Zaloguj się

View Full Version : Global Metal.

Trikol <3
30-07-2010, 13:50
Przedstawiam wam film warty obejzenia pt Global Metal.

http://www.youtube.com/watch?v=OrO7lEFbf9M&feature=related

Twórcy filmu „Metal: The Headbanger's journey", który obalił mit, że największym życiowym osiągnięciem każdego metalowca jest samodzielne otwarcie puszki z piwem, ukończyli swoje kolejne dzieło. „Global metal" opowiada o wykonawcach i słuchaczach heavy metalu na całym świecie, o tym co na nich wpływa i w jaki sposób słychac to w ich muzyce.

@down.

Idz sobie Peji posluchac.Zakladam ,ze nawet nie wiesz o co w tym filmie chodzi.Poza tym tacy ludzie jak ty nie powinni sie wypowiadac w takich tematach.

Szejk Zarex
30-07-2010, 14:13
Chora sekta. Nie podobało mi się od samego początku, a obejrzałem aż 2 party. Elton.

#niżej

Gdyby nie cięcie-emo to byś nigdy nie istniał.

Emo
30-07-2010, 15:05
Chora sekta

Chora sekta

Chora sekta
http://photoadder.com/pictures/57a6533a209e9e0afa9708750b956062.jpg (http://photoadder.com)
Ksiądz na religii Ci w podstawówce takich rzeczy naopowiadał? Jak możesz nazywać chorą sektą coś, o czym nie masz zielonego pojęcia? Nawet nie chce Ci się obejrzeć filmu, który by jakoś Twoją znikomą wiedzę poszerzył...

Co do filmu, jest jeszcze druga część, ale nie ma jej na YT (chyba). Filmy oglądałem już dość dawno temu, są OK. Wszystko zostało mniej więcej jasno pokazane. Za dużo Slipknota, bez tych pajaców byłoby lepiej.

Chora sekta takie moje zdanie
A jakie argumenty... nie do przebicia...

Wjadro
30-07-2010, 15:34
Chora sekta takie moje zdanie i żaden śmieć nie ma prawa tego usunąć

@up Argumenty ta...?

Metale:

-Śmierdzą moczem
-Jedzą koty
-Noszą glany z lato
-Mają długie brudne włosy
-Słuchają wrzasku innych metali
-Bujają się jak cioty
-Udają "Panów zniszczenia"
-Piją tanie wina

Dziękuje dobranoc

Crayon
30-07-2010, 17:46
@up Argumenty ta...?

Hiphopowcy:

-Wytatuowani
-Noszą łańcuchy na szyi jak psy
-'Gangsta'
-Słucha bezwartościowej muzyki
-Wymachuje łapami na prawo i lewo jak idiota w rytm wyżej wymienionej bezwartościowej muzy
-Nosi pedalskie czapki z daszkiem
-Jak nie ma czapki, nosi kaptur, nie ma włosów, albo ma krótkie
-Nosi bluzy po starszym bracie, dlatego takie dłuuuugie
-To samo tyczy się spodni, gdzie ktok jest przy kolanach, a nawet niżej
-'Skejtowskie' buty, wielkie cegły na łapach z gównianymi pseudo-emo sznurówkami
-Ćpun
-Szpaner
-Złodziej
-Zgrywa kozaka, ale dresa to się boi
-Ciągle gada jak to jest źle, brzydko i brudno
-Człowiek ulicy
-CHce Wstąpić Do Policji za wszelką cenę

Dziękuję dobranoc

@Topic
Film jak najbardziej dobry, sam nie wiedziałem o scenie metalowej w Indiach, co mnie niesamowicie zaskoczyło. Film wręcz miażdży wszelkie stereotypy dotyczące miłośników ciężkiego brzmienia.

Trikol <3
30-07-2010, 18:02
@Wjadro.

Argumenty jak najbardziej zjebane i bezsensowne. Skumaj ,ze nie kazdy metal jest taki sam.Przyklad? Goscie z Hatebreed ,zobacz sobie , przeciez oni prawie jak skejci wygladaja...
Pisalem juz ,zeby takie dekle sie nie wypowiadaly kurr...
Pierdolicie jakies glupoty i nic sensownego.

Darioo
30-07-2010, 18:21
@up Argumenty ta...?

Hiphopowcy:

-Wytatuowani
-Noszą łańcuchy na szyi jak psy
-'Gangsta'
-Słucha bezwartościowej muzyki
-Wymachuje łapami na prawo i lewo jak idiota w rytm wyżej wymienionej bezwartościowej muzy
-Nosi pedalskie czapki z daszkiem
-Jak nie ma czapki, nosi kaptur, nie ma włosów, albo ma krótkie
-Nosi bluzy po starszym bracie, dlatego takie dłuuuugie
-To samo tyczy się spodni, gdzie ktok jest przy kolanach, a nawet niżej
-'Skejtowskie' buty, wielkie cegły na łapach z gównianymi pseudo-emo sznurówkami
-Ćpun
-Szpaner
-Złodziej
-Zgrywa kozaka, ale dresa to się boi
-Ciągle gada jak to jest źle, brzydko i brudno
-Człowiek ulicy
-CHce Wstąpić Do Policji za wszelką cenę

beka, nic bardziej płytszego nie słyszałem hahaahhaahahahahaah co do argumentów o metalach też marne i beka z typa co myśli że zabłyśnie, każdy jest jaki jest więc po chuj sie spinacie, jeden jest metalem, jeden jest skejtem a trzeci dresem.

*Mikiel.

Vivek
30-07-2010, 18:36
@up
Specjalnie podał przykłady na poziomie Wjadra(i twoim) żeby mu uświadomić, że to głupie.
@topic
Bardzo fajne filmiki zatrzymałem się przy części 5, kiedyś oglądnę resztę.