View Full Version : Zmiana p?ci - Rook
Moja propozycja polega na dodaniu na rooku nowego NPC, który za np. 50cc zmieniałby płeć. Oczywiście zmiana w dwarfa lub nimfę nie byłaby dostępna.
Dark Devorious
18-07-2010, 12:19
Czemu nie ? Niech i będzie taka możliwość na rook'u. Przy tym pozbędzie się trochę kasy , co ekipę pewnie ucieszy :D Proszę nie pisać dzieciaki , że od razu mają dodać dwarfa/nimfe - NIE!
Propozycja - jestem na tak. Cena - 100cc niech będzie.
Jestem na tak, ale gdyby cena wynosiła 150 cc.
Azbestowy v.62.0
18-07-2010, 12:38
To ja chce za 200cc
#topic
Dobry pomysł który urozmaci grę i tak dalej. Ponadto możliwość zmienienia płci byłaby dostępna po wylootowaniu z Dark Princess jakieś przedmiotu
sT PeTrO
18-07-2010, 12:44
Jestem na Nie widzisz teraz ty z ROOK'a Robisz Main
Kinderek
18-07-2010, 12:46
Jestem na NIE po co to komu ?? nie urozmaica to gry.
Ponadto możliwość zmienienia płci byłaby dostępna po wylootowaniu z Dark Princess jakieś przedmiotu
Podbijam :D.
Jest nowy potworek to może lecieć z niego item dzięki któremu dany npc udostępni nam wskazówkę jak dojść do npc Doktor ;s
Jestem na tak, 50cc to niewygórowana cena.
Małe ugodnienie na rooku ale dużo daje :D
Jestem na tak. Nawet ta cena może być.. :)
Dobra propozycja, jestem na tak ale pod warunkiem ze wiecej to bedzie kosztowało.
.Xienus.
18-07-2010, 14:04
To ja chce za 200cc
#topic
Dobry pomysł który urozmaci grę i tak dalej. Ponadto możliwość zmienienia płci byłaby dostępna po wylootowaniu z Dark Princess jakieś przedmiotu
no to ja tez na tak ale 250cc :D
Jestem na Nie widzisz teraz ty z ROOK'a Robisz Main
Aha. Tylko zauważ, że na rl zmiana płci jest dostępna na mainie i na rooku kosztem pacc'a. Gdybym zaproponował wprowadzenie nimfy i dwarfa to wtedy mógłbyś pisać, że robię z rooka maina...
#Splaxor
A to chyba że. :d Ale i tak płeć można zmienić na mainie i na rooku.
Bardzo dobry pomysł :D
Ostatnio cielak mówił, że źle mu się gra kobietą :D
Ale 50cc to za mało.
Seth Drut
18-07-2010, 14:19
Może być, ale 50cc to za mało nawet jak na rook.
Co prawda 2kcc na main to też nie dużo ;d
Więc niech będzie 150cc
Jeżeli chodzi o samą zmianę płci, to się zgadzam. Dodatkowo podniósł bym cenę i tak jak napisał Azbest - trzeba byłoby ofiarować jakiś przedmiot.
Aha. Tylko zauważ, że na rl zmiana płci jest dostępna na mainie i na rooku kosztem pacc'a.
Niestety Aziel masz nieświeże informacje. Zmiany płci jest już płatna, a nie tak jak było wcześniej, że zabierało dni z PACC'a.
@topic
Nawet niezła propozycja, ale myślę, że cena 50cc jest zbyt niska.
Patryk1551
18-07-2010, 15:04
A czemu nie, ale moim zdaniem fajnie tez by bylo jakby dali im mozliwosc zamiany w nimfe/dwarfa. To tylko outfit, a napewno pare osob by kupilo to - zmniejszenie sie kasy na serwie XD
jestem na tak ale nie za 50cc bo wtedy by każdy chodził gdzieś tak od 5sc do 10 sc .. :) :) albo jakiś items .
.Xienus.
18-07-2010, 15:48
jestem na tak ale nie za 50cc bo wtedy by każdy chodził gdzieś tak od 5sc do 10 sc .. :) :) albo jakiś items .
ale chodzi o pleć a nie o nimfe/dwarfa a ty na 100% tak zrozumiałeś...
~Nastero~
18-07-2010, 15:52
Tak
Nie jest to aż tak bardzo potrzebne, ale może być :)
Czarodziej Xardax
18-07-2010, 16:17
Oczywiście, że TAK:D
Myślę, że 50cc to dobra cena za taką zmianę!:p
Też jestem na tak, małe urozmaicenie, ale może komuś się nudzi jedna płeć xD
Diduus v.0.2
28-07-2010, 11:16
Jestem na tak,przy okazji by było troche mniej kasy ;)
Cena 50cc jest odpowiednia,a jak komuś sie znudzi outfit to może zmienić płeć^^
Marcelllo
28-07-2010, 11:17
Jestem na tak, ale żeby to było nieco droższe albo przynajmniej jakaś misja na to :P Bo tak to za często by się zmieniało płeć z nudów :P
Domcio666
28-07-2010, 11:59
jestem na tak ale kosztowalo to 1kcc jakos bo 50 cc na rooku nie jest trudno uzbierac ;p
aha i przynajmiej pozbedziemy sie troche kasy na rooku ;p
Jestem na tak ale za 100cc =o
Fsza co ss bedzie mial inna plec XD
Jestem na tak ale za 500cc
Zeszlo by troche kasy z serwa i wiara kupowala by kase tylko po to zeby zmienic plec;).
Jeżeli chodzi o samą płeć to owszem. Jedyne co bym zmienił, to podniósł cene do 100cc.
Canars kox
30-07-2010, 09:43
Oczywiscie bardzo dobry pomysl a nawet swietny moglbym zaplacic nawet wiecej za zmiane plci choc 50 to i tak dobra cena .
jestem na tak ale kosztowalo to 1kcc jakos bo 50 cc na rooku nie jest trudno uzbierac ;p
aha i przynajmiej pozbedziemy sie troche kasy na rooku ;p
Na 180 Lvlu wyciągam dziennie max 50 cc z darków.
Na mainie 2 kcc to kwestia kilku godzin
A ty wyskakujesz tutaj z 10 sc...
@top
Oczywiście za. Myślę, że ceny 50-200 cc będą dobre :)
Pomysł z itemem...Quest na zmianę płci? Moim zdaniem niezbyt, ale jak chcecie :D
Nie wiem do konca czy to takie potrzebne, ale moze byc, tylko ze cena 200cc=10kcc na main :)
Gdyby cena wynosiła 2sc to jestem na tak. 50cc to zdecydowanie za mało ;]
Old Vienio
02-08-2010, 12:34
Czemu nie?Jak jest na mainie taka możliwość to czemu nie miała by byc na rooku.Co do ceny myślę ze 200cc to dobra kwota,zagłosowalem na tak :)
Sub Zero 2
02-08-2010, 12:42
Jestem na tak.Niech cena wynosi 2sc i potrzebne jest zrobienie jakiegoś questu który udostępnia coś w rodzaju NPC Doktor.Nimfa i Dwarf to by była przesada ale z jakąś ceną typu 10kcc to mogło by być :D .
Aha. Tylko zauważ, że na rl zmiana płci jest dostępna na mainie i na rooku kosztem pacc'a. Gdybym zaproponował wprowadzenie nimfy i dwarfa to wtedy mógłbyś pisać, że robię z rooka maina...
#Splaxor
A to chyba że. :d Ale i tak płeć można zmienić na mainie i na rooku.
Zauważ, że to nie Rl, tylko OTS.
#Jak dla mnie jest to zupełnie obojętne, ale jak Wam zależy to zaznaczyłem TAK.
Flamaster
02-08-2010, 17:50
Nie wiem dlaczego sie tak uparliście na tego nimfe i dwarfa? Dlaczego niby nie mogły być to jakies nowe outfity ?
np.
http://images.tibia.pl/addon/citizen_male_3.gif
http://images.tibia.pl/addon/citizen_female_3.gif
BO te stare outfity sie pomału nudzą
@topic
Czemu nie: tak
Nie chciałbym zobaczyć niektórych ludzi w outficie babki, tak samo innych w outficie faceta.
Dla mnie ta propozycja odpada...
Jestem za!.
Bardzo ciekawa propozycja i chętnie się do niej dołącze.Mogliby też wprowadzić to za 100cc nie za 50cc bo jak wiemy teraz juz nawet na roku po 200sc można mieć.
N-series
06-08-2010, 14:51
Jestem za,Aziel już dawno chciał dorobić jako 17 letnia hot Madzia
Może być zmiana płci to norma.
!!!BEZ DWARFA I NIMFY!!!
...:KoMBoj:...
06-08-2010, 18:00
Tak... 100cc?? dobra cena myśle że administracja to wprowadzi :)
cena jest do ustalenia przez administracje, to jest pewne.
co do propozycji to jestem na tak, bo nikomu nie zaszkodzi, a rookslayerom sie przyda =]
Noo tia ;d 200cc, bo 50 cc.. co to jest dla wiekszosci high.. ;x
Czatboks Monkey
07-08-2010, 15:52
Jestem na tak ale cena 200cc - 10kcc ;]
Bedzie rowno ;P
Tak.
Na main jest to niech też na rooku będzie :)
Fajne , z tego co wiem to niemożna teraż zrobić postaci o płci damskiej.:D Fajne by to było dobry poradnik :] a jak widze na odpowiedzi 70/8 to mówi to samo za siebie;D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.