View Full Version : Loot z wardow a si?a
Poprawcie ten loot ! Zalosny jest teraz... Czasem nawet sie te 2 sc nie zwroci... A dodajmy do tego koszt sl,czy uzycia amuletu i manasow :l
Jeśli loot nie jest zmieniony sprzed 1.5 miesiąca, to jest rzeczywiście żałosny.
to macie nie farta expilem tam kicaiem czasem i wynosilem zawsze na + i to ostry no fakt ze czasami ze 100~~ nic nie spadnie~typu g axe mls softy ... ale czasem jak sypnie to masz z 20 lot na 7sc : O elos
Marcelllo
29-07-2010, 21:09
Poexp trochę dłużej a nie... Ja jakoś Arounderem spokojnie odrabiałem deady... Czasem softy polecą, g axe... Nie płacz :( Jest dobrze tak jak jest...
Bydgoszczanin
29-07-2010, 21:30
Jest to potwór do expa nie lootania :PP Loot dobrze dopasowany.
Poexp trochę dłużej a nie... Ja jakoś Arounderem spokojnie odrabiałem deady... Czasem softy polecą, g axe... Nie płacz :( Jest dobrze tak jak jest...
Wejdź tam MSem, EDekiem ;)) Zobaczymy czy tak łatwo będzie ;)) Typowy resp dla Knighta,Elos
Szejk Zarex
30-07-2010, 01:29
Przestań płakać dziecko. Loot jest dobry. Byłem - widziałem.
.Vimpexx.
30-07-2010, 07:43
Z tego co wiem, loot z wardów jest taki sam od początku, a jakoś, nigdy, nikt, nic nie pisał =(
Ja bym nic nie ruszał, zostawiłbym taki jak jest =]
Ja uważam że loot jest dobry, wystarczy dłużej tam siedzieć.
Knight Lukas
30-07-2010, 09:32
Nie podoba się loot z wardów kto każe ci tam expic? Idz na queen tam się rzadko pada a lot na +
Z tego co wiem, loot z wardów jest taki sam od początku, a jakoś, nigdy, nikt, nic nie pisał =(
Hahahahahaha to ty chyba wgl nic nie wiesz ;/ Na samym początku za każdym razem byłeś dużo na +, bodajże 4 miesiące lub wcześniej już tak nie locą itemy.
Taki Szymek i tak expi bez lota ;d
Nic nie trzeba zmieniać. Loot z wardów jest b. dobry, więc nie wiem o co Ci chodzi.
Precision
30-07-2010, 18:13
To resp tylko i wyłącznie dla knightów, może Edzio da sobie jakoś radę. Na 2000 lvl'u ciężko jest tam dać radę gdyż ms/ed leci na dwa dobre "szoty";p..
Co do loota - mogłby być zwiększony. :p
Atrakcyjny Kazimierz.
30-07-2010, 18:16
Poexp trochę dłużej.. a nie pisz zaraz tematu że nie masz lootu. XDDD
ta a gdzie winged helmet ? ;o wczesniej spadal ? ;s
bylem dzisiaj 2.3k ms padlem 3x chyba a mialem locik na jakies 2kcc ;s
Fakt, mi osobiście na mniejszym lvl lekko przeszkadzało, ale nie jest aż tak źle.
Wejście Ward - 2 sc (200cc).
ded - doładowanie amuletu/kupno sl (1sc - 100cc)
Manasy - 100cc (starczy spokojnie)
Razem mamy 400cc
Ja expiąc moim Pallem 2.3k+ lvl nie narzekam. Expię elegancko (pada 1-2 razy na 3 lvl). Jak dla mnie jest ok. Z loota średnio dziennie wynoszę tylko z wardów około 3kcc lajtowo.
Musisz się nastawić w ciągu dnia. Jeżeli chcesz zbierać kasę, to wiadomo, że nie przyexpisz tak jak bez loocenia. Jeżeli chcesz expić - nie zbieraj loota.
Ja jak chce dorobić idę na APOCALYPTO i jest lajcik. Mi to aż tak nie przeszkadza.
Wardy zostały stworzone raczej do expa nie do loota, jezeli brakuje ci kasy to idz na devil atoma/apo to co stracisz na wardach [wejscie+sl+manasy] to na ****devilu się szybko odrobi.
Krulowiec
30-07-2010, 20:46
I tak jest juz dosc duzo kasy na APO , zreszta widac po ile chodza kcc na allegro.Mysle, ze jezeli ktos ' ogarnia ' i nie pada dosyc czesto to napewno cos tam zarabia.
Pan kropka .
30-07-2010, 21:39
yyy,jak chcesz loot to idz expic na queeny albo fw albo msc ?XD
Wardy sa do expa a jezeli szukasz w nich gp albo p setow to nie znajdziesz.(moze w pecherzu ale tylko taki ktos jak ty tam zajrzy)loot jest zajebisty bo przewaznie nikomu sie nie zwraca to jest rox.
Loot jest dobry tak mi się wydaje xD, a jak Ci się nie podoba to możesz poexpić na czymś innym np. Queeny, Fw.
TyruS aka Tyr'ek XD
31-07-2010, 02:13
1,4k ekiem na 7 lvli padłem 2 x, loot Jakies 4kcc , mysle, ze wszystko jest oks a ze nie ogarniasz zuczka to daj mi passy XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Atrakcyjny Kazimierz.
31-07-2010, 09:16
Loot według mnie jest dobry wyniosłem 3kcc za 1,5h Wiec nie jest źle .. XDD
.Xienus.
31-07-2010, 09:18
Poprawcie ten loot ! Zalosny jest teraz... Czasem nawet sie te 2 sc nie zwroci... A dodajmy do tego koszt sl,czy uzycia amuletu i manasow :l
wardy to moby do expa a nie do lota... chcesz kasę?? expij na FW WM OQ
Loot z Wardow jest dobry bo ten stwor jest do expienia a nie do loocenia jakby byl lepszy loot to np. expisz z 3 h wbiles pare lvl i 10 kcc w kasie, troche bez sensu by bylo :p
Canars kox
01-08-2010, 10:25
Mi rowniez sie wydaje ze loot z wardow jest odpowiedni.Jest dosc dobry a wardy to i tak sa potwory ktore daja duzo expa i sie expi na nich szybko i wogole super a jakby dodali jeszcze bosk iloot to to by byla juz lekka przesada.
Niektórzy by nie chcieli wcale loota, aby się nie marnował expiąc bez niego.
Nie wszystkim idzie dogodzić, pogódź się z tym.
Ero Senin
04-08-2010, 18:23
Exp na wardach a ich siła... : O
Idz na pathe jak Ci kasy mało
Loot jest dobry. Może miałeś akurat pecha? Zawsze jak padniesz to odrobisz to z nawiązką ;s
Domcio666
04-08-2010, 20:17
loot z wardow masz dobry czego ty chcesz ale i tak na wardach expi sie dla expa :)
a jak chcesz expic dla loota idz na quueny albo na flubbery :)
a co do ily wardow maja dobra nie trzbea nic zmiejszac poniewaz jak by zmiejszyli by mogli na nie chodzic 1500 eki juz :<
loot z wardow masz dobry czego ty chcesz ale i tak na wardach expi sie dla expa :)
a co do ily wardow maja dobra nie trzbea nic zmiejszac poniewaz jak by zmiejszyli by mogli na nie chodzic 1500 eki juz :<
powiedz szczeniaku co do tematu wniosŁes? to ze masz 1k ms i nawet nie widzailes warda, i ty gadasz o locie i ich sile? prosze cie wyjdz z forum jeba**** nabijaczu postow.
#top
Siła jest za duza, sam mam ciezko 1.8k ek tam latac, a loot? szkoda słow, kilka mls, dsl, g axow z 2 lvli w sumie 2kcc? jestem w ogole za tym by polepszyli loota
Precision
05-08-2010, 07:35
Loot nie jest jakiś super, no ale.. Mi 2k + ms nie opłaca się tam siedzieć jak mam płacić 2sc za wejście bo dosyć często idzie paść, wole na patchy chodzić po loota..
powiedz szczeniaku co do tematu wniosŁes? to ze masz 1k ms i nawet nie widzailes warda, i ty gadasz o locie i ich sile? prosze cie wyjdz z forum jeba**** nabijaczu postow.
#top
Siła jest za duza, sam mam ciezko 1.8k ek tam latac, a loot? szkoda słow, kilka mls, dsl, g axow z 2 lvli w sumie 2kcc? jestem w ogole za tym by polepszyli loota
ta ale ile lvl wbijasz 25 min ? jak inni po 40-1h wbijaja na innych mobach ? pomysl .. nie ma wszystkiego naraz : O
ta ale ile lvl wbijasz 25 min ? jak inni po 40-1h wbijaja na innych mobach ? pomysl .. nie ma wszystkiego naraz : O
na wardach wbijam 35 min
na innych z 1h
na wardach wbijam 35 min
na innych z 1h
To chyba expic pajacu nie umiesz.
___
Jeżeli chcesz szybko wbić lvl - idziesz na wardy, natomiast gdy potrzebujesz kasy idziesz na fw, bądź pathfindery ; O Nie ma tak, że wbijasz szybko lvl i masz 5kcc z loota
To chyba expic pajacu nie umiesz.
pajacu do ojca sobie mow, wbijam 35 min bo pisze i expie, bym kur** mial wosso, tibie auto, blackd i reszte jak ty to bym wbijaŁ w 20min
TyruS aka Tyr'ek XD
05-08-2010, 23:47
@up
No fajnie, bo 1,450 ek mam lvl w 16 min ;[[[[[[
2,1k rpkiem miałem lvl rekordowo w bodajże 18 minut, Wiec twoje gadania wyjasnia tylko tyle, ze jestes nie ogarem.
@topic
Juz się wypowiadałem, niech zostanie tak jak jest.
Wejdź tam MSem, EDekiem ;)) Zobaczymy czy tak łatwo będzie ;)) Typowy resp dla Knighta,Elos
Brawo Yeti Aro to RP a nie EK. Dobrze jest jak jest ;)
Ward jest to monster nie do loota tylko do expienia i to na 1.8k+ expi się bardzo szybko np... 2,5k lvl wbija w 26 min <1000 wbija wolniej..)
A jeżeli chcesz loot idź na um :) tam zawsze jakiś loocik jest ;P
tak jak kolega wyzej , nie trzeba nic zmniejszac ... loot jest bardzo dobry czsami , a czasami nie , tak jak z innych . jest to monster dla EXPA a nie dla LOOTA !!!
Pomyślałeś chociaż raz przed założeniem tego tematu? Popatrz ile osób expi na tym. Loot jest dobry, a nawet za dobry. Taki Szymek na 1 poziom musi zabić ich 500... a 1 poziom wbija w 40minut! Miałby zapewne kilkadziesiąt kcc dziennie.
Sensimila <3
11-08-2010, 08:45
Nie ma co powiększać. Nie dość że jest za dużo kasy na serwerze to jeszcze z najlepszych mobów ma lecieć wszystko co chwile? Nie. Mortiis stara sie ustabilizować kase na serwie bo jest jej zbytnio za dużo. Padasz? Idz na quueny albo fire womany tam nie padniesz a też Ci coś spadnie.
SPRAWA JEST WIADOMA ALBO EXPISZ ALBO ZARABIASZ , Poza tym co ty mówisz na wardach słaby loot? Wczoraj zbierałem za pewnym 1.5k+ek loota z wardów i na jego 1 lvl wyciągłem po 1kcc+. A zbierałem za nim 4 lvl i miałem ponad 6kcc. Więc czy mały loot? Nie wydaję mi się , możliwe że to szczęscie akurat było ale nie bo wcześniej szłem też za nim 2x i miałem bardzo podobny loot. Więc prosze o zamknięcie.
Nie zbieraj loota bedziesz szybciej expił a loot i tak jest mierny.
Woder (: !
01-09-2010, 22:44
Popieram , lub przynajmniej zmniejszcie z 2 sc na wejscie do 1 sc.
Poniewaz trudno to odrobic.
Popieram , lub przynajmniej zmniejszcie z 2 sc na wejscie do 1 sc.
Poniewaz trudno to odrobic.
o.o chyba snisz : d pobiegaj 10 min za edziem to ci sie zwroci ze 3 razy : ]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.