View Full Version : Czar dla ek
Witam!
Dziś stojąc pod depo widziałem solo jakiś graczy 1,5k-2k nieważne zauważyłem iż praktycznie 2,1ms nic nie może zrobic takiemu 1,6k knightowi który stal i się uhał i dotego też go atakował.Moja propozycja polega na tym
aby dodac nowy czar dla knighta i usunac uha z hotkeya.
Otóż
Mozna było by zmodyfikowac czar exura vid ktory ek posiada bo i tak jest mało przydatny przez high jaki i lov lvl,usunac uha z pod hota i wstawic ten czar który byłby troszke słabszy od uha lecz nadal ten ek cos by miał na hocie a zwyklego uha mozna bylo by nadal moc uzywac jednak nie na hocie.
down
Niby ek nie jest profesja magiczna ale na rl ma czar magiczny słabszy od pota lecz dobry na exp ,tak samo mozna bylo by na apo wprowadzic albo chcesz mahac reka i leczyc sie wiecej albo szybko wcisnac hota lecz mniej sie uleczyc
Jestem na nie, jak usuneli by uha z pod hota to zara by było milion propozycji ze !mm tez maja usunac itd. A pozatym knight to nie postac magiczna i dobze ze ucha sie uhem !
Każda profesja ma swoje wady i zalety knight jak postać blokująca w grze jest tzw tankiem więc w 1 osobę nie powinno się jej zabijać....
jestem na nie ... jak ci się nie podoba knight to sam nim zagraj ... albo na rooku ....:D knight właśnie dlatego jest od blokania ...
Ja powiem tylko tyle. Chcem normalnego uszka!!!!!!!!!!!!!
A mi się podoba tak jak jest. Ek zaczął koxić to się na niego przerzuciłem i git. Myślę, że profy są w miare zbalansowane.
.vimpex.
24-07-2010, 20:20
Jestem na Nie, Knight i tak już ma najlepiej, bo ma uh'y na hota i praktycznie jest nie do zabicia, więc nie kminie po co nowy czar.
Lesny Ludek
24-07-2010, 20:28
Nie gdyby usuneli !uh to i !mm to wtedy wszystkie profesje by były zbulwersowane , na do 1k lvla ek mało się uha naprawde bo gram ek , co do czaru nie ... nie ma najlepszych hitów bo 480ms zemna 460ek ja waliłem max 2.2 a on 3.5k? więc nie !
Bambucha Rook
24-07-2010, 21:00
Nie lepiej juz nie kombinujcie z tymi profkami Admini maja wiedziec co zrobic a jak usuniesz Uha to bd ze jest jeszcze Manas po Hota!!
usunac !uh i oddac stara sile uha
Seth Drut
24-07-2010, 21:29
Jestem na nie.
Nie mieszajcie już z czarami..
Fajnie by było usunąć !uh i przywrócić starą siłę :/
Z tym czarem to dowaliłeś. ;0 Ale co do usunięcia komendy !uh to jestem za. ;c
Diduus v.0.2
24-07-2010, 21:35
A mi się podoba tak jak jest. Ek zaczął koxić to się na niego przerzuciłem i git. Myślę, że profy są w miare zbalansowane.
ek koxi ale zbalansowane :>
gz; o
@top..
Jestem na tak,wyjebac uha z hota !
Marcelllo
24-07-2010, 21:35
Jestem na nie. Czar jest złą propozycją. Innym, lepszym pomysłem jest dostosowanie siły uha (bardziej zależnej od mlvl) :)
Szejk Zarex
24-07-2010, 21:52
Przywrócić dawną siłę uha i usunąć go z hotkeya. Wtedy będzie jakiś balans. Oczywiście exori max który zabiera 300~ hp mniej niź exori max erex też powinien być osłabiony.
Ogarnijcie się nowi użytkownicy, uhy nie zostaną skasowane z hotkey'ow, a nowe czary to poco? I tak ek dobry jest....
.:Edzio:.
25-07-2010, 11:33
nie robmy z ek jakiejs profy magicznej chlopie ogarnij sie !
.Xienus.
25-07-2010, 11:46
Jestem na nie, jak usuneli by uha z pod hota to zara by było milion propozycji ze !mm tez maja usunac itd. A pozatym knight to nie postac magiczna i dobze ze ucha sie uhem !
ale !mm używa każda profesja... a !uh tylko knight...
gdyby usunęli !uh to bym wrócił grac
chcesz czar na hota dla knighta?? a exura to co boli?
Po co nowy czar? ;C
Wystarczy usunąć uha z hota, przywrócić mu dawną siłe i wszystko będzie OK!
Jestem zdecydowanie na nie, wszystko jest dobrze tak jak powinno być i niech tak zostanie.
Domcio666
25-07-2010, 12:10
na nie poniewaz knight ma i bedzie mial zawsze duzo hp. knight tez ma swoje slabe strony takie jak malo many i malo wali.
Mortiis powinnien zrobic jakis balans postaci
Jedynie co można usunąć to hotkeya z uhem a co do czaru do 100% na nie!
Knight dużo bije z tego czaru i to wystarczy! Także odpada Twoja propozycja.
Jestem na nie. Nie warto już ulepszać knighta, skoro i tak jest już jak czołg.
Pomyśl nad ms/ed ;o
Mozna było by zmodyfikowac czar exura vid ktory ek posiada bo i tak jest mało przydatny przez high jaki i lov lvl,usunac uha z pod hota i wstawic ten czar który byłby troszke słabszy od uha lecz nadal ten ek cos by miał na hocie a zwyklego uha mozna bylo by nadal moc uzywac jednak nie na hocie.
Moze ten 2.1 ms miał takie PvP ? :) Nie no teraz poważnie jak zrobicie leczenie knightowi czarem to pada pytanie: Czy chcecie 3 postacie magiczne? Bo zakładając czysto teoretycznie - knight zaczyna leczyć się czarem + wali exori max = koniec uha + szybsze nabijanie mlvla = poprzez wiekszy mlvl większe hity z exori max + mocniejsze leczenie z czaru (które miało być słabsze od uha ale po wbiciu większego mlvla polepszyło się ) = zmiana knighta w jakiegoś magic knighta? Zastanówcie się nad taką reakcją która z biegiem czasu napewno by wystąpiła szczególnie przy większych lvl'ach. Wtedy to ten 2.1 ms juz napewno nie da rady knightowi :)
Koniec mojej wypowiedzi
OjciecDyrektor
26-07-2010, 11:42
Jestem na nie.Bez uhów knight by nie był knightem
Jeżeli nie podobają wam się hoty to po co z nich korzystacie ? A co do tematu to jest bezsens. Po co usuwać uha z hotów ? Wszystko jest dla nas, graczy ;)
Canars kox
30-07-2010, 09:41
Jak kiedys nie bylo uhow pod hotem to wszyscy stekali ze RP jest najlepsza profe bo ma viite sporo many i sporo hp i zeby cos ztym zrobic a jak dodali uhy pod ht dla ek to wszyscy stekaja ze teraz znowu ek jest za dobry ogarnijcie sie ..;p
Usunięcie komendy uh wszystko naprawi. Wróci stary balans postaci i nie będzie narzekania. Czarów bym nie modyfikował, bo tak jest od początku apo.
adrianeq :)
30-07-2010, 18:01
Nieee, a dlaczego? Bo to jest napisane w taki sposób, że Cię nawet nie rozumiem ;[
Jestem na tak, bo ek moze i powinien byc trudny do zabicia ale teraz to jest praktycznie nie mozliwe ...(1.3k ek ma uha prawie 10k - tyle co hity 1.8k MS<w ludzi>)
Każda profesja ma swoje wady i zalety knight jak postać blokująca w grze jest tzw tankiem więc w 1 osobę nie powinno się jej zabijać....
Kazda profesja powinna miec szanse na zabicie kazdej 1 vs 1 ...
Jestem na nie. Uzasadniam nie nabijanie postów: jesli usuneli by uha z pod hota, to musieli by usunac manasa i pota takze z pod hota.
pixelmax95
04-08-2010, 13:04
Jestem na NIE. Czemu? Bo kur*a to nie jest globalna tibia, że mają dodawać coś w stylu exana mort<7.6 exura vid>. Hoty mogliby usunąć, bo dodali je i teraz mniej sie uham ja tak nie chce.
Witam!
Dziś stojąc pod depo widziałem solo jakiś graczy 1,5k-2k nieważne zauważyłem iż praktycznie 2,1ms nic nie może zrobic takiemu 1,6k knightowi który stal i się uhał i dotego też go atakował.Moja propozycja polega na tym
aby dodac nowy czar dla knighta i usunac uha z hotkeya.
Otóż
down
Niby ek nie jest profesja magiczna ale na rl ma czar magiczny słabszy od pota lecz dobry na exp ,tak samo mozna bylo by na apo wprowadzic albo chcesz mahac reka i leczyc sie wiecej albo szybko wcisnac hota lecz mniej sie uleczyc
Jestem na NIE ! Jedyne co możnaby zrobić, to usunąć z hotów uhy, a jak już niektórzy tak abrdzo chcą, to zostawić manasy, bo z tego korzysta akurat każda prof.
Jestem na nie. Usunac !uh i bedzie ok.
Jestem na tak, bo ek moze i powinien byc trudny do zabicia ale teraz to jest praktycznie nie mozliwe ...(1.3k ek ma uha prawie 10k - tyle co hity 1.8k MS<w ludzi>)
Kazda profesja powinna miec szanse na zabicie kazdej 1 vs 1 ...
Może niech uha się 7k nie? Żeby od równego lvl'a ms/ed nie mógł się wyuhać. o,o Pomyśl zanim coś napiszesz...
#topic
Administracja zrobiła z APO noob ots'a, bo !uh można ogarnąć tak, że wchodzi praktycznie jak vita. ;0 Kiedyś ek był profesją, którą ciężko było ogarnąć, ale jak się już to zrobiło to gra była ciekawa. ;) Teraz nawet najgorszy lamus potrafi grać ek'iem, a ci, którzy 'wyrobili' sobie skilla dostali po dupie nie wspominając już o innych profesjach. Ekipa wybrała najgorsze rozwiązanie wprowadzając hoty. Może i chcieli pozbyć się botów, ale szczerze mówiąc teraz jest ich więcej, tyle że ciężko je dostrzec. ;)
Najlepszym rozwiązaniem byłoby usunięcie komendy !uh z hot key'a, ale ekipa tego nie zrobi. ;) Teraz knight praktycznie jest jak czołg, marne 1.6k lvle biją 2.2k+ i nawet czasem wygrywają.
NIE
Teraz to nawet bot lepiej działa od tych uhów na hotku xd I bana nie załapiesz tak szybko jak wcześniej ;s Powinni wyjebać tego uha z hotkeya i zostawić tylko manasa..
jestem na tak, przydalo by sie : )
Kaziu Extreme
04-08-2010, 15:44
Jesli maja usunac uha z pod hota to niech wyjebia hoty definitywnie albo poprawia sile czarow prof zeby mialy jakies szanse zuhem eka;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.