PDA

View Full Version : Alternatywa dla roxa

MamProblem
30-07-2010, 21:39
Siema.
Mam pewien pomysl , na ktorym Mortiis moglby sie wporo wzbogacic.
Mianowicie przeksztalcenie roxa pod tibie 8.54-8.57 , stworzenie otsa z wszystkimi questami rl , mapka rl , banalnsem rl.Do tego zlikwidowac pacc , wystarczylby sms shop , wprowadzic war system , zrobic turniej gildi i wiele wiele innych i Mortiis ma 500+graczy i pelno kasy.

Pisac , wypowiadac sie , nie bluzgac , to tylko moje przemyslenia jak urozmaicic apo.

1st R. Boonek
30-07-2010, 21:41
wystarczylby sms shop

To juz lepiej go usunac i tak dzieci tu placza ze Mortiis dla kasy wszystko robi co jest ofc smieszne a jakby wprowadzil takie cos to APOkalipsa xD

Z reszta gdyby zrobil taki serv to na 8.42 tez juz nikt by nie gral

Lepiej usunac i zrobic wara jakiegos pod 7.6

Szejk Zarex
30-07-2010, 21:44
Wiadomo ten pomysł jest tak ingeligentny jak i ty. Totalne dno. Nic dodać, nic ująć.

Pan kropka .
30-07-2010, 21:47
Jestem na nie,mam nadzieje ze tego nie wprowadza,sms shop? To nie noob ots :[

Atrakcyjny Kazimierz.
31-07-2010, 09:18
Zero przemyślenia.. Jestem na nie ,a po co sms shop jak zaraz dzieci jakieś 18237129371982 pln będą wydawać na sms shop..

Kotixes
31-07-2010, 10:05
Siema.
Mam pewien pomysl , na ktorym Mortiis moglby sie wporo wzbogacic.
Mianowicie przeksztalcenie roxa pod tibie 8.54-8.57 , stworzenie otsa z wszystkimi questami rl , mapka rl , banalnsem rl.Do tego zlikwidowac pacc , wystarczylby sms shop , wprowadzic war system , zrobic turniej gildi i wiele wiele innych i Mortiis ma 500+graczy i pelno kasy.

Pisac , wypowiadac sie , nie bluzgac , to tylko moje przemyslenia jak urozmaicic apo.

My nie chcemy zrobić z tego RL Tibii, tylko APO, oraz wszystko przebudować, a itemy w SMS SHOP, to jest beznadziejny pomysł, jeżeli chciałbyś ową funkcję, szukaj OTSów na parę dni - bądź na dzień.

Marcelllo
31-07-2010, 11:15
Rox jest do usunięcia i tego się trzymajmy. Możliwe, że powstanie inny serwer ale to zależy jedynie od administracji... Myślę, że taki który podałeś w 100% się nie nadaje. Po pierwsze - sms shop - No i mamy full eq na start- WTF? Nikt chyba z normalnych graczy by tego nie chciał, bo majątek tam zależy od tego w jakiej ktoś jest sytuacji materialnej... Zauważ, że nawet na APO 7.6 są spiny po dzieciach allegro ;) A co dopiero tam by było, gdyby taki 12 lvl(bo na takim na 8.42 się wychodzi na maina) na świeżo otworzonym serwerze miałby już całe depo wyposażenia, kasy, runek itp? :d I PACC stety zostałby bo konta na serwerach są powiązane Xd

Całkowicie pomysł serwera odpada. Może jedynie rl mapa i questy mogłyby być...

Xelix
31-07-2010, 11:20
Sms shop ? To nie noob ots... Poszukaj w google takich otsów z sms shopem. Przez 3 dni jest po 800 osób, a potem serw pada bo nikt nie gra.. Najlepiej byłoby gdyby 8.42 zostało akualizowane wraz z większą wersją tibi global... ale tego nie będzie ponieważ musiałoby być delete all harów na 8.4... (Mortiis nie umie zrobić update silnika ? ;D)

Zark
31-07-2010, 11:22
Taki OTS by był fajny, profesjonalna administracja itp.
Duża ciekawa mapa, war system, exp stage. Walić sms shop :P
Ogólnie to dziwie sie że 8.42 jeszcze stoi ;d

Palldino
31-07-2010, 11:40
ta ale bez sms shopa najlepiej na all items zrobic questy ;p i pacc free

Goatee
31-07-2010, 11:45
Sms shop ? To nie noob ots... Poszukaj w google takich otsów z sms shopem. Przez 3 dni jest po 800 osób, a potem serw pada bo nikt nie gra..

Na takich OTSach gra 800 postaci, z czego 750 to cave boty ;s

Takie coś nie przejdzie. Jeszcze sms shoop. lol? To nie noob ots xddd

Domcio666
31-07-2010, 11:52
sms shoopy sa tylko na noob otsach :< a tak wgl rox jest do usuniecia i tego sie trzymajmy

Darioo
31-07-2010, 11:53
Pomysł dobry, ale w ogóle nie przemyślany.... Mapa rl - okej, questy to samo, ale sms shop to porażka. Lepiej żeby było wszystko dostępne z questów, a do kupna za plny tylko pacc.

Monkey 1.0
31-07-2010, 11:53
Przez to ze dodales SMS Shop kazdy Cie zjedzie bo kidy beda mialy na 30 lvl FULL EQ :(

SedaN*
31-07-2010, 11:54
sms shoopy sa tylko na noob otsach :<

Czyli na prawie wszystkich otsach.

#topic
NIE. Ten server ma taką sławę właśnie też dzięki braku sms shopa.

MamProblem
31-07-2010, 12:01
Nie placzcie o tego sms shopa z ostatecznosci moglo by go nie byc...ale napewno wiecej osob by gralo i wiecej by sie dzialo a nie wary na 8.42 5vs 5 czasami jak sie uda to 7 vs7
Ja gram na otsach gzie na ob chodzi sie po 40 vs 40 ale jesli tego nie wprowadza apo tego nie doczeka

Rudy Pies
31-07-2010, 15:47
Cześć. dawno tu nie pisałem, ale kiedyś chcialem tutaj wrócić, wbilem sobie jakiś 200lvl i wiecie co? jest potwornie nudno. Same hlvle, masa niepotrzebnych nowości, jakieś chuje muje, dzikie węże, dajcie spokój. Najlepszą opcją byłoby zrobienie nowego serwera Apo 7.6. Wiecie dlaczego jest 200osob? bo nie ma sensu zaczynać od nowa, bo 2klvl sie bije i bije a czołowki i tak nie idzie dogonić. Wystarczy postawić serwer taki jaki był w 2lata temu, gdzie najlepszym mobem był Wise Man i to jeden na całą mape:). Jestem stopro pewny, że ludzie by wrócili :)