View Full Version : Critical
Elite Vegox
18-07-2010, 15:39
Elo zapewne duzo osob gralo w metina i wie ze jest tam npc ktory moze ulepszac itemy.Więc wpadlem na pomysl aby dalo sie ulepszac criticala ale jest mozliwosc stracenia criticala albo itemu to zostawiam wam.
Dareluss Banned v2
18-07-2010, 15:40
To nie metin , idz grac w niego jak chcesz 'kritikala' .kkthxbb
Jestem na nie, dobrze jest tak jak jest. A mortiis kiedys mówił ze nie bedzie sciagał z innych gier, tylko sam bedzie wymyślał... A jak sie nie podoba do idz na metina.
Nie ściągajmy pomysłów z innych gier... Nawet jeśli to był "czysty" pomysł, to jestem na nie.
~Nastero~
18-07-2010, 15:45
Tak
Dodać nowego NPC'ka który ulepsza criticale, ale trzeba mu przynieść jakieś przedmioty które się gdzieś respią na mapie + trzeba lootnąć coś z potworka :p
Jestem na nie.. i zapewne ekipa apo nie ściąga pomysłów z innych gier . jak ci się nie podoba to idź na metina .
Jestem na nie, nie dlatego, że propozycja z metka (na co połowa ludzi pewnie marudzi, że to nie metin...), ale dlatego że i tak łatwo się tu gra i tyle udogodnień jest...
Masz przedmioty które zwiększają szanse ciosu krytycznego i to powinno wystarczyć ;)
Jestem na nie.
Knight Lukas
18-07-2010, 16:59
Nie... co jest to jest i więcej syfu niema co robić :D
Byla kiedys na forum taka propozycja i nie przeszla, tak samo ta nie przejdzie. ;d
Jestem na nie, juz i tak sa itemy w hooy dobre dajace duzo % ataku i wiecej nie potrzeba.
Dark Devorious
18-07-2010, 18:21
To po co te wszystkie przedmioty które administracja wprowadziła w ostatnim updacie?
Jestem na nie , to zupełnie nie potrzebne.
To nie metin<badziew> to pixele ^^
Jestem na nie... Tibia jest całkiem inna od metka
Seth Drut
18-07-2010, 21:04
Jestem na nie.
Krytyk i tak mało daje. Zresztą masz ten papierek co daje 20% critical. Jak nie masz na co kasy wydawać to se kup xd
Bydgoszczanin
21-07-2010, 14:17
Nieeeeeee...
Jest sporo item's z Krytem.
@ps
Który miałeś lvl w metinie ^^
Demolka Knight
21-07-2010, 14:22
I po co takie tematy. Juz sa cirticale dobre. Mortiis napewno tego nie wprowadzi...ok dziekuje pozdrawiam nara.
Metin to metin a tibia to tibia. Nie rób z tibi metina, bo i tak tibia nie będzię metinem ( brakuje grafiki 3d ) XD
@topic
Jestem na nie.
Szejk Zarex
21-07-2010, 15:27
Po co to komu skoro są predmioty, które zwiększają critical hity, dlaczego ludzie mieliby je tracić? Jestem na NIE!
Moja propozycja jest taka, mam 2:
1. Idz graj w Metina.
2. Daj mi item Ja Ci go "ulepsze", bądź go stracisz ;))
Możesz wybrać;)
.vimpex.
21-07-2010, 19:00
Jestem na Nie, Metin to Metin, Tibia to Tibia, a wy chcecie żeby Tibia była jakimś Metinem.
Zaraz kolesie będą latać z Criticalem 50% i chooya mu zrobią.
Azbestowy v.62.0
21-07-2010, 19:24
metina
Ale z tymi hinolami to już sobie idź
Twoja propozycja jest bez sensu, bo... już jest wprowadzona. To znaczy nie tak dosłownie jak to przedstawiłeś, a w postaci itemów, które można kupić u npc (np. spy report)
Co ty jak masz za mały critical w jakimś itemie to kup se lepszy:d Proste;] A i nie porównuj Metina do tibii może lepsza grafika ale zajawka bez porównania.
Sensimila <3
19-08-2010, 18:15
Nie , nie i jeszcze raz nie. To jest zły pomysł.
Jak dla mnie jest to zbyt metinowskie.
Dawałem propozycję o przedmiocie/misji dającej większej szansie na walnięcie krytyka. Jestem na nie.
Kinderek
19-08-2010, 18:23
To nie metin !! z apo każdy by chciał zrobić metina i mazurskiego !! Moja odpowiedź to NIE...
Domcio666
19-08-2010, 20:43
oczywscie ze nie !!!!!! i kazdy by se ulepszal i takie edzio first by z silverki walnal 8k w ludzi jestem na nie
Old Capitan Rook
19-08-2010, 21:55
Jestem na nie... to jest bron co daje crita i niech tak zostanie :)
Jak się wykruszasz z kręgu gier 2d w których niema kowala, to zapraszam na gry 'czy de' i tam sobie ulepszaj co chcesz.
Nie. Widać, że nie jesteś prawdziwym tibijczykiem, bo prawdziwy tibijczyk nie je.
3rd Dimension
20-08-2010, 00:28
Jestem na NIE. Nie wiem ocb w tym metinie i jak to wygląda dokładniej (twoja wypowiedź to troszkę bełkot), ale to, co zrozumiałem jest już w grze Xd. Możesz kupić różne itemki u NPC które polepszą Twoją broń.
Pozdrawiam,
3rd Dimension
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.