Zaloguj się

View Full Version : Bold

Goatee
26-07-2010, 22:41
Witam. Mam taką dość nietypową sprawę. Dzis przeglądając forum zobaczyłem pewien post. A mianowicie ten (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=723166&postcount=31).

I nasuwa się pytanie, co On odpierdala? Pisałem z nim na gg o tym, i powiedział mi, że za pisanie pogrubioną czcionką będą sypały się warny. WTF? Od 3 lat piszę cały czas boldem i nic a przyszedł taki typ człowieka, który za bardzo się rozkozaczył bo ma najwięcej postów i dostał moderatora..

#Poziomeek
Taa, jakoś nikt nigdy tego nie egzekwował.. Cały czas piszę boldem tak jak kilkanaście innych osób na tym forum i nigdy nie spotkałem się z warnem za pisanie pogrubioną czcionką..

Poziomeek
26-07-2010, 22:43
W regulaminie jest napisane, że bold służy do wyrażenia czegoś konkretnego. Przykro mi, ale KaZeK ma rację.

@up
No to macie szczęście bo powinniście dostać warny.

Crayon
26-07-2010, 22:48
Nikt Ci nie zwracał uwagi, do teraz. Regulamin jest regulaminem i trzeba go respektować. Jeśli zakazują pisania pogrubieniem, powinieneś pisać domyślną czcionką, a tylko wyróżniać najważniejsze fragmenty tekstu.

To jest tak samo jak kiedyś ze Splaxorem, który zaczął egzekwować regulamin i karać za obraźliwe sygnaturki. Pamiętacie jak Maffer, Kowalus i reszta ziomków z Katowic mieli piękne sygny obrażające Ruch Chorzów? Już ich nie mieli po tym, jak Splaxorowi się zachciało ich wszystkich wyplenić

Mc Maciek
26-07-2010, 23:10
Sprawa wygląda w 100% jak opisał Crayon. Jeśli do tej pory Cię to nie "dopadło", to znaczy, że miałeś szczęście.

Tak więc, na przyszłość proszę, używaj domyślnej czcionki.