Zaloguj się

View Full Version : Ultimate Weapon pytanie tylko dla administacji.

lord max
27-07-2010, 18:52
Tylko administracja ma prawo tu się wypowiedzieć.
Kiedy zrobicie coś z tym przedmiotem - ultimate weapon żeby go zdobyć?
A jeżeli już można, to może jakaś mała wskazówka?
Zastrzegam sobie prawo do poproszenia administracji o usunęcie postów użytkowników bez rangi Administratora/moderatora/GM'a.

Ziemniak
27-07-2010, 18:55
Chj ci w d. XD

@topic
ULTIMATE WEAPON będzie wprowadzony w odpowiednim czasie.

Azbestowy v.62.0
27-07-2010, 18:56
Post jest pisany na złość autorowi

Wg. mnie czegoś takie nie wprowadzą, bo to by trochę zniszczyło pvp. Ta ultimate weapon to taki wymuszony rar zrobiony na szybko. Coś takiego jak dsl na rl tibii

Veto
27-07-2010, 18:57
Zacznę od tego, że nawet jako twórca tematu - nie możesz sobie zastrzegać prawa do tego, kto ma się wypowiadać - a kto nie. To tak, jakbym założył swój temat ze screenami i kto napisze "nie gz" to modek ma kasować jego post. Masz coś tylko do administracji? Tak, jak na cb napisałem - zapraszam na RRV, maila, pw na forum.

A co do tematu:
Ja sądzę, że ultimate weapon można już zdobyć, ale przypuszczalnie nikt nie wpadnie na to, jak - a jeżeli już wpadnie, to będzie na tym trzepał sporą kaskę/walił po 666k w ludzi.

Devixx
27-07-2010, 19:05
Ultimate Weapon jest już na serverze ;) Nawet wiem kto posiada tą broń, ponieważ pewien ktoś testował ją na mnie.

Nie możesz zastrzegać sobie prawa, które napisałeś, rotfl.

Arrow
27-07-2010, 19:14
Forum jest publiczne gamoniu, kazdy ma prawo sie wypowiadac ! a Ty lepiej przestan krasc a nie CI sie marzy ultimate weapon glupi dzieciaku w okularkach z pyszczkiem jak kly dzika a od monitora jestes tak opalony jak wafelki maroko z biedronki

btw. ultimate weapon ja juz mam ale nie pokaze nikomu. respi sie na mapie w czasie koniunkcji planety plejadanow ktorzy Cie zjedza

Jankulowski
27-07-2010, 19:23
Ultimate Weapon jest już na serverze ;) Nawet wiem kto posiada tą broń, ponieważ pewien ktoś testował ją na mnie.

Nie możesz zastrzegać sobie prawa, które napisałeś, rotfl.

jesli wiesz moze zdradz zastowanie tego hity itp :P Chyba ze lecisz w chuja zeby all mysleli ze jestes kim :/ choc tak nie jest

Knight Lukas
27-07-2010, 19:46
To jest publiczne forum każdy ma prawo coś napisać ;o
Co do Ultimate Weapon ten przedmiot jest w dwóch miejscach - skarbiec ank i sklep Coorvaha (czy jakoś tak) i prawdopodobnie pojawia się na mapie ale wątpię w to :D

Miło byłoby zobaczyć wypowiedź Mortiis'a/Tygrys'a/Santano

Kapitan Alkohol.
27-07-2010, 21:25
A kim Ty jesteś że będziesz mówił kto ma prawo tu odp ? Ty go i tak nie zdobędziesz. UW powinien być dostępny z questu od 2k lvl'a - coś ala klapki z tym że do zabicia minos + jakieś inne potworki :) Póki co nic nie wiadomo, ale
Przedmiot o niewyobrażalnych właściwościach magicznych. Niestety, nie są one jeszcze znane, gdyż żaden śmiertelnik nie zaznał jego mocy. Podobno co jakiś czas pojawia się na OTS. "szukajcie, a znajdziecie" ;)

.vimpex.
27-07-2010, 21:28
jesli wiesz moze zdradz zastowanie tego hity itp :P Chyba ze lecisz w chuja zeby all mysleli ze jestes kim :/ choc tak nie jest

Nawet gdyby leciał w tego 'chuja', to co z tego, Ty więcej bajek wymyślasz w dzień niż On przez cały rok.

@Topic

Moim zdaniem było to tylko dla picu, żeby każdy się naszukał, a i tak nie znajdziecie =]

Domcio666
28-07-2010, 12:03
podobno 1 ultimate weapon jest na servie :) ktos selal za 5KKcc ale juz nie pamietam kto. chyb a akuzino

Huskar
28-07-2010, 12:36
Może faktycznie zostało wprowadzone i administracja chce żebyście WY - GRACZE się pobawili i pogłówkowali trochę a nie jak to było do tej pory wchodzisz , zabijasz glacka , masz BH . Zresztą na serverze są już silver wandy , crystal wandy i ch!@#$% wie co :D Powodzenia w poszukiwaniach.

Benn
28-07-2010, 12:58
Zacznę od tego, że nawet jako twórca tematu - nie możesz sobie zastrzegać prawa do tego, kto ma się wypowiadać - a kto nie. To tak, jakbym założył swój temat ze screenami i kto napisze "nie gz" to modek ma kasować jego post. Masz coś tylko do administracji? Tak, jak na cb napisałem - zapraszam na RRV, maila, pw na forum.

A co do tematu:
Ja sądzę, że ultimate weapon można już zdobyć, ale przypuszczalnie nikt nie wpadnie na to, jak - a jeżeli już wpadnie, to będzie na tym trzepał sporą kaskę/walił po 666k w ludzi.

Akurat autor tematu ma prawo do zastrzegania sobie praw. Rozmawiałem z Mc Maćkiem i Scoopem, bo dostałem raz warna gdyż wypowiedziałem się w temacie, w którym autor kazał wypowiadać się tylko osobom chyba z 300+ postami.
@topic
Akuzino to jest pajac, i on miał już 15 mlvl uw i w ogóle wszystko. Również proszę aby ktoś powiedział coś o tym przedmiocie.

Cinasek
04-08-2010, 12:01
Wątpię aby ktoś posiadał Ultimate Weapon. Jeżeli ktoś byłby w jego posiadaniu pół serwera już by o tym wiedziało.
Szukaj a znajdziesz ;)