PDA

View Full Version : [Forum] Tematy z b??dami w grze i na stronie.

Myst
20-07-2010, 22:31
Witam, ostatnio i już kiedyś zauważyłem, że w dziale bugi, ludzie bezmyślnie piszą lub jak jest coś wyjaśnione to, to samo piszą. Moją propozycją jest to, aby cleaner/mod mógł dawać takim osobom warny, bo jak zauważyłem, takie coś się nie dzieje.... Ludzie mają, że tak powiem wy....bane na modków/cleanerow. Czy moderatorom, tak trudno walnąć warny i skasować posty? Ponieważ te tematy z bugami są dla administracji, a nie dla użytkowników by się wypowiedzieli o błędzie np. Ale się czepiasz, jesteś noob bo to takie i siake...

Np. taki temat, to bug jest, ale ludzie i tak marudzą i spamują http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=76425. Na szczęście został zamknięty. Może od razu takie tematy były by zamknięte? I Administracja by odpowiadała co i jak.

@Benn
Czyli w tym temacie co podałem przykład to ludzie znali pomyłki? Przecież tego oni naprawić nie mogą tylko maperzy....
Hahaha moderatorzy coś tam robią??? Zobacz nie usuwają zbędnych postów czyli warnować też nie warnują...

.vimpex.
20-07-2010, 22:43
Jestem na Tak, dużo osób pisze to samo co osoba wyżej już napisała/wyjaśniła, a Mod/Cleaner wątpię, że takie coś usuwa i daje warna.

Benn
20-07-2010, 22:51
Dział bugi nie jest tylko dla administracji i ktoś może zna przyczyne błedu, lub pomyłki. Myślę, że po to dano możliwość wypowiadania się zwykłym graczom aby na znane im sprawy wypowiadali się. W ten sposób jak ktoś pomorze danej osobie wyręcza administrację, a to, że ktoś nabija posty gdyż nie wie o co chodzi albo się powtarza, to już jest inna sprawa. Tą sprawą już się zajmują moderatorzy/cleanerzy, którzy jak tylko zauważą taką sytuacją warnują/zgłaszają danego gracza i po sprawie :)

Szejk Zarex
21-07-2010, 02:45
Jak ktoś nie ma pojęcia czym jest 'bug' to zakłada debilny temat. Nikt nigdy nie sprawdza 'SZUKAJ', czy taki temat o takim 'bugu' już był...

Zgadzam się z Tobą.

Naab
21-07-2010, 09:42
Jestem na tak, taki KaZeK moze juz dawac warny, ale jak ja kogos mu zgłosiłem to on do mnie ze przez pierwszy tydzien daje tylko upomnienie.... -.-

@down
Ale mi nie masz za co dac warna :*

KaZeK
21-07-2010, 09:58
Jestem na tak, taki KaZeK moze juz dawac warny, ale jak ja kogos mu zgłosiłem to on do mnie ze przez pierwszy tydzien daje tylko upomnienie.... -.-

Tobie z chęcią dam warna ;s

#top
Skoro tak nalegacie to będę zwracał na to uwagę i każdy post typu 'nom duży błąd apo upada trzeba poprawić' będzie karany żółtą lub czerwoną kartką.