View Full Version : Loot FW/Wise - pora?ka.
Szejk Zarex
24-07-2010, 22:06
Tych mobów nie opłaca się nawet otwierać. Każdy kto chce zarobić jakąś kase wybiera się na queeny, bo tam coś pada. Wybierając się na fw lub wise musimy liczyć się ze zgonem, który jest nieunikniony skoro 2x fw biją lepiej niz 3x queen. Loot powinien zostać polepszony, chociaż minimalnie, żeby można było coś zarobić. Nie dość, że bije się to dłużej niż queeny to jeszcze gorszy loot. Z expem lepiej wychodzi się na queenach, bo bijąc po 3 zawsze mamy 1,5 mln expa. Zabijając 3x fw tracimy masę expa, a bijąc po 2 mamy max 1,3k mln i musimy uważać na combo'sy.
w zupełności się z Tobą zgadzam ten loot to jakiś żart.
1 lvl z lootem na fw = dsl i magic sword =.= a na lvl potrzebuje ok 165mln expa
1 lvl z wise to coś kolo 500cc
Więcej z samych cckow jest tylko kto ***** zbiera cc z tych potworów
Juz prawie nikt tam nie expi, bo glebe jest latwo zaliczyć a exp wcale tez nie miażdży
Ludzie nawet loota nie chcą za mną zbierać bo żal czasu
N-series
24-07-2010, 22:20
To prawda , na 2.3k lvl lvl na fw idzie mi jakieś 80min i co smieszne 500-800cc na lvl , ledwo na manasy starcza
Lesny Ludek
24-07-2010, 22:23
Siochałem na FW i na Wise ale ponad pół roku temu i z FW było git bo 30 minuti już 1.5kcc było z kasy i itemków z Wise był jest i pewnie będzie chujowy loot ale na FW powinni poprawić
Marcelllo
24-07-2010, 22:26
Jak grałem Arounderem to rzadko tam wpadałem... Ogólnie wolałem expić na wardach bez loota niż na fw z lootem... Ogólnie teraźniejszy loot to porażka... Jedyne co się teraz opłaca to wrócić do korzeni i grać na rooku Xd Przynajmniej expiąc na potworach dla o wiele niższych lvl'i nie wychodzi się na 0 tylko na lekki + :) Co prawda moby na rooku też jakoś teraz kiepski loot mają ale jakoś da się grać :) I przynajmniej mniej spinaczy takich jak na mainie :)
Bydgoszczanin
24-07-2010, 22:28
Nie ulega wątpliwości, że trzeba zwiększyć drop z fw jak i wise... Już zrozumie max 3cc(i tak za mało) z wise ale 2x g axe na 75mln expa? żart. z fw jeszcze gorszy loot...
diamondback#
25-07-2010, 02:53
Loot z FW był dobry 'za czasów Darkrose' teraz tam expią tylko hajty bez loota ;),bo po co otwierać te marne fw skoro tam na godzinę 2kcc;[ . Zgadzam się z tobą . Loot z FW to porażka i powinien zostać zwiększony chociaż o 15%
Zgadzam się, loot powinien być powiększony minimalnie.
.vimpex.
25-07-2010, 09:49
Jestem na Tak, 3 Queeny biją tak samo albo nawet słabiej, niż 2x Fw, a loot z Fw jest tak cienki, że mało kto tam siedzi. =/
Loot powinien być zwiększony.
Jestem na Tak, 3 Queeny biją tak samo albo nawet słabiej, niż 2x Fw, a loot z Fw jest tak cienki, że mało kto tam siedzi. =/
Loot powinien być zwiększony.
@up
To nie jest propozyja.
@topic
Jak siochałem harem kolegi na fw, albo zbierałem za edziem to bardzo mi sie loot podobał , ale to było jeszcze zanim dostałem delete na Kose , teraz to nie wiem jak jest, ale sporo osób na to nażeka.
Tych mobów nie opłaca się nawet otwierać.
To ich nie otwieraj.
#top
Fw zostały stworzone raczej do samego expa nie dla loota. Nie tylko loot z fw/wisów został pogorszony z wardów i wszystkich innych tez. Dla Ciebie [Zarex] polecam allegro jeżeli chcesz być przy kasie.
btw. padłeś na Zarexie i go sprzedałeś, powiedziałeś, że już nie będziesz grać. 100 pożegnań a Ty dalej na apo. heej
Seth Drut
25-07-2010, 10:24
Na fw dawno nie byłem więc o nich nie powiem.
Co do wise to 0,5kcc na godzinę to naprawdę mało...
Powinni polepszyć z nich loota :/
Loot z FW był dobry 'za czasów Darkrose' teraz tam expią tylko hajty bez loota ;),bo po co otwierać te marne fw skoro tam na godzinę 2kcc;[ . Zgadzam się z tobą . Loot z FW to porażka i powinien zostać zwiększony chociaż o 15%
Jestem ciekawy jak wyciągniesz tam 2kcc na h, albo masz zajebistego farta albo dawno na fw nie expiłes
Jestem ciekawy jak wyciągniesz tam 2kcc na h, albo masz zajebistego farta albo dawno na fw nie expiłes
Zacznijmy od tego, że on tym swoim 1300 msem pada na jednym FW..
#
Jeśli to prawda co pisze Ojciec Zarex, powinni polepszyć loot z FW ;]
Kiedyś biegając za Darkrose szybko uzbierałem na s seta, a teraz żeby za manasy/uhy się zwróciło i byc na + to jest coś ;]] Jestem na tak
Domcio666
25-07-2010, 12:04
nom wypadalo by zmienil tego loota z fw poniewaz kiedys expilem na nich 10 lvl i polecialo mi 2 dsl i m sword i co to ma byc :< zalosne
Dla Ciebie [Zarex] polecam allegro jeżeli chcesz być przy kasie.
btw. padłeś na Zarexie i go sprzedałeś, powiedziałeś, że już nie będziesz grać. 100 pożegnań a Ty dalej na apo. heej
Po 1. Nie każdy robi tak jak Ty (Allegro)
po 2. Daj link do pożegnania Zarexa.
@TOPIC.
Lot powinien zostać zwiększony ;))
Dokładnie, loot z fire woman powinien zostać zwiększony, mls,g axe etc częsciej wypada z queena niż z FW.
.:Edzio:.
25-07-2010, 13:21
lot z wise jest do dupy to samo z fw porazka owszem zdarza sie ze wyjdzie na + ale wynosi on okolo 100 cc wiec co to za zarobek ??
Diduus v.0.2
25-07-2010, 13:31
Jakies 3 miesiące temu z FW był jeszcze gitowy lot ;>
Zbierałem za 1.5 msem to 1h=2kcc ;o
A teraz nie wiem.
To prawda, loot jest żałosny. Zwróćmy jeszcze uwagę na to, że z boltem na fw nie wyrobisz, trzeba mieć shielda, a na queen spokojnie z boltem można biegać...
Atrakcyjny Kazimierz.
25-07-2010, 14:44
Jestem na tak. Loot powinien być nieco zwiekszony. :P
Szejk Zarex
25-07-2010, 15:17
To ich nie otwieraj.
#top
Fw zostały stworzone raczej do samego expa nie dla loota. Nie tylko loot z fw/wisów został pogorszony z wardów i wszystkich innych tez. Dla Ciebie [Zarex] polecam allegro jeżeli chcesz być przy kasie.
Będę je otwierać, bo to nie są slimy chodzący intelekcie. Skoro moba można otworzyć to chyba musi to czemuś służyć, nie? Allegr.pl to strona, którą dodałeś do ulubionych, a co do moich '100 pożegnań' to:
Mariusz dziura z jeblicza pisze mi o pożegnaniach? Były max 2, ale jakoś wracałem, bo się tu świetnie bawię! : [ Aż tak cie to boli szczyklasie? Ile ty masz wzrostu? Masz chociaż 160cm? Głos też masz na poziomie, kiedy będziez przechodził mutację? I zmień już repertuar grajku, bo 'twój stary/twoja stara' stało się nudne.
#topic
Co do expienia na fw/wise to jedyna możliwość to expienie bez loota, bo to strata czasu. Raz na jakiś czas coś spadnie i tyle. Na queenach loot z 2 kółek na największym respie jest lepszy niż z 30 minut na fw/wise.
Jak mój rl grał Nekiem to siohałem go na FW i przez 2-3h lot na kilka sc -.^
Na Queen w 1h mialem ok. 1kcc ;s
Co do Wise Man'a to się nie wypowiadam, chociaż z niego też dość słaby lot :/
Poprawić o kilka % loota z FW/Wise i sprawdzić jak będzie stało z kasa.
Expiłem 1,3 rp'kiem na FW i na prawdę nic nie leciało. Jestem za, jak najbardziej.
Krulowiec
25-07-2010, 16:09
Powinni zwiekszyc loota z tych potworow, sa dosc mocne a jest słaby loot.
Dokładnie, lepszego loota już bym miał expiąc na queenach.
To jest porażka co oni zrobili z tym lootem.
Wiadomo chcą zmniejszyć kasę na serverze, ale nie kosztem innych / :
adrianeq :)
25-07-2010, 22:07
A mi się wydaje, że ekipa APO za bardzo Was rozpieściła z kasą za dużo i tak jest jej, a 2kcc na godzine to nie tak mało. ;]
dupa dupa dupa dupa do poprawy jak expie 2lvl to spadnie z 1kcc? WTF OMG LOL?
na fw ofc... a z wise loot taki sobie co wejde po drodze na apo to g axe spada...
A ja na wise nie narzekam. Ostatnio poszedlem na wise cod wbilem lvl 670-671 i zloocilem 2x mls dsl g axe i cos jeszcze...
Loot z Wise nie jest taki zły, ale FW to porażka. Ciężko tam zarobić, a lvl leci strasznie wolno. Jestem za polepszeniem loota. :)
Morfeuxsz
26-07-2010, 15:44
Pamiętam kiedyś chodziłem zbierać za kimś loota na Fw. Wtedy dziennie po 8 kcc wynosiłem. A teraz lot jest bardzo,bardzo slaby. Oczywiście jest za tym aby został on polepszony.
Lot z Wisse jeszcze nie jest taki zły
Ale FW Tragiedia :]
Dobrze ze tam nie siedze :D
Kiedyś na Wise mi się bardzo przyjemnie lociło, często mls, dsl i g axe.
FW nawet nie chodzilem, bo to nie opłacalne. Nie wiem jak teraz
.Vimpexx.
28-07-2010, 18:20
Moim zdaniem, loot teraz jest beznadziejny, kiedyś być może był lepszy.
Loot z FW jest gorszy niż loot z OTS Queen. =(
Atrakcyjny Kazimierz.
28-07-2010, 19:34
Loot z FW to porażka XDD Powinien zostać zwiększony XDD PEDO GURA !
Patryk1551
28-07-2010, 22:10
To ich nie otwieraj.
#top
FW do expa? Tam jest chujowy exp i loot wiec nie wiem co ty tam pierdolisz.
Również jestem za powiększeniem loota, gdyż w 1h na queenach 1400 rp miałem 1kcc, a na fw mogłem jedynie dorwać jakieś 1-3 itemy, w dodatku niespecjalne, co w ogóle się nie opłaca.
Canars kox
29-07-2010, 15:37
Ta przylaczam sie owszem exp jest dobry ale loot ... juz na Quinach mozna lepiej wyciagac.
Loot z fw i wise jest chujowy a z wardów jeszcze gorszy :<
Ta przylaczam sie owszem exp jest dobry ale loot ... juz na Quinach mozna lepiej wyciagac.
Po Twojej posiowni "Quinach" wnioskuję, że nigdy na nich nie byłeś.
@topic
Minimalinie można zwiększyć, bo aż tak słaby nie jest.
Po prostu trzeba poprawić looty potworów.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.