View Full Version : Dowód Rzeczowy Nr 1 - tracklista p?yty Piha
Wytwórnia muzyczna Step Records oraz Pih pragną poinformować, że prace nad „Dowodem Rzeczowym Nr 1” zmierzają ku końcowi!
Długo oczekiwana pierwsza część trylogii jest już w fazie mixu i masteringu. Poniżej prezentujemy tracklistę, niedługo nastąpi jej kolejna odsłona - poznacie wszystkie featy oraz producentów poszczególnych utworów.
Wkrótce podamy również dokładną datę premiery płyty i wszystkie inne szczegóły obok których nie przejdziecie obojętnie!
01. Weneckie Lustro
02. Ambicje Nie Dają Mi Żyć
03. Brutalna Leksyka
04. Czas
05. Zgniłych Sumień Cmentarz
06. Femme Fatale
07. Gloria Victis
08. Dokument (Słodko-Gorzki Smak)
09. Śniadanie Mistrzów
10. 100gr (Szyja)
11. Puszka Pandory
12. Szatańskie Wersety
13. Zasznurowane Usta, Zaciśnięta Pięść
Już nie mogę się doczekać !!
źródło ; pihszou.pl
Mixterious
04-08-2010, 13:21
W końcu, ile można było czekać. Szykuję już plny na ten album, który kupię w ciemno, póki co na feat. to wiadomo że będzie Peja i Pezet w 1 kawałku.
Omg, czekalem dluuugo na ta plyte, na 200% kozacka ; ) !!
Jakbym byl w Polsce, kupilbym, ale musze sie ograniczyc do sciagniecia :<
Już nie mogę się doczekać daty premiery...
Na 100% kupie wystarczy że będzie na półce w sklepie. ;)
Τettmeier
04-08-2010, 14:45
Nooo nareszcie.... tak samo doczekać się nie mogę xD PIH!
Juz sobie nawet kaske odłozyłem aby kupic płyte, na 100% bedzie kozacka.
Habemus Papam
04-08-2010, 16:14
Pewnie zdążą jeszcze przesunąć premierę ze 2x :p
@ Czekam na nią już od pół roku :x mam nadzieję, że warta będzie naszej cierpliwości. Czekam!
Tumanbuga
04-08-2010, 16:38
Wreszcie! Najbardziej oczekiwana przeze mnie płyta , znając Piha to napewno się nie zawiodę. Mam nadzieje , że Chada coś dołoży. Żeby było fajniej , we wrześniu u mnie w mieście koncert Piha :D.
Czekam na tą płytę już długi czas, jaram się PIHem. Mam nadzieję, że wyjdzie konkretny materiał. :)
Darkstar
04-08-2010, 22:03
Ta, ja też nie mogę się doczekać. Nie wyobrażam sobie dalszego życia bez niej.
Płytka zapowiada się ciekawa. Zapewne sobię ją kupię i pzresłucham bardzo dokładnie. Lubię Piha jako wykonawcę i mam nadzieję, że się nie zawiodę.
Niespecjalnie czekam na tą płytę, ale sądzę że będzie to godny materiał.;)
Elite Filutek
08-08-2010, 19:51
Płyte kupuje w 100 % !! :) . Nie ma opcji , żebym nie kupił . na pewno , wyjdzie dobra sprawa ;=)
All Eyez On Me
08-08-2010, 21:04
Czekam na płytę i nie mogę doczekać się feat'u ze Słoniem.
Liczę na to, że track z Brd Src mnie wewnętrznie zniszczy! Bo 'Co było, a nie jest' to mistrzostwo świata.
Habemus Papam
10-08-2010, 10:55
Liczę na to, że track z Brd Src mnie wewnętrznie zniszczy! Bo 'Co było, a nie jest' to mistrzostwo świata.
Dokładnie, Co było, a nie jest to mistrzostwo.
Tumanbuga
10-08-2010, 11:17
@up
Podbijam!
@topic
Wie ktoś może kto dokładnie będzie na featuringach? Bo coś nigdzie nie moge się doczytać .
Tak, jest to świetny utwór.
Jeśli chodzi o płytę to mam nadzieję, że będzie to coś świetnego, bo ostatnimi czasy nudzi mnie już pih, wszystkie kawałki znam na pamięć ;/
Τettmeier
10-08-2010, 11:28
Dokładnie, Co było, a nie jest to mistrzostwo.
@up
Podbijam!
O ile mi dobrze wiadomo to PIH 'dograł się' tylko do Co było a nie jest? A to trochę różnica, bo w sumie to z nimi nie nagrał. xd A co do featuringów to jeszcze nigdzie chyba nie ma napisane.
o featuringach nic jeszcze nie wiadomo, niedługo pewnie zostanie to umieszczone na oficjalnej stronie PIH`a.
Mikiel Psowi
13-08-2010, 13:43
No ile można czekać na okładke i feat'y. Niech Pihuj się pośpieszy, bo już nie mogę się doczekać ;d
okładka jest...
http://www.hhbd.pl/imgs/database/albums/www_hhbd_pl_pih-dowod_rzeczowy_nr_1_(2010-05-05).jpg
Trzeba będzie ściągnąć :D ogólnie bardzo lubię PIH'a, więc na pewno mi się ta płytka spodoba :) "Zasznurowane usta, zaciśnięta pięść" mam już od dawna na fonie.
Przesłuchajcie sobie "Borixon feat PIH- czas leci" uwielbiam tą piosenkę ;D
All Eyez On Me
15-08-2010, 18:21
Trzeba będzie ściągnąć ;D
Za to bym Ci pociął kabel od NEO w 666 miejscach :D
C*ELU WYPI***ALAJ DO EMPIKU :P
Albo YouTube :D
Zarexoholik?
15-08-2010, 19:38
Płytka zapowiada się zajebiście. Okładka wyjebana w kosmos! Jak coś robić to dobrze!
PIH - Brutalna Leksyka
http://www.youtube.com/watch?v=PFHhlwRUMzw
Kupię tę płytkę, nie ma innej opcji.
Trzeba będzie ściągnąć :D ogólnie bardzo lubię PIH'a, więc na pewno mi się ta płytka spodoba :) "Zasznurowane usta, zaciśnięta pięść" mam już od dawna na fonie.
o *****, przebiłeś wszystko i wszystkich!
Bardzo go lubisz! = o kabel jak kolega wyżej przeciął bym w 666 miejscach.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.