View Full Version : Ponarzekajmy sobie
Jestem teraz taki wkurw**** wiec zrobilem ten temat w ktorym kazdy moze sobie ponarzekac :mad::mad::mad::mad:
@top
ja tu sie spinam zeby troche pograc arenki a tu wyjebuje server w wowie wtf??!?!?!
Darkstar
04-08-2010, 22:01
To wielce irytujące, bowiem nie wiem jak zdefiniować rozszerzajaca klase Math o metodę: int ile(double eps, double x) obliczającą ile wyrazów należy zsumować aby podana poniżej równość była spełniona z dokładnością eps (X*X<1) ...
@down
Ta, spalony. Kolejnym razem mi się uda <beczy>
Devil murder v3
04-08-2010, 22:18
To wielce irytujące, bowiem nie wiem jak zdefiniować rozszerzajaca klase Math o metodę: int ile(double eps, double x) obliczającą ile wyrazów należy zsumować aby podana poniżej równość była spełniona z dokładnością eps (X*X<1) ...
Szpan nie wyszedł :<<
@Topic
Mama mnie irytuje :<
Mam stłuczoną rzepkę, boli mnie prawa noga, a jutro mam trening siłowy z rana i nie przeżyję
Kamor Wielki
04-08-2010, 22:56
Bitwa o Kraków w Warszawie 2010,beka niesamowita.
Batalion Moherów,Jarek plus Rydzyk - Armagedon !
Kur*a
MAĆ!
#Crayon
już nie :D
Ktoś, może podać wody, dlaczego tak się denerwujesz? Stało się coś?
Niestety, ale nie mam na co narzekać, pewnie ten post jest bezcelowy, ale napisałem sobie tutaj tylko i wyłącznie po to, żebyście zobaczyli, że są ludzie którzy nie muszą narzekać cze!;d xddddddddddddd
Ryśku xD
05-08-2010, 10:06
Muszę iść na praktyki a mi się nie chce...:mad:
Azbestowy v.62.0
05-08-2010, 10:24
Ja sobie ponarzekam na stosunki międzyludzkie
Taki se pazdzioszek v1.01
05-08-2010, 10:26
Tęsknię za morzem i ludźmi, którzy tam ze mną byli dlatego jestem wkurwiony xd
Dexter Rook Sorcerer
05-08-2010, 11:05
Jest server save na honerze i nie mogę zalogować... EXP MI ***** STOI.
ja pierdole co za zycie wbijam 6 rano na kompa gram w soldata/sampa godzina 12 jem sniadanie potem znow gram lub ide na dwor wracam jem wale konia gram jem spie i kolejny dzien co za dzien *****
@up
sekundy
Ja pierdole wstaje codziennie 11:00-12:00 i jestem na masę niewyspany ! Co to ma być ?!
Chelsea przegrała 3 sparingi pod rząd : < I ich polityka transferowa jest co najmniej ch**owa.
Niestety, ale nie mam na co narzekać, pewnie ten post jest bezcelowy, ale napisałem sobie tutaj tylko i wyłącznie po to, żebyście zobaczyli, że są ludzie którzy nie muszą narzekać cze!;d xddddddddddddd
jak ktos opierdala ludzi wzdłuż i wszerz to nie ma żadnych zmartwień -,-
#topiczq
wstaje codziennie o 10 i jestem nie wyspany, nie mam co robić nudzę się heh ogólnie lipa
moja mama ma 2 tygodnie urlopu, jetsem w domu razem z moją siostrą, kuzynką i mamąi tak jeszcze pszyszły tydzień ;/
jak ktos opierdala ludzi wzdłuż i wszerz to nie ma żadnych zmartwień -,-
Boli Cię to ? Jakbyś pacanie nadal nie wiedział to już dawno tu nie gram po 5 deletach, więc możesz opierdolić ogon co najwyżej hahaha ; )
#
Jak już pisałem, nie mam zmartwień :)
hooy mnie to czy grasz czy nie a ogon pieski mają ;{
To jak chuj Cię to, to po co się do mnie spinasz? Zrywaj się : )
hooy mnie to czy grasz czy nie a ogon pieski mają ;{
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.