PDA

View Full Version : Internet UPC

Daragon
21-07-2010, 17:48
Cześć!

Ja z zapytaniem do was, mianowicie co sądzicie o internecie UPC Fiberpower 25mb/s? Może ktoś taki internet ma i mógłby coś więcej powiedzieć?. Prosiłbym was o opinie na temat tego internetu bo spotkałem się już z wieloma opiniami jednymi lepzymi jednymi tragicznymi, więc chciałbym się dowiedzieć coś więcej na ten temat od was.

Pozdrawiam
Daragon

Dark Devorious
21-07-2010, 19:02
Ja mam upc i jest zajebiste.Sciaganie wyciaga max wysyl to samo.Mam 5mb i lepszego nie ma.

~Nastero~
21-07-2010, 20:35
Jedyne co mogę zrobić to zdecydowanie polecić Ci internet z UPC. Sam posiadam 25MB/s i jestem zadowolony, a najlepsze jest w tym to że bez problemu pracują na nim cztery komputery, na dodatek jeszcze przez WIFI. Jest jeden mały problemik, zamówiłem ten internet wraz z telewizją i bezprzewodowym łączem, na stronie jest napisane że "Otrzymują Państwo modem firmy THOMSON oraz router firmy NETGEAR, niestety ja dostałem modem z wbudowanym routerem THOMSON, który jest warty 50 zł maksymalnie + karta sieciowa 20 zł, a wyżej wymieniony router który miałem dostać kosztuje 300 zł :). Powyższy sprzęt wymieniłem na swój, ale sprawy tak nie zostawiłem, skierowany jest wniosek do sądu. Zastanawiając się to płacę za coś czego nie mam, dlatego tak zrobiłem :)

Daragon
21-07-2010, 20:57
Dzięki czekam na więcej opinii ;>
Nastero,Dark ja z jednym zapytaniem jeszcze.
Jaki w Fiberze jest adres IP Zew czy może Wew? Bo z kumplami często grywam w Cs'a,Star Wars itp a jak łączę bd dobre i komp jest dobry to lagów by nie było które niestety u koelgi często występują.

Dark Devorious
21-07-2010, 21:32
Ip zewnetrzne we wszystkich sieciach masz ogolnodostepnych.

Pampalini
21-07-2010, 22:42
Wszystko jest dobre w tym internecie jest jednak jedna wada net kicki :) ale ogólnie internet sprawuje się dobrze więc polecam Ci go. Szybkie łącze nawet w miarę szybko ściąga.

Dark Devorious
21-07-2010, 23:06
@ up

Mam upc od 4 lat i zadnego kicka nie mialem podczas gry w tibie.

Devixx
22-07-2010, 14:13
Niestety szczórek ma rację, niby taki dobry net a parę kicków na dzień :rolleyes:
Jednak polecam UPC, najlepsza firma :)

Simi
23-07-2010, 08:16
Ja mam UPC od jakichś 2 - 3 lat i jestem zadowolony. Miałem na początku 2mb ale potem była jakaś promocja i dali mi za free 8mb (płaciłem tyle ile za 2mb).
Kicków żadnych. Lagi to baardzo rzadko. Polecam !