleko nie zajdziesz. Najlepiej jeśli zrobisz formata. xd

Śmieszne?? Temat do zamknięcia, już sobie poradziłem.