View Full Version : Ucze? czarnoksi??nika [2010]
Nowy film twórców "Piratów z Karaibów", "Skarbu Narodów" i "Księcia Persji" Nicolas Cage, Monica Bellucci i Alfred Molina w ekscytującym, pełnym zaskakujących zwrotów akcji, brawurowo zagranym filmie action fantasy. Nicolas Cage wciela się w postać współczesnego mistrza magii Balthazara Blake'a, który ze swoim nieopierzonym uczniem ma pokonać swojego odwiecznego wroga Maxima Horvath'a (Alfred Molina). Horvath zostaje nieopatrznie uwolniony z... magicznej matrioszki i rozpoczyna się walka dobra ze złem. Czarnoksiężnik i jego gamoniowaty uczeń kontra złe moce w oprawie odjazdowych efektów specjalnych demolują Nowy Jork! Czy dobrzy chłopcy wygrają ze złem tego świata? Czy władza nad mocą jest cool? Przekonaj się na własne oczy! (opis z filmweb'a)
Warto obejrzeć ten film? Ktoś się wybiera do kina? Lubię Nicolasa Cage i mam zamiar go obejrzeć.
Film na pewno będzie extra. Gdy wrócę do Szwecji, sam obejrzę go w kinie :rolleyes:
Ja chętnie pójde na film.
Widziałem zwiastun na internecie to było coś i nie moge się go doczekać.Gdy zobacze edytuje posta i powiem jak bylo :D
Old Vienio
04-08-2010, 16:20
Oglądałem ten film, ale nie jestem zbytnio zachwycony :)
No napewno obejrze, tylko nie wiem czy w kinie, bo po niemiecku mi sie nie chce ogladac. xd Kiedy premiera jest?
Seth Drut
05-08-2010, 12:19
Ja oglądałem i mogę polecić.
Fajne efekty specjalne i gra Nicolas'a Cage'a.
Warto obejrzeć xd
Flamaster
05-08-2010, 20:33
Zapowiada się fajnie.
Musze się wybrać:D
Domcio666
05-08-2010, 22:18
ja bym bardzo chetnie obejrzal ten film ale nie wiem czy pojde ale wydaje sie ciekawy i raczej na 80 % pojde do kina na ten film :)
Przekliniak
05-08-2010, 23:24
IDE do kina będzie extra tak mi się wydaje :)
Royal Shi
06-08-2010, 17:32
Strasznie głośno o tym filmie i nie wiem dlaczego.Oglądałem i muszę powiedzieć ,że to dno dla 15 latków.
Ryśku xD
07-08-2010, 07:23
Do kina nie pójdę bo szkoda kasy :p
Ściągnę pewnie film jak będzie w dobrej jakości ... :rolleyes:
Akananto
10-08-2010, 02:50
Filmy jest fajny, duzo w nim fantasy ale to chyba nie dziwne, opłaca sie isc na to kina :)
Ja na pewno pójde.
Jeden z moich ulubionych rodzajów filmów czyli "Kino Akcji" :D
Myśle ,że film bedzie ciekawy jak i opracowanie ,a na internecie zwiastun ciekawie wyglądał ; )
Patryk1551
10-08-2010, 16:15
No na pewno warto sie wybrac do kina na ten film. Jak bede w Polsce to na 100% go obejrze.
Ero Senin
16-08-2010, 00:36
Moim zdaniem beznadziejna bajka : x dziwie się że zagrał w tym Cage
Pewnie dużo mu zapłacili
Solik aka Fiszu
16-08-2010, 01:48
Film ogólnie dobry. Ale lekko bezsensowny ..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.