View Full Version : Green Skull
Demolka Knight
20-07-2010, 13:32
Mam propozycje taka aby zrobic zielona czaszke. Bedzie ona symbolizowac ze dany gracz jest po twojej stronie. Np. Bijemy pk w 4 i my wszyscy bedziemy mieli zielone czaski. Taka jakby drruzyna.
Prosze komentowac !!!!!!
Jak chcesz sie tak bic zapraszam na pvp island/arene. Jestem na nie.
_Kuba.Wojewódzki_
20-07-2010, 13:35
Dacie sobie party i wszyscy macie zółte czaszki..... czy tam tarcze... Jestem na NIE.
Mam propozycje taka aby zrobic zielona czaszke. Bedzie ona symbolizowac ze dany gracz jest po twojej stronie. Np. Bijemy pk w 4 i my wszyscy bedziemy mieli zielone czaski. Taka jakby drruzyna.
Prosze komentowac !!!!!!
hi/sky, hi/cod Pvp island ;)) Jeżeli Ci przeszkadza, że twoja drużyna Cie bije nie dawaj skulla. Elos
Aha, Black Skull (zielona czaszka) Oki
Prosze komentowac !!!!!!
pozdruffki
Dacie sobie party i wszyscy macie zółte czaszki..... czy tam tarcze... Jestem na NIE.
party nie działa na 7.6
#topic
Nie, elo.
Demolka Knight
20-07-2010, 13:41
hi/sky, hi/cod Pvp island ;)) Jeżeli Ci przeszkadza, że twoja drużyna Cie bije nie dawaj skulla. Elos
Aha, Black Skull (zielona czaszka) Oki
Lol Dzieki ze mi powiedziales. Myslalem o czym innym i napisalem co innego :D
Taki jest system PvP n APO i nie da się tego zmienić... Osobiście odpowiada mi obecne PvP, jestem na nie.
Devil murder v3
20-07-2010, 13:54
Lol, po co? :<
Jestem na nie, jak dla mnie wszystko w chwili obecnej jest okej.
And plax. PISZ PO POLSKU.
Fajnie byłoby gdyby zrobili party lecz gdy dodali to straszne lagi były..
#top
Jestem na nie
Seth Drut
20-07-2010, 13:58
Od tego jest pvp island.
Oczywiście jestem na nie.
I czemu tytul to "black skull", a później piszesz coś i zielonej czaszce? ;d
Jestem na nie, gdyż jak bijecie pk razem to nie trzeba tych green skulli. Jakoś ludzie dają radę razem zabijać innych i nie marudzą na to.
Od tego jest PvP oraz Arena PvP znajdująca się na wyspie CoD :s
Jestem na nie, nie ma po co kombinować w systemie PvP.
Jestem na nie, zreszta jak wszyscy ;f
Bez sensu.. Bo to jest 7.6! A nie 8+ wersja ;| Jak chcesz tak sie bic to we dwóch wlaczacie skulla (koledzy) i bijecie po dwóch stronach i lajt XD
.Xienus.
20-07-2010, 15:11
chciałbym party ale jak zrobi je ekipa apo to będzie jakaś katastrofa jak wszytko co wprowadzają...
party nie działa na 7.6
Az musialem sie wjebac mikielowi na konto. ***** Aziel, przejdz ty juz lepiej na emeryture bo ci sie w bani jebie/.
jestem na nie bo to nic nie zmieni, i tak bedzie "dobijales" "pomagalem ci" "nie bij *****"
Nie potrzebne, jak chcesz takie super ivul urozmaicenie to idz na 8.42, a 7.6 zostaw juz w spokoju. Jak juz tak koniecznie chcesz miec 'party', bo nie ogarniasz bijac w paru to idz na pvp island... ;x
.vimpex.
20-07-2010, 16:30
Jestem na Nie, od walk jest Arena Pvp, Cod lub 1 vs 1 w City.
'Green Skull' moim zdaniem jest niepotrzebne na tym OTS.
Domcio666
20-07-2010, 16:41
jestem na nie poniewaz na 7.6 nie bylo chyba nigdy green skuli wiec po co ma byc na apo ?
Od takich zabaw masz PVP Island. Wszystko ma być z rl? W dodatku o ile na 7.6 istnieją te "czaszki", na nie oczywiście.
Demolka Knight
20-07-2010, 17:02
Prosze zamknac temat. Widze ze wszyscy pisza to samo i jest nabijanie postow.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.