View Full Version : Bug na Fire Women
Red Tiger
30-07-2010, 20:13
Podczas expienia na Fire Womenach zobaczylem ze niektore dedy Fire Womenow znikaja lub wogole sie nie pokazuja.
To by wyglądało jakby FW był summonem, bo dedy summonów nie pokazują się.
Chodzi ci o to, że widzisz trupa, ale nie możesz go otworzyć, a biorąc na niego look widzisz ogień? Dzieje się tak, gdy w momencie ubicia jednego fw druga ognista kobieta rzuci fire fielda. :< Usuń 'ogień', wyjdź za ekran i wróć. Jeśli chodzi ci o coś innego to nie wiem. Ja innego buga tam nie widziałem. ;c
Pan kropka .
30-07-2010, 21:34
a moze sa pod ogniem ?? XDD
Szejk Zarex
30-07-2010, 21:50
Chodzi ci o to, że widzisz trupa, ale nie możesz go otworzyć, a biorąc na niego look widzisz ogień? Dzieje się tak, gdy w momencie ubicia jednego fw druga ognista kobieta rzuci fire fielda. :< Usuń 'ogień', wyjdź za ekran i wróć. Jeśli chodzi ci o coś innego to nie wiem. Ja innego buga tam nie widziałem. ;c
Dokładnie, ale chciałbym dodać, że niektóre zabite fw są niemożliwe do 'otworzenia'. Podchodzę do nich, próbuję sprawdzić loot i nie da rady. Wychodzę za ekran, wracam, a tego ciała nie ma. Więc jest to pewnego rodzaju bug.
Marcelllo
02-08-2010, 10:47
Yyy wtedy jak wrócisz to trupa już nie ma <hehe> Czasami się tak dzieje i chyba na to nie poradzisz :(
..:TaLoS DrUid:..
02-08-2010, 17:29
Jak dobrze pamiętam to dedów też nie da się otworzyć bo gm Cię sprawdza i jak on stanie na deda to nie da sie go otworzyć.(prosze sie nie smiac jbc bo niewiem dokladnie ;d )
Jak dobrze pamiętam to dedów też nie da się otworzyć bo gm Cię sprawdza i jak on stanie na deda to nie da sie go otworzyć.(prosze sie nie smiac jbc bo niewiem dokladnie ;d )
Dokładnie. Tak samo jest z "bokami" dachów, gdy osoba na invisible na nie stanie i się obróci nie ma boku, pamiętam kiedyś tak ktoś zgłaszał że w domku nie było ściany, ale po restarcie był i któryś z GM o tym mówił.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.