View Full Version : Bialy Daro RS & Ban
Okolo godziny 12:30 zaczelismy go gonic :) znalezlismy go na WRL Evul po czym padl kolo elder demonow :) Jak padl dostal bana (Asuasuausuasu) :)
Oto Loot
http://img825.imageshack.us/img825/9687/darors.jpg
Do tego jescze jest 5 gbp loota do Soni : Mls'y G Axe G Bootsy G Helmety Horned Helmety Dsl i inne :)
Paucz off :)
Pozdrowionka :)
P.S
Nie mam tylko G Bolcika :( Bo bym wymienil na silver wanda mial full eq i sprzedal na allegro te 300kcc :)
Wystarczy Tylko Chwila Ktora Cieszy i Mozna na Niej Zarobic :)
O 14 zobaczylem ze to ja zabilem go wiec zrobilem to:
12:25 You see a dead human (Vol:8).You recognize Bialy Daro. Zabity przez Pospi.It weighs 1200.0 oz.
To w ilu go goniliscie ze eq jego masz tylko ty ?
@down
To z auto attackiem juz nie działą, nie banuje jak sie wpisze, tylko banuje jak osoba sie wyloguje, czyli padł wylogowao go i dostał bana automata.
GZ :) Loocik niezły, a ban dlatego że wpisał w auto attack swój nick:> ale za późno :D
GZ :) Loocik niezły, a ban dlatego że wpisał w auto attack swój nick:> ale za późno :D
Nie. Teraz jak wpiszesz swój nick w auto attack to dostajesz bana, ale kicka nie. XD
#topic
I bardzo dobrze pajacowi. :D
Killer|Cakes
23-07-2010, 13:50
Gratulacje, dobry loocik :)
Vernereq
23-07-2010, 13:52
Ja bym sie ostro wkurzyl, gdybym stracil takie eq, ale ty dopiero masz farta, takie eq praktycznie za free... gz xd
Jak my to rzucalismy :) a jak gram w fast handa w dp to mowia ze bot a nawet nie wiem jak sie nazywa :D
To tylko mieli 2x tyle czasu loota co ja a zgarnalem all oproz g bolta :)
Liczy sie opanowanie a techniki FH nikt nie mial wtedy takiej jak ja ;d i opanowania ;d
To w ilu go goniliscie ze eq jego masz tylko ty ?.
Jak ja tam przyszedlem to juz lezal:) I TAK KONCZA FRAJERZY! Ma kare za to ze mi na APO dzis wbil;d
top:
Gz ;d
Szejk Zarex
23-07-2010, 13:57
Aha, to fajnie, że udało Ci się wziąć eq.
Chciales powiedziec tak Koncza new ownerzy i niedlugo tak bedzie z NLN i Jedlicze :) Ale z neo nigdy :(
No, no gratuluje dobry loocik :)
GRtuluje maciek wiem ze sie podzielisz wezme to zielone :)
Matko boska już 3 temat o tym że ktos wbil rsa i padl O.O
z drugiej strony dobrze mu tak xd
Dobrze temu pacanowi ze stracil eq;]
Kupił chara za złotówki, eq pewnie też, to teraz znów kupi eq za złotówki co to za problem O_o
Widać, że jakiś new owner, bo jest nie ogarem. Myślał, że jak wpisze w wosso swój nick to go od razu wyloguje,a teraz tak nie ma :(
GZ złapania eq.
No Gzz
PS: masz Pz nie można dac se bana , dopiero jak pz znika
N-series
24-07-2010, 00:53
@up nie wiesz to nie pierdol , dopiero po wylogowaniu wchodzi ban
@up nie wiesz to nie pierdol , dopiero po wylogowaniu wchodzi ban
wiem coś na ten temat Kretynie
kumpel miał rs pz chciał wpisać bana..
nie mógł nie dało się. znikły krzyżyki i ban ^^
Z Loota do Soni i Mada Wyszlo 6kcc i 5 Sl'i :))
N-series
24-07-2010, 19:26
Ta? to czemu o 15 wbiłem na wosso swój nick a o 15 40 loglem i dopiero bana miałem?
` Cinasek
24-07-2010, 20:02
I po co ten temat? Ze starymi przed kompem się cieszysz? Jest się czym chwalić ... wystaw to na allgro i kup se cos ;s
soły, ty nie masz kumpli ;p
@Top
ok, soper heh ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.