View Full Version : Lady Gaga
sqlterpa
01-08-2010, 20:35
Lady Gaga, co o niej sądzicie? Jest znana jako bardzo kontrowersyjna artystka, wydała 2 płyty (The Fame & The Fame Monsters)
W komentarzach prosze zamieszczać swoją opinię na jej temat ( co się Wam w niej podoba co nie), oraz ewentualny tytuł piosenki, który w jej wykonaniu się Wam najbardziej podoba:).
Mi osobiście jej muzyka się bardzo podoba.
kowall-pl
01-08-2010, 20:41
yyyyyyy wcześniej była spoko a teraz jakieś cuda niewidy odpierdala a podoba mi sie "Poker Face" i "Just Dance" pjona
Ziemniak
01-08-2010, 20:43
Muzyka może być, teledysków czasami oglądam więc nie będę oceniać. A z wyglądu ? Jakaś kosmitka ;d
Ciumciak
01-08-2010, 20:54
Głupia rura ,która sobie przywłaszczyła pseudonim z piosenki Queen'u .
Pasztet jakich dużo w dzisiejszych czasach .
Z tą swoją płytą The Fame Monster trafiła w samo sedno :)
Szkoda ,że w dzisiejszych czasach mało kto słucha normalniej muzyki : /
W sumie jest brzydka ,nie ma głosu , 0 talentu i najlepiej wygląda kiedy zasłania sobie twarz jakimś plastikiem czy blachą jak już słusznie to robi.
Darkstar
01-08-2010, 21:05
Wspólczuje ludziom, którzy tego słuchają. Jedyne co jej się udało to piersi.
`diGiel <3
01-08-2010, 21:40
Rok temu gdy była jeszcze normalną laską nawet marzyłem po nocach o wydymaniu jej ,ale teraz? Teraz to kawał kobiety która zmarnowała się dzięki kasie.
Tyle
Piosenkarka jak piosenkarka. Śpiewa pop więc musi robić coś więcej niż tylko śpiewać żeby być sławną. Robi piosenki, które nadają się tylko do radia.
Umie wykorzystać swoje "walory" i zarabiać dzięki temu sporą kasę.
Nie podobają mi się jej komercyjne do bólu piosenki. Z wyglądu też nie zabardzo trafia do mnie ;<
Piosenki fajne do radia, jazdy autem itp. itd.
Nie lubię jej piosenek ani stylu ><
Τettmeier
02-08-2010, 11:09
Nie umie śpiewać ani pisać tekstów, od wszystkiego ma ludzi. Sama tylko wydurnia sie w teledyskach za co zwija grubą kasę. Jako sama GaGa to mi szczerze powiewa, ale nie jestem negatywnie nastawiony bo mimo wszystko wiele ludzi się tym jara. ;)
Kamor Wielki
02-08-2010, 12:18
Naprawdę lubie kawałek Telephone z Bijonse,propsy
Ogólnie wg mnie to nawet dobrze śpiewa itd. Ma talent do tego...
Ale zachowanie-totalna dziwka i prostytutka.
Szejk Zarex
02-08-2010, 13:50
Dobra jest jak dla mnie. I to w każdym znaczeniu tego słowa. Xd !
Poker face też dobra nuta.
All Eyez On Me
02-08-2010, 14:39
Lubię ją.
http://westsidewill.com/newblog/wp-content/uploads/2008/11/lady-gaga1.jpg <33333 chociaz z ryja pasztet:D
Lubię ją.
http://westsidewill.com/newblog/wp-content/uploads/2008/11/lady-gaga1.jpg <33333 chociaz z ryja pasztet:D
podbije!
_topic
nic strasznego nie zrobila,a przynajmniej nie jest koniem ;D!
Marcelllo
02-08-2010, 19:47
Mi jej muzyka się podoba (jeszcze bardziej w remixach, ale się podoba XD). Ona jako osoba trochę zbyt kontrowersyjna jest :)
Precision
02-08-2010, 19:49
@up
No remixy, kox.. :D
@topic
Może być.. Początkowo nawet, jak dla mnie "Poker Face" i "Just Dance" reszta to lipa, najlepsze remixy. ;D
No, zapomniałbym o "Telephone".. to też ewentualnie.
1st R. Boonek
02-08-2010, 19:58
A jak dla mnie jest idiotka, po przeczytaniu paru tlumaczen piosenek myslalem ze jebne... Xd
Chyba jedyna piosenka jaka mi sie podoba to "Just dance" i to w remixie
#up
Podbijam, jedyna piosenka.
#topic
W ogóle mi nie pasuje, nawet jak jade autem i to leci to musze radio zmienić bo bym tam chyba wybuchnął. Zwykła gwiazdka która chce szybko zarobić hajs i sie zwinąć, proste.
Coraz gorzej jest z tą muzyką, gdzie młode laski wszystko chcą osiągnąć poprzez swoje ciało. Widziałem chyba większość jej teledysków to za przeproszeniem na prawo i lewo pokazuje piersi i nie wiadomo co jeszcze.
Podobają mi się to za dużo powiedziane, da się słuchać może jej 2 piosenki.
ona jest jaksa dziwna i sprzedaje sie dla kasy robi to co najlepiej sie sprzeda robiac przy tym z siebie posmiewisko, nie lubie jej, a jej ambitne teksty mnie dowalaja
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.