Zaloguj się

View Full Version : Nivelato & Rów Pall Vs Boonek & Tal Rasz

1st R. Boonek
30-07-2010, 18:52
Schody Style By Rów -

http://www.speedyshare.com/files/23592624/rowi_ciota_ahhaha.rec

#down xD Nie mam, lewa reka sie tylko manasuje i bije bo mam hoty obok siebie a prawa reka myszka albo normalnie biegam :) Z reszta przypatrz sie, nie bylo momentu gdzie sie manasuje i pisze jednoczesnie :>

#40 many wlasnie za kogo ty mnie masz filmiku z auto manasem na forum to jeszcze nigdy nie dalem chyba xd juz nie mowiac o tym ze auto manasa tylko do cave uzywalem bo za bardzo przypalowe na normalny exp czy tez pvp. Nie szkoda mi kasy na manasy to sie manasuje nawet jak mam full :|

Pelson<3
30-07-2010, 19:00
18:58 Tal Rasz: nice speed hack :>
Tez tak sadze.
No widac Rowi pies kox zawsze z h lvl albo uciekajac.
A tak apropo boonek wyłącz auto manas : O

#down xD Nie mam, lewa reka sie tylko manasuje i bije bo mam hoty obok siebie a prawa reka myszka albo normalnie biegam :) Z reszta przypatrz sie, nie bylo momentu gdzie sie manasuje i pisze jednoczesnie :>

Boonek nie okłamuj sie, sam dobrze wiesz ze jechałes na auto manas, co chwile dodawało Ci mane, nawet jak brakowało do full 40 many to sie odnawiała. : O

Elite Vegox
30-07-2010, 19:15
Nie to zebym go bronil ale ja tez musze miec zawsze full mane :P nawet jak biegne to wciaskam sobie uh i mm albo jk utani hur klikne to czasem mowia ze bot bo zawsze dodaje mane

R@P3R
31-07-2010, 13:44
Kazdy klika hota na uh/manas z przyzwyczajenia jak logne to utani hur utevo gran lux i 2x manas tak zawsze robie albo jak lece na resp z nudow klikam wiec zaden auto manas:)

Goatee
31-07-2010, 15:08
Przynajmniej nie dawałbyś filmików z botem na 4um ogarze...

1st R. Boonek
31-07-2010, 16:20
Przynajmniej nie dawałbyś filmików z botem na 4um ogarze...

Z trzema przyglupie nie chce nic mowic ale nawet cama nie sciagles wiec trzym pysk przy podlodze

To wreszcie mam scara czy wosso co za niedojeby omg XD !mm dzieci only !mm :)

Cpt*Petro
31-07-2010, 21:10
Ehh Bonek nie masz na pasku bota ale to widać .... Ile razy ci Scar Nie wbił Manasa ... Tak wgl Widze Że Nivelato sie tylko marnuje :(

Sturnusek
02-08-2010, 18:43
na moje oko, to ty chciales sie pochwalic kasa w bp ;fffffffffffffffff