View Full Version : [Forum] Ma?a zmiana w reputacji.
Dark Devorious
28-07-2010, 13:32
A więc - Teraz jest tak , że gdy chcemy przyznać jakieś osobie punkt reputacji to żeby znów tej samej osobie dać "zielone" trzeba innym użytkownikom przyznać owe punkty reputacji.
Można by było zrobić tak ,że można tej samej osobie ( nie rozdawając innym osobom w tym czasie ) dawać punkt reputacji co np. 2 tygodnie.
Niektórzy nie bawią się w rozdawanie tych punktów a gdy ta sama osoba pomoże nam kilka razy to nie mamy jak się jej odwdzięczyć.
Sądzę , że przydałoby się to i czas który podałem żeby przyznać znów tej osobie punkt jest przyzwoity ( choć można go skrócić do 10 dni ).
Trochę to zagmatwanie napisałem , ale mam nadzieję , że wszyscy zrozumią.
Czekam na wasze opinie.
@down
Tak , ta stara opcja by została tylko dodatkowo by zostało to wprowadzone :P
Zrozumieją jak już.
@topic
Jestem na TAK, ale zmieniłbym czas np miesiąc i chcę aby została ta stara możliwość, że możesz również rozdać te punkty po tym jak rozdasz kilkunatu osobom reputacje.
Trochę pomieszałeś... uważam, że dotychczasowy system reputacji jest dobry. Oddawanie punktów było, jest i będzie.
Jedynym sensownym rozwiązaniem, byłoby wyłączenie wszystkim reputacje, lecz teraz to chyba za późno.
Jestem na tak.
Mała garstka osób nie rozdaje reputacji i daje tylko zasłużonym a jak znów osoba x czymś zaświeci to nie może dać bo jest ten limit :<
Szczerze mówiąc jest mi to obojętne. I tak reputy będą rozdawane ze względu na znajomość, a nie za dobrego posta. ;f
Ja również jestem na tak. Kazek jest tak pomocnym użytkownikiem a dzieci nie będą mu mogły dać 666 reputów? No Panowie administratorzy... bez przesady!
Diduus v.0.2
28-07-2010, 13:49
Jestem na tak ale ja kcem wymieniać rebuty ! xD
Nie no ;d dostalem bana na old konto i nie mam co robic xD
10 to odpowiedni czas,nie 2 tyg.
Jestem na tak bo niektórzy nie bawią się w 'reput za reput' i gdy nadejdzie zasłużony dzień kiedy dadzą reputa to po 10 dniach znow by mogl dac tej zasluzonej osobie ;_)
Marcelllo
28-07-2010, 13:55
Jestem na tak ale nie 10 dni czy 2 tygodnie... Bo czasami kilka razy pod rząd jedna osoba pomoże Xd Myślę, że 3-4 dni byłoby rozsądnie :)
Domcio666
28-07-2010, 13:58
jestem na nie niech zostanie tak jak jest juz nic nie zmieniac z ta repuctacja bo i tak zostalo duzo zmienione ;p
Seth Drut
28-07-2010, 14:06
Szczerze mówiąc, jest mi to obojętne.
W sumie jak ktoś bardzo chce się komuś odwdzięczyć w postaci reputa, to nie ważne czy to zrobi odrazu czy za tydzień ;s
Co do propozycji- może zostać wprowadzona.
Szejk Zarex
28-07-2010, 16:47
Jestem na NIE! Po co zmieniać coś co jest dobrze? Zresztą reputacja na tym forum jest zbędna.
Dark Devorious
28-07-2010, 16:51
Jestem na NIE! Po co zmieniać coś co jest dobrze? Zresztą reputacja na tym forum jest zbędna.
To dlaczego ją nie wyłączysz ?
Jestem na tak ale nie 10 dni czy 2 tygodnie... Bo czasami kilka razy pod rząd jedna osoba pomoże Xd Myślę, że 3-4 dni byłoby rozsądnie :)
Napisałem 2 tygodnie , żeby dzieci nie pisały "no najlepiej co 1 dzień i każdy będzie sobie nabijał".
1st R. Boonek
28-07-2010, 16:55
Jestem na NIE... na innych forach jak sa pkt reputacji to nikt sie nie pluje o to kto ile ma i za co tak samo z postami... :| Moze jeszcze zrobicie ze w polowie tematow reputa dac nie mozna...
Nie mam duzo reputow ani postow i mam to w dupie .. ; o
A jestem na nie dlatego, ze byl placz zeby to wlaczyc to po co teraz to wylaczac...
#a limity sa i tak wiec dobrze jest jak jest
Również się zgodzę z Kazkiem.
Mała część użytkowników daje tylko reputacje, osobą które na to zasłużyły.
Jestem za wprowadzeniem tego.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.