View Full Version : Bold c.d
Zgodnie z regulaminem forum;
2. Tematy i posty
# Post w całości ma być napisany domyślną czcionką i kolorem. Pogrubienie, kursywę, podkreślenie oraz inny kolor używać można tylko w celu wyróżnienia czegoś konkretnego.
To niby za co dostane warna, jak całe moje posty są konkretne? Piszę domyślną czcionką, czarnym pogrubionym kolorem.. Komu to kur*wa przeszkadza?
sqlterpa
27-07-2010, 18:30
Szczerz mówiąc mi to wgle nie przeszkadza jeżeli ktoś tak sobie wypisuje... Jak dla mnie- warny za pogrubioną czcionkę itd są bezsensowne. W takim razie kilka osób powinno dostawać regularne warny za np. post [ w dziale propozycje] w którym jest ; Nie, Tak
: )
Co zrobisz ? Taki regulamin...
Jak już się tak uparłeś na tego całego 'bolda' to napisz propozycje o zniesienie 'ustawy' dot. pisania pogrubioną czcionką a może uda Ci się to jakoś wygrać.
Na chwilę obecną jest to łamanie regulaminu, nie ważne czy ktoś wcześniej zwracał uwagę czy też nie, teraz jest teraz.
Mi to nie przeszkadza ale taki regulamin :(
#edit
miss :<
Dobra, z tego co widzę to wszystko jest na Kazka. To ja wystąpiłem z propozycją, żeby za to karać - i w swoim poście w dziale niedostępnym dla Was wyraziłem swoje zdziwienie dot. tego, że nikt wcześniej się tego nie uczepił. Ze swojej strony mogę jedynie napisać, żebyś w takim razie nie pisał w dziale 8.42 swoich wypocin, bo będę je sumiennie kasował oraz zgłaszał tam, gdzie trzeba.
@down
Jak dla mnie, to jedyną żałosną osobą tutaj jesteś Ty. Nie możesz się pogodzić z tym, że to - przez co czułeś się lepszy zostaje zakazane i znów będziesz - jak to ująłeś co do mojej osoby "zwykłym leszczykiem"? Taki masz styl? Po raz kolejny ukazujesz swoją żałosną, niedowartościowaną osobę. Pachoł? Widzę, że odkrywasz nowe słowa! Jeszcze niedawno wszyscy byli dla Ciebie pionkami, to chyba przez nadmierne power gamingowanie w chińczyka/warcaby. Radzę ograniczyć komputer i wyjść na dwór, a co do działu 8.42. Jeżeli chcesz powiększyć ilość swoich warnów - proszę bardzo. Pisz do woli.
A, ostatnie słowo ode mnie. Polecam zastosować się do sugestii Kazka i zrobić propozycję, bo takimi swoimi "temacikami" nic nie zdziałasz.
Dobra, z tego co widzę to wszystko jest na Kazka. To ja wystąpiłem z propozycją, żeby za to karać - i w swoim poście w dziale niedostępnym dla Was wyraziłem swoje zdziwienie dot. tego, że nikt wcześniej się tego nie uczepił. Ze swojej strony mogę jedynie napisać, żebyś w takim razie nie pisał w dziale 8.42 swoich wypocin, bo będę je sumiennie kasował oraz zgłaszał tam, gdzie trzeba.
Aż tak bardzo dotknął cię ten leszczyk? Żałosny jesteś ;] Zacznijmy od tego, że taki pachoł nie będzie mi pisać gdzie mogę, a gdzie nie mogę napisać posta ;] Podobno panuje tutaj "ograniczona" wolność słowa _/
Jak już się tak uparłeś na tego całego 'bolta'
Jak już to bold.. I nie uparłem się, tylko taki mam styl ;<
#up
Styl na forum tibijskim? Pozdro, że tak wysoko się cenisz.
#topic
De facto nie było kar za pisanie pogrubioną czcionką bo w sumie nikomu to nie przeszkadza, bynajmniej mi i nadal nie mam zamiaru za to dawać warnów, ale jeżeli inni moderatorzy stwierdzą iż należy się warn to mogą dać bo w sumie taki jest regulamin.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.