PDA

View Full Version : Chada+wolno??=nowa p?yta?

All Eyez On Me
25-07-2010, 12:36
Jak wiecie/nie wiecie a jak nie wiecie to już wiecie:D Chada już jest wolny, opuścił areszt:D

na wikipedii Step Records przeczytałem że na 2011 rok szykuje się nowa płyta

Wiara Gwarancją Wygranej

Więcej informacji brak :D jak myślicie Chada znowu przyk**wi z materiałem na płytę roku 2011 :) ?

Ja się nie mogę doczekać:D

Devixx
25-07-2010, 13:15
Przesłuchawszy jego wcześniejszej płyty - Proceder, uważam, że to będzie dobra płyta :)

Rzulf
25-07-2010, 13:44
W jednym wywiadzie PIH`a było coś, że może znów będzie Chada i PIH, mam nadzieję że taką płyta się ukaże, solowa oczywiscie też jest zajebista, ale takie połączenie w dzisiejszych czasach... :)
CZEKAM

Szejk Zarex
25-07-2010, 15:26
No i cieszę się bardzo. Wcześniejsza płytka była na poziomie to uważam, że i przyszła taka będzie. Oby była. : ]

All Eyez On Me
25-07-2010, 15:34
W jednym wywiadzie PIH`a było coś, że może znów będzie Chada i PIH, mam nadzieję że taką płyta się ukaże, solowa oczywiscie też jest zajebista, ale takie połączenie w dzisiejszych czasach... :)
CZEKAM

Ta, teraz PIH z Chadą by mieli niebiańskie feat'y z racji tego że PIH'u podlatuje pod Horrorcore a Chada agresję i prawdziwość..

Τettmeier
25-07-2010, 16:22
ooo, Chada wyszedł. Nareszcie ;d Aby teraz nic nie odwalał. :D

Proceder był dobry ale bez większego jarania, hip hop z 'ulicy' jest dla mnie 50/50 - czyt. nie przepadam. Ale z PIHem dał czadu z tego co przesłuchiwałem więc chętnie sprawdzę kolejne projekty.