View Full Version : 2 pytania
Expansion
23-07-2010, 12:48
Witam mam 2 pytania.Jakie są plusy i minusy knighta i czy opłaca się nim grać.I jaką postacią najszybciej się zarabia :)??
Moje zdanie jest takie :
- najszybciej zarabia sie elder druidem, poniewaz mozesz siohac.
Wady knighta :
- duzo kasy na uh'y wydaje
Zalety knighta :
- nie do zajebania na pvp
- bloker (zarobek)
@down
Dobrze sie expi, przynajmniej niema takiej monotoni jak na innych profesjach,
Expansion
23-07-2010, 13:17
A czy dobrze się expi knightem?
Moje zdanie jest takie :
- najszybciej zarabia sie elder druidem, poniewaz mozesz siohac.
Wady knighta :
- duzo kasy na uh'y wydaje
Zalety knighta :
- nie do zajebania na pvp
- bloker (zarobek)
Aha. Wydaje ci sie ze sie najszybciej ed'kiem zarabia, przeciez zaczyna on od 0 a nie od 300 lvl'a. Poza tym na uhy nie idzie duzo jak normalnie expisz z lootem to na loozie profit masz... Co do blokowania to juz zadko jest potrzebny bloker za kase, kiedys jeszcze tak, ale teraz to nie.
Ek jest super, zarabiasz szybko, lvl tez leci jak szalony no i duzo hp/ nikt na rownym lvl'u Cie nie powinien uwalic. Teraz ek jest najlepszy, ale cos czuje, ze nastepny update na 7.6 to zmieni ;D
Knight to najlepsza profesja na serwerze. Mało wydajesz na uhy/ manasy ale i tak się szybko zwraca.
Dużo hp i many, (niedozajebania).
@kosa
Na wardach edkiem nie poexpisz na 1200 lvl? :o więc zostają quenny a na nich nic nie leci.
Domcio666
23-07-2010, 14:35
plusy ek
-duzo hp
- nie musi sie czesto uhac przy pk
-szybko sie nim expi
Minusy ek
-Malo many
- male hity w ludzi
Oplaca sie nim grac poniewaz szybko zabija ludzi i moze nawet zabic ms o 200 lvl wiecej ;p ( czasami ale sie zdarza)
plusy ek
-duzo hp
- nie musi sie czesto uhac przy pk
-szybko sie nim expi
Minusy ek
-Malo many
- male hity w ludzi
Oplaca sie nim grac poniewaz szybko zabija ludzi i moze nawet zabic ms o 200 lvl wiecej ;p ( czasami ale sie zdarza)
Malo many? Hahaha smieszny jestes na 500 lvlu okolo 5400 many to duzo jak umiesz bic - max, manas, max, manas i tak bez konca : )
A co do hitow w ludzi to wali nieduzo mniej od palla. ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.