View Full Version : Propozycja co do forum
Domcio666
03-08-2010, 12:17
Witam mam propozycje co do forum :)
jak wiecie sa punkty reputacji na forum
i jak przjedziemy myszka na te zielone kwadraty mamy np Domcio666 ma wspaniala przyszlosc a jak by dorobic jeszce wiecej takich rang bo naprzyklad kazek tez ma wspanila przyszlosc i ja chociaz on ma tych kwadratow duzo a ja malo :<
piszcie swoje opinie
Sorry ze nie ma sondy ale zapomialem dodac grrr :<
Jestem na tak, też mam 2x mniej od kogoś tam i mam tak samo ://. Poproś kogoś z moderatorów żeby dodał.
Chętnie dołącze sie do tej propozycji jakże administracja jej pewnie nie wprowadzi bo to by musiała wymyslać kolejne rangi na przyszłość a w szybkości KaZ'ka to juz je wszystkie zdobedzie w 1 miesiąc więc.
Jak już to niech zrobia to tak aby była wielka liczba punktów reputacji od każdej rangi.
Nom, moznaby np: jestes tak zaj****** jak uzytkownik Kfapisz xD
Metaxa Grzesiek
03-08-2010, 12:31
Jestem na tak. Ubogie sa te rangi ;D
Azbestowy v.62.0
03-08-2010, 12:47
Domcio666 ma wspaniala przyszlosc
A co ty jasnowidz jesteś?
#topic
Dobry pomysł, ale kogo obchodzą jakieś dopiski? Ludzi są zainteresowani tylko ilością punktów i kwadratów/gwiazdek/innych dupereli.
Domcio666
03-08-2010, 14:17
A co ty jasnowidz jesteś?
#topic
Dobry pomysł, ale kogo obchodzą jakieś dopiski? Ludzi są zainteresowani tylko ilością punktów i kwadratów/gwiazdek/innych dupereli.
kogos obchodza naprzyklad mnie :) i fajnie by bylo wprowadzic jakies nowe rangi
Nie mam nic przeciwko, jednak mało osób to interesuje i mało osób na to patrzy ;x. Nie zajmie to dużo czasu, więc jestem na tak.
Assasyn Salach
03-08-2010, 14:38
Jestem na tak, fajnie było by gdyby dodali jeszcze kilkanascie innych rang.
Nom, mogliby dodać jakieś nowe rangi np. co 3 kwadraty.
Jestem na tak. Mogłeś dodać sonde. :)
Ja bym to całkowicie usunął i zamiast tego mogło by pisać 'KaZeK posiada x punktów reputacji'.
Elite Filutek
03-08-2010, 17:18
Oczywiście , że jestem za :) . Mogłoby byc to lub tak jak napisał KaZeK :) ilośc reputków
Domcio666
03-08-2010, 17:24
Ja bym to całkowicie usunął i zamiast tego mogło by pisać 'KaZeK posiada x punktów reputacji'.
no to jest propozcyja :) jestem za tym by mogli takie cos dodac :)
Popieram KaZka, ta propozycja jest najlepsza wg. mnie ;)
Nom, bo na każdym kroku jarasz się tym, że masz tyle i tyle punktów reputacji o które żebrzesz.
#
Jest mi to obojętne.
Seth Drut
03-08-2010, 19:58
Dobry pomysł. Sam gdzieś o tym pisałem :p
Jestem na tak ofc.
Ty masz mozg chopie*. XD Co do propozycji w temacie cie tez zgadzam, ale KaZek podsunal lepsza :)
*Hehe zarcik : ) : ) : ) : )
Moim zdaniem Kazka jest zła propozycja, lepsza jest ta pierwsza, a dorobić kilka tekstów nie jest trudno :).
Jestem za całkowitym usunięciem reputacji. Jest ona przyznawana za NIC! Liczy się znajomość i to, czy ktoś się zrewanżuje, a to ODDAJ - żałosne. Więc twój pomysł uważam za kiepski oraz jestem na NIE.
Archaangel
04-08-2010, 11:06
Dobre urozmaicenie. Jestem jak najbardziej za ; ]
Sub Zero 2
04-08-2010, 15:01
KaZkA propozycja o wiele lepsza.I tak nikogo prawie nie obchodzi jaki jest tekścik.Niech będzie liczba reputów u danego użytkownika
No jasne, że tak. Może to małe niedociągnięcie, ale świadczy trochę źle o forum.
Zrobić to co napisał autor tematu i będzie ok.
Jak mówią diabeł tkwi w szczegółach...
Marcelllo
04-08-2010, 20:04
Można dodać w "wolnej chwili". :) Ale tych wolnych chwil administracji jest bardzo mało :D A po drugie nikt tego nie zmieniał od wprowadzenia ponownie reputacji, bo nikt o tym nie pomyślał :) Ale dobrze, że niektórzy czuwają.
@Autor
Jak widze twoje posty to az mi sie slabo robi :(
@Top
Nie bo po co? Zeby dzieci znowu nabijaly 24/7?
Jak Ci tak na tym zależy....
Kto tam patrzy na to jaki ktoś ma dopisek;>
# Jest to mi obojętne, więc nic nie zaznaczyłem.
Dobry pomysł np dodać 10 nowych takich:D np co 100-200 reputów inne;D
oczywiście że jestem na tak jak i wszyscy mądrzy gracze / forumowicze;D Np taki : marcello powinień mieć kilka stopni większa rangę , niż np taki 600+ reputów. A pozatym ciekawe jakie były by to nazwy:D
Sensimila <3
27-08-2010, 00:18
No faktycznie, brakuje troche tych rang. Jestem za tym by ich troche nowych powstało.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.