PDA

View Full Version : Pomoc.

Killer|Cakes
21-07-2010, 22:00
Cześć,
ostatnio zaoszczędziłem sobie kilka złotych (dokładniej 900zł), więc mam pytanie na co te pięniądze wydać xD?
Zastanawiałem się nad ps3 czy xboxem 360, potrzebuję fachowej rady ,którą konsole wybrać pod każdym względem.

Joogi
21-07-2010, 22:42
Zainwestuj na giełdzie to przy dobrych wiatrach za rok będziesz miał około 3 tyś.

A przy zlych moze sie zrobic z tego 300 zl. :>

Oszczedzaj dalej! ^^

#Down
ej no, pomysl swietny tak samo zrobilem rok temu i sie teraz ciesze :D

MrXeno
21-07-2010, 22:54
pojdz na silownie i zainwestuj w siebie , w swoje cialo , a nie bedziesz robil sie coraz grubszy !!! pewnie powiesz ze jestem poje *** ale przemysl to sobie ... gry ci nic nie dadza w zyciu ... silownia , bieznia , rowerek itp. dadza ci kondycje , silownia miesnie , a co z tym idzie ?? DZIEWCZYNY - one leca na miesnie ...:D

Drenthe Bro
21-07-2010, 23:22
dla ciebie 900zl to kilka zlotych?

kup ps3;]

Devixx
22-07-2010, 10:22
Idź do Metro i zaszalej z ciuchami :P

Bardziej polecam Tobie PS3, jest niezawodne :)

Killer|Cakes
22-07-2010, 10:37
A więc tak, zaraz zapewne będą komentarze, żebyś nie brał XBoxa, ponieważ ma słabszą grafikę, jest awaryjny i nie ma blu-ray. Nie ma słabszej grafiki. W jednej grze grafika wygląda lepiej, a w innej gorzej, więc równie dobrze można powiedzieć, że PS3 ma słabszą grafikę, oceniając obie konsolę pod daną grę, która lepiej wygląda na XBox'ie. Owy XBox owszem, awaryjny jest, ale tylko i wyłącznie stare modele, których już NIE MA i NIE BĘDZIE, chyba, że kupisz używkę od kogoś z allegro, czego nie polecam. Obecnie produkuje się tylko i wyłącznie nowe modele, które w żaden, nawet najmniejszy sposób nie grzeją się, a awaryjnośc można jest równomierna z PS3. Ba, już w 2008 roku produkowano modele, które praktycznie pracują długo. Wracając do grzania, wszystko się grzeje, każdy komputer, każdy egzemplarz PS3 i XBox 360, a co do samego XBoxa nie ma się czego bać, mój jak i każdy inny, którego posiada mój znajomy (a jest ich sporo) po 6-7 godzinach grania jest ledwo wyczuwalne ciepełko na blaszce. Potwierdzi Ci to każde źródło, które się na tym zna. Każdy sklep, każde forum. (no chyba, że sklep ma za dużo PS3 i chce się tego pozbyć) :)

Plus XBoxa jest taki, że łatwo go przerobisz, jednak stracisz możliwość grania przez neta, która i tak jest płatna.
Xbox nie posiada blu-ray.
PS3 z tego co się orientuję nie przerobisz, ale nie jestem tego pewien, bo moje dane są sprzed pewnego czasu.
W PS3 masz blu-ray.
PS3 grasz przez neta za free. (na 99 % jestem tego pewien, że tak jest)

Ja osobiście od malutkiego zawsze posiadałem konsole Sony, (psOne, PS2 itd) teraz posiadam obydwie (XBox 360, PS3) i powiem Ci, że ufam bardziej XBox'owi, niż PS3, nie wiem dlaczego.

Jednak wybiorę PS3 xD
Dzięki za pomoc ,ale bardziej mnie przekonałeś do PS'a3

pojdz na silownie i zainwestuj w siebie , w swoje cialo , a nie bedziesz robil sie coraz grubszy !!! pewnie powiesz ze jestem poje *** ale przemysl to sobie ... gry ci nic nie dadza w zyciu ... silownia , bieznia , rowerek itp. dadza ci kondycje , silownia miesnie , a co z tym idzie ?? DZIEWCZYNY - one leca na miesnie ...:D

Myślisz że całe dnie siedzę przy komputerze?
Mylisz się.
Teraz jestem na wsi więc mam wiele do roboty ;) Rowerek, brzuszki, pompeczki, biceps, drążek i "walenie" w gruszkę bokserską :)
Poza tym chce przytyć bo przy wzroście 187cm ważę 70kg...

Dziękuję wszystkim za odpowiedź, ale czekam dalej na wasze propozycje :)

Killer|Cakes
22-07-2010, 20:15
LOLz.

Są wakacje, jedź na nie? =/

Żalson.

W sierpniu jadę do Egiptu ,więc odpada ;<

@niżej

DOBRAA XD

@Saylor
Chciałbym jeszcze poznać inne propozycje oprócz konsoli, być może że zostawie sobie te pięniądze i zaczne zbierać na samochód.

Saylor
22-07-2010, 21:15
Po co nabijacie posty?

Powiedział, że zdecydował kupić PS3, więc raczej temat do zamknięcia.

@up, warn za nabicie powinien być.

ps. Ja bym kupił Xbox'a

#temat do zamknięcia raczej.

Darkstar
16-08-2010, 23:52
Już był temat typu 'xbox czy ps3'. Jeżeli decydujesz się na konsole, kup ps3. A może jakiś zajebisty telefonik?

All Eyez On Me
17-08-2010, 02:29
(dokładniej 900zł),

Na twoim miejscu bym kupił konsolę PS3. Nie kupuj XBOX'a chyba że jesteś kaleką i w niektórych grasz chcesz połamać palce:D

Krsix
23-08-2010, 08:59
Ja bym nic nie kupował... powód?
Sam posiadam konsole Play Station, a mój kolega Xbox.
Z doświadczenia wiem, że te zabawki są zajebi*** przez pierwszy miesiąc/2. Potem będą się marnować, a ty będziesz znów siedzieć na kompie i konsole włączać jak na kompie nie będzie co robić...
Konsola zaraz odejdzie w zapomnienie...

Zarexoholik?
24-08-2010, 09:38
Ja ci polecam konsolę PlayStation3. Moim zdaniem xbox jest przereklamowany.