View Full Version : 290 By Me ! Look :]
Oto umieszczam tutaj swojego ss'a 290 lvla.
http://i31.tinypic.com/2ed6qub.jpg
Zdjęcie z 300 lvlem wkleję jak wbije czyli około 1h.:]
Mam nadzieję ze w komentarzach wypowiedzą się też mądrzy ludzie a nie tylko ci co mi będą cisnąć żeby upodobać du*e innym... :confused:
Załóż life a nie nowe tematy robisz. :|
tez tak myślalem od 300+ zakładam life:d thx za przypomnienie:]
Vernereq
29-07-2010, 09:30
Idz do tematu swojej gildii, elton.
Elite Vegox
29-07-2010, 10:53
super wklejac ssy co 10 lvl nieldugo jak wbije 50 % to bede tematy robil
[2] Rób temat co jeden lvl.
Tylko dział screeny zaśmiecasz tymi żałosnymi awanasami.
Szejk Zarex
29-07-2010, 11:42
Żałosne. Nic dodać nic ująć. Ten level wbija się w 3 dni max, ale to tak na marginesie. I nie pisz mi, że trzeba maniaczyć, bo to kestia kilkunastu godzin w ciągu tych 3 dni. Podpisuję się również pod tym byś zakładał temat co jeden poziom.
skonczyliście? mówiliscie juz to teraz wy se posty nabijacie. Ogarnijcie się juz to slyszalem... A ja tez mam life swoje ... wiec yo
kowall-pl
29-07-2010, 12:31
jesteś zajebisty ;D tylko szkoda ,że tu posty nie leca :P
Top@ nie gz bo jebiesz :<
skonczyliście? mówiliscie juz to teraz wy se posty nabijacie. Ogarnijcie się juz to slyszalem... A ja tez mam life swoje ... wiec yo
Mówił ci ktoś, że jesteś zjebem? Jak można nabijać posty z screenach, skoro słyszałeś to co mówimy do ciebie to dlaczego się nie posłuchasz i zrobisz jeden temat gdzie będziesz wklejał awanse, gdzie 1 lvl to 10 minut.
Żałosne. Nic dodać nic ująć. Ten level wbija się w 3 dni max, ale to tak na marginesie. I nie pisz mi, że trzeba maniaczyć, bo to kestia kilkunastu godzin w ciągu tych 3 dni. Podpisuję się również pod tym byś zakładał temat co jeden poziom.
2 dni aha. Takie coś to w jeden można i nie na bocie. :D
Aha. Fajnie, że wbiłeś 290 lvl.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.