View Full Version : Yyy WTF?
A więc tak, dlaczego Pamalini, który miał taki sam problem jak James tzn został zhackowany zbanowali mu konto, kiedy Jamesowi nie zrobili nic? Dlaczego jst tak a nie inaczej. Myślę, że powinni im dać 2 takie same kary:S A nie każdemu z osobna inną kare -.-
Tak jak wyżej... Ja jestem zbanowany :)
Dodatkowo z Jamesa nie zostało zbanowanych xxxx osób za free.
Ps. To był na prawdę hack?
Tak jak wyżej... Ja jestem zbanowany :)
Dodatkowo z Jamesa nie zostało zbanowanych xxxx osób za free.
Na pewno to był hack, skoro ktoś włamał się na twoje konto. a osoby niektóre możliwe że zostały zbanowane za free, nie wiadomo co robił na twoim koncie.
@James.
To, że z konta Pampaliniego zostało zbanowanych xxx osób nie odgrywa znaczącej roli. Ty jesteś tutorem, on zwykłym moderatorem więc z twojego konta mógłby narobić się jeszcze większy chaos.
@James.
To, że z konta Pampaliniego zostało zbanowanych xxx osób nie odgrywa znaczącej roli. Ty jesteś tutorem, on zwykłym moderatorem więc z twojego konta mógłby narobić się jeszcze większy chaos.
No ja nie wiem.... Bo z konta tutora mógł tylko pobanować, a tego nie zrobił, a tutaj dał dużo banów, mógł usuwać jakieś tematy i dawać warny za free, haker Pampaliniego mógł zrobić o wiele więcej.
@down
Ej no chłopie ogarnij, chyba haker James nikogo nie zbanował, a Pampaliniego dał kilkanaście permów.
@Saylor
Tak, forum różni się od servera, nie musisz mi tego mówić, ale główną różnicą jest to, że na serverze nikt nie został zbanowany przez hakera, a na forum tak.
@topic
Jestem za przywróceniem mu posady.
' Devily <3
30-07-2010, 13:30
No ja nie wiem.... Bo z konta tutora mógł tylko pobanować, a tego nie zrobił, a tutaj dał dużo banów, mógł usuwać jakieś tematy i dawać warny za free, haker Pampaliniego mógł zrobić o wiele więcej.
Tak ,bo zbanowanie xxx kont na FORUM jest gorsze od zbanowania xxx graczy w grze / danie im delete konta / pisanie "proszę podać passy" ,gdy ludzie wiedzą ,że jesteś z administracji ?
@t
To chyba sprawa administracji jak ich ukarali ?
Przekliniak
30-07-2010, 13:33
Wedlug mnie to Administracja wybierze jak ich ukarać
Pamiętam jak z 2 lata temu na Apo Tygrysa zhackowali i wszystkie potwory w Central City były to było niezłe :D
Assassin Mateusz
30-07-2010, 13:33
HEHs, APO hakieruja XD!
Ja dostalem perm bana na forum XDDD
Oby dwoje zostali ukarani sprawiedliwie i nie wiem czy jest sens się w to mieszać. Jest to tylko i wyłącznie decyzja administracji.
Szejk Zarex
30-07-2010, 13:40
Norma, zawsze znajdzie się debil, który zamiast grać zajmuje się okradaniem innych (hackowaniem). To nie wina Jamesa, czy Pamaliniego tylko śmiecia, który ich shackował. Takiemu powinno się usunąć wszystko, żeby tutaj nie istniał.
I Ty myslisz 'UraBuro' że pomożesz w jakiś sposób odzyskać konto Pamliniemu? Twój przyjaciel nie odzyskaa już pewnie modka czego bardzo mu życze. A Ty zamiast ratować przyjaciół z tibii zajmij się wreszcie sobą i wyjdz na dwór.
I Ty myslisz 'UraBuro' że pomożesz w jakiś sposób odzyskać konto Pamliniemu? Twój przyjaciel nie odzyskaa już pewnie modka czego bardzo mu życze. A Ty zamiast ratować przyjaciół z tibii zajmij się wreszcie sobą i wyjdz na dwór.
aaaa Ja mam wyjść na dwór, tak? :)) Coś Ci pokaże :
http://i25.tinypic.com/2v988rr.jpg
I co Ty na to żołnierzu ?;> Kto ma wyjść na dwór?;>
Twoi przyjaciele nigdy by nie dostali posady, o to Ci chdozi :( więc nie sikaj ;*
Tak, to był hack ;))
Weź jeBlicze armię i sami wyjdzcie na dwór pliiiks?
@Top
Skoro James funkcjonuje dales po hacku, to Pampalini powinien też odzyskać posadę moda.
@down
Ej no chłopie ogarnij, chyba haker James nikogo nie zbanował, a Pampaliniego dał kilkanaście permów.
Wiesz tylko serwer a forum to jest różnica.
Według mnie to wszystko jest jakieś dziwne. Dwa hacki w ciągu tygodnia. Ciekawe co teraz się stanie.
To czy odzyska stanowisko nie zależy od nas.
Więc lepiej teraz już przestać o tym pisać i zamknąć temat.
Domcio666
30-07-2010, 16:49
to pampalini zostal shcackowany i mi sie wydaje ze przez ta sama osobe co james :<
i ciekawe jak ten koles to robi. aha watpie ze pamalini odsyska moderatora :< i dobrze mu tak nie lubie go
Atrakcyjny Kazimierz.
30-07-2010, 18:13
Własnie dlaczego? XDDD Obaj powinni zostać zbanowani a nie 1. XDDD JP MUZA
Ej to tak jakby porównać:
Dlaczego Breed Pall dostał DELETE za Cave, jeżeli leciał na nim tylko jakieś 15 min., i to 1 raz, a Woder Bone dostał unbana i jest goły i wesoły? ;d
Jedni są wyżej, a inni niżej, proste i logiczne dla mnie.
James dostał hacka, fakt to tutor, ale hack to hack, powinien lepiej chronić swoje passy... :rolleyes:
Marcelllo
30-07-2010, 20:20
YYY ale jedno pytanie. Dlaczego wszyscy piszą głupoty a nie przeczytają postów? Wyraźnie kilka osób pisało - obaj zostali zdegradowani ze swoich posad... I o co ale?
Pan kropka .
30-07-2010, 21:41
Ej to tak jakby porównać:
Dlaczego Breed Pall dostał DELETE za Cave, jeżeli leciał na nim tylko jakieś 15 min., i to 1 raz, a Woder Bone dostał unbana i jest goły i wesoły? ;d
Jedni są wyżej, a inni niżej, proste i logiczne dla mnie.
James dostał hacka, fakt to tutor, ale hack to hack, powinien lepiej chronić swoje passy... :rolleyes:
Rowniez tak sądze,sa rowni i rowniejsi i bynajmniej mnie to wkurwia.
Ryśku xD
30-07-2010, 21:52
Sprawiedliwości na apo nigdy nie było.
Tu są tylko układy...
Jak macie hasla kochammojommame to sie niedziwcie ze zostajecie shackowani. Pamalini to zjebal ma po modku a james banik:o i chyba takze po tutorze.
Czy na APO było coś kiedyś sprawiedliwie ? W sumie Wakacyjny Konkurs na cs.toproste.pl:27034 .
Jak dla mnie ani jeden ani drugi nie powinien już mieć żadnej posady. Kont się pilnuje.
Ja tez mam taka nadzieje ze moda nie odzyska d: Pecha maja jak sie daja hakowac.
Wystarczy keyloggera wrzucić w link, później są skutki/płacz, że stracili posadę, przez debil*, który hakował.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.